normal Thok the Bloodthirsty HC

Több
10 éve 2 hónapja #18404

Jöhetne pár tipp Thok HC healeléshez. :) Például a denevéreket hogyan kell kezelni?

A tegnapi próbák logjaira rápillantva - de úgy egyébként is - úgy érzem, hogy nem kellő elhivatottsággal álltam hozzá ehhez a fighthoz. Igaz, nem is számítottam rá, hogy alkalmunk (kedvünk) lesz rápróbálni. Tisztán látszik, hogy a CD-k és egyéb abilityk megtervezésére van szükség, különösen holy paladinnál, hiszen ez nem a "mi" fightunk, lássuk be. Ennek ellenére egy bizonyos szintig megéri paladint stackelni, mert a Clemency és a Devo Aura nagyon sokat segít a healen. Következő alkalomra igyekszem kitalálni, hogy ezek elszórása hogyan lenne ideális, hogy a "tegyem?/tetted?/kire?" kérdéskört is eliminálni tudjuk.

Az látszik, hogy a holyban a Holy Avenger musthave, de a Light's Hammer és Holy Prism között még nem tudtam dönteni.

Az jutott még eszembe, hogy esetleg picit módosíthatnánk a felálláson. Vagy beállok meleebe, ha van hely, vagy forduljunk el pár fokot - a kör középpontját lerögzítve -, hogy ütni tudjam a bosst (Crusader Strike). Ezzel nyernék egy HoPo-növelő skillt, ami a 10. screech felett gyakorlatilag megduplázná a generálási lehetőséget.

Hosszabb (érdektelen?) magyarázat
Két "féle" AoE healem van:
- Light of Dawn: HoPo kell hozzá, instant
- Holy Radiance: nálam, viszonylag magas haste-tel 1.9 sec körül van a casttimeja
HoPo generálás:
- Beacon targetre castolt heal
- Holy Shock (akár heal, akár damage): alapból 6 sec CD-s, 1 db HoPo-t generál
- a fent említett Holy Radiance: 1 db HoPo-t generál
- Crusader Strike
Ott a gond, hogy single target heal itt nem jellemző, azaz "rangedként" marad a HS 6 sec-enként, illetve a HR, de utóbbi a végén Divine Favor nélkül talán be se fér két Screech közé. Én a Holy Avengert oda tenném, ahol már elmentek a Devo Aurák. Lenne még a Hand of Prot és a Divine Shield (self-bubi), ezek viszont felk.rnak egy Forberance-ot 1 percre, azaz nem lehet chaincastolni egy targetre. Lehet érdemesebb lenne (nekem) a Clemency helyett inkább az Unbreakable Spiritet választani (sűrűbb saját bubi, sűrűbb Lay on Hands), ha van még más pala Clemency-vel a raidben, mert a 4 Hand of Prot csak papíron, matematikailag jobb a 3-nál a Forberance debuff miatt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 2 hónapja #18411

Itt van egy log warri tank-al, 5 perc alatt lecsapják a kis dinót, valószínűleg érdemes lesz nekünk is szóló tankolni, de majd meglátjuk. Nem tudom mit vacsorázott az ürge (biztos denevéreset), de elég szépet tolt (sok shield blockot használt), illetve a pala healer is oda pörgetett azért, szóval Colwyn lehet ez még a te fightod, de sajnos a healben nem tudok segíteni! :)

www.worldoflogs.com/reports/01o2qrgju9jp...one/?s=13527&e=13832


Illetve lesz itt egy videó is, hogyan lehet az átmeneti fázist minél jobban elnyújtani, amit tegnap Naderb is említett, mindig a legtávolabbi célpontot fixálja. 16-18 stackig a Blood Frenzyt el lehet így húzni, persze nem egyszerű, viszont ezzel a módszerrel a p4-es tüzes részt el lehet kerülni.

resto shaman pov:

Utolsó szerkesztés: 10 éve 2 hónapja Írta: Proktor.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 2 hónapja #18426

Colwyn írta: Jöhetne pár tipp Thok HC healeléshez. :) Például a denevéreket hogyan kell kezelni?

Nem kifejezetten heal, de tegnap mi úgy csináltunk, hogy amint lejöttek a denevérek és került beléjük némi tankaggro is, akkor eldurrant egy devo, majd ahogy lejárt mégegy, és utána még szükség volt egyéb cd-re hogy meghalljanak. Amennyit tegnap felfogtam a heal részéből, Skaven itt cd-zett a 2 devo aurara, majd a 2. devo után még kapott egy palabubit is, így biztonsággal tudott healelni cd-kel. Amikor nem volt meg a devo-devo-palabubi láncolat szépen szorosan egymásutánban gyakorlatilag mindig wipeoltunk, mert ha még a healerek valahogy meg is oldották a denevérek nem hullottak el elég gyorsan.
Destro lockal egyébként elég nagyot lehet rajtuk dps-elni (feltéve ha a külső cd-k pöpecül megvannak), én itt úgy csináltam, hogy csúsztattam ide a a dark soult, és azt is betoltam mikor elkezdődött az első devo aura, aztán a 2. devo után még be lehet tolni egy unending resolve-t (ezt glpyhelve használtam), így elég sokáig lehet gondtalanul aoe-zni, de aggrora figyelni kell.

Utolsó szerkesztés: 10 éve 2 hónapja Írta: Rickysultan.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 2 hónapja #18431

Amit Proktor linkelt, azt látom a logban, hogy 7-ig ment fel az első fázisban a debuff a tankon, az már elég masszív, ment rá hand of sacrifice, vigilance és pain suppression is, és a köpenye is beproccolt azt hiszem.
Megnéztem a mi első try-unkat is, rajtam is 7-ig ment fel, kb az a maximum, viszont én csak a saját cd-immel és Shield Barrier-el megoldottam.
Shield Block-ot a Shield barrier kárára tudok használni, egy tankos megoldásnál az elégge növeli a dps-emet a magas vengeance miatt, de akkor Malkorokhoz hasonlóan, be kell osztani a külső cd-ket, mert kevesebbet tudok absorbolni a barrierrel.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.131 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum