normal Iron Juggernaut

Több
10 éve 10 hónapja #15893

A raid 6. bossa: Iron Juggernaut

Elso fazis: Assault Mode: a boss mozog.

Borer Drill: LeiShen Whiphez hasonloan foldrengest idez elo, a repedesek 90k-t sebeznek.

Scatter Laser: 250k dmg random playerbe.

Mortar Cannon: 250k dmg random player kore 8y-ra.

Crawler Mines: random player fele indul el, mely ha eleri 500k dmg raid-wide. Viszont egy bátor jelentkezo ravetheti magat, ezzel felrobbatva az aknat, ez 850k-t sebezt es fellok a levegobe!

Flame Vents: 800k dmg maga ele, -20% armor debuff + 60k fire dmg/sec. Stackel.


Masodik fazis: Siege Mode: a boss nem mozog. Itt mar nem focusal egy targetre. Nagyobb gyakorisaggal hasznalja a Crawler Mine-kat.

Seismic Activity: 50k/sec es Shock Pulse-kat general, egy hullam ami jelentosen hatralok.

Demolisher Cannons: 100k dmg random playerre 6y-on belul.

Cutter Laser: random playert kezd el kovetni egy lezer(olyan mint Amber Shaperen), 200k dmg/sec ha elér.

Explosive Tar: pacakat lovoldoz random helyekre. Ezek alapvetoen nem sebeznek sokat, 20k/sec + 30% slow, de ha a Cutter Laser eleri barmelyiket, az felrobban es 500k-t sebez raid-wide.


Doh.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 9 hónapja #16268

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 7 hónapja #16760

ez az egyik fight, amit PTR-n sikerült egy grouppal levernünk
jóhír, h nincs előtte trash :)
első fázisban, a boss ott volt tankolva ahol van, csak meg volt fordítva, OG bejárata felé nézett, csak az egyik tank állt előtte, a másik tank, amíg nem tankolta, ment és magára robbantott 1-2 aknát, amik úgy működnek, hogy a boss kidob 3at, kb 25-30 secenként. Ekkor elindult rajtuk egy detonációs cast, ha addig nincs berobbantva, akkor egész raidre aoe dmg (330k dmg physical). Ha vki berobbantja, az meg 1.250.000 physical dmg a playerbe + felrepíti. Általában sikerült minden körben berobbantani mind a 3-t: 2-t a tank, 3.-t meg vki vmilyen cd-vel (Detterence, kiprobáltam, felezi a dmg-t). megjegyzés: az aknák úgy müködnek, h jobb klikkel lehet uselni őket, nem aktíválódnak, ha közel vagy hozzá
Scatter Laser az kivédhetetlen, instant 250k + 75k per 2 sec 10 secig
Mortan Cannon-nál látványosan körberajzolja a becsapodás helyét, simán kikerülhető (kb a kijelölés és a becsapodás között van kb 3-4 sec cast idő és most 275k-t sebez)
A Drill 75k-t sebez, sokszor nehezen kikerülhető, mert nem mindig egyenes vonalban terjed, hanem hirtelen 90 fokban írányt vált, és másik írányba megy tovább, de ez csak 1x sebzett, így nem volt vészes.

phase 2:
Cutter Lasert szépen el kell kitelni, ne menjen bele a Tarba illetve ne legyen más playeren keresztül kitelva, de az ágyuzás miatt amúgy is szóródni kell (már 165k-t sebez egy golyó)
ami probléma itt, hogy egy idő után elfogy a hely, tele van sok rész tarral + kb 20 secenként, durván 3x phase 2 során elcastolja a Shock Pulse-t, ami addig dob hátra, amig vmi szilárd tárgy meg nem fog :D a bejárattól balra, közvetlenül a boss bal oldalán van egy domb, kerítás, orkház kombó, ezt a helyet találtam, ahol max 1-2 yardot dob hátra, szóval healereknek ideális, mindenki másnak kb úgy kell állni, hogy (ha a boss OG felé néz, akkor kb 10 és 4 óra között ne álljanak, mert arra max 100-150yardra van a kerítés, míg a többi részen max 50-60 yardot repülsz hátra
és phase 2-ben is szórja az aknákat, amikre a tankoknak kell ugrálni ismét, főleg h ilyenkor nem kell tankolni, így mindketten tudnak

kb ennyi, nem egy bonyolult fight, 10 perc az enrage-e, 10esben 651m hp, ha jól érzékeltem, akkor egy phase 1 2 percing tart, a phase 2 pedig 1 perc.

Utolsó szerkesztés: 10 éve 7 hónapja Írta: Levadászlack.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 7 hónapja #16865

Slash kill videó:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.536 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum