normal Paragons of the Klaxxi

Több
10 éve 10 hónapja #15900

A raid 13. bossa(i): Paragons of the Klaxxi

Egyszerre 3 paragonnal fogunk harcolni, ezek korul egy kis kor van a fight elott, igy tudni fogjuk mik jonnek. Ha egy paragon meghal a tobbi fullra healelodik es +10% dmg-et kap, helyette pedig bejon egy uj paragon. Miutan bejott az elso 3 paragon, a 4. korul megjelenik egy kort errol fogjuk tudni hogy melyik kovetkezik(ugyanugy mint omnotron def. sysnel).
Ha egy paragon meghal, annak egy erejét felvehetjuk(lasd a paragonoknal)

Paragonok:

Kil’ruk the Wind-Reaver:

a paragon tamadasai egy debuffot stackelnek a tankon, ami noveli a dmg takent Xaril the Poisoned-Mind-tol.
Gauge+Mutilate combo: tank stun + nagy utes.
Idokozonkent felugrik es egy random ember helyere csapodik be 15y-on belul sebez.

Paragon ero: DPS veheti fel, elore ugrunk vele es 10y-on belul AoE-t sebzunk.


Xaril the Poisoned-Mind:

amint csatlakozik a fighthoz mindenkit megfertoz egy mereggel(kek, sarga v. piros).
O is debuffot stackel ami noveli Kil’ruk the Wind-Reaver tamadasait 100%-kal.

Choose Catalyst: random valaszt egy katalizatort, es tamadja az azonos szinu mereggel rendelkezoket.

Piros katalizátor: piros mereggel lep reakcioba. 350k fire dmg 10y-on belul.

Kék katalizátor: kék méreggel lep reakcioba. 600k dmg ami osztodik. Max 2 ember osztodhat.

Sárga katalizátor: sarga mereggel lep reakcioba. Meregfelho 300k dmg/sec 30 secig.

Lila katalizátor: kék és piros mereggel lep reakcioba. Egy tuzgyuru formalodik a playerek laba alatt ami kifele robban. A sajat tuzgyurukkel nem kell foglalkozni, de a tobbieket el kell kerulni.

Narancssarga katalizator: sárga és piros mereggel lep reakcioba. 40 secig kell futni mivel egy tuz csikot hagyunk magunk utan ami 250k-t sebez masodpercenkent.

Zöld katalizator: kék és sárga mereggel lep reakcioba. Meregfelho 50k/sec, minel tobb ideig allunk benne annal tobbet fog sebezni.

Paragon ero: Healer veheti fel, a kovetkezo 10secben a healunk egy absorbot tesz fel, ami akkor healel be ha dmg-et szenvedunk el.

Kaz’tik the Manipulator:

A boss Hungry Kunchong-ok kiseretevel jon.
Feed: a boss megbuvol egy playert aki az egyik kunchong fele kezd el menni. Ezalatt a kunchong energyje masodpercenkent 7-el no. Ha a player eleri az kunchongot akkor a player instant meghal, ezt ugy lehet megakadalyozni, ha a Feed alatt 30%ot leverunk az addbol.

Amig nincs Feed addig az add nem sebezheto.

Ha az add eleri a 100 energiat atalakul es uj kepesseget kap. Swipe: 450k dmg maga ele.

A boss idokozenkent kivalaszt egy random player aki fele elindit egy sonic ringet, mely 250k-t sebez.

Paragon ero: DPS veheti fel, ezzel iranyitani tud egy Hungry Kunchongot.

Korven the Prime:

Ha a boss v. barmely mas paragon 50% hp ala esik, akkor 10sec-re be-amberezi, ha ezt nem verjuk le, akkor maxra healelodik.

Shield bash + Vicious Assault combo: 6 sec stun. Melyet 6 utes kovet, az elso 150k/3sec a kovi tamadasok pedig egyre nagyobbat sebeznek.

Paragon ero: Tank veheti fel, hasznalatakor 5 sec dmg immunitas.

Iyyokuk the Lucid:

Calculate: ezt a kepesseget egybol hasznalni fogja amint aktiv lesz. Minden embert jol kiszamol! Ezzel kapunk 3 jelzot, ami egy alakzat/szin/szam.

Alakzat: Mantid/Sword/Staff/Sonic ring/Amber
Szin: Piros/Lila/Kek/Zold/Sarga
Szam: 1/2/3/4/5

Diminish: 34% max hp-t sebez. Ha a target 25% hp alatt van, azt instant megoli.

Insane Calculation: Fiery Edge: kivalaszt egy kezdeti targetet, majd minden mas target a kezdeti target jelzoi alapjan egy tuzcsikot rajzol koztuk. Minden target aki resze a tuzlancnak v. beleall ebbe a lancba fire dmg-et sebzodik. Normalban azokat a playereket koti ossze akinek 2 ugyanolyan jelzoje van, mint a kezdeti targetnek. Minel tavolabb vannak ezek az emberek annal kevesebbet sebez a tuz.

Paragon ero: Healer veheti fel, melyet aktivalva, ha healeli a kezdeti targetot, akkor masokat is healel vele a raidben.

Ka’roz the Locust:

Flash: random emberre chargol, az utjaban 200k/sec-et sebez.

Hurl Amber: elugrik egy platformra, ahonnan amber pacat dob rank, ez 200k/sec-et sebez, ha benne allunk.

Paragon ero: DPS veheti fel, aktivalva felugorhatunk egy platformra ahonna dobalt a boss, es ha meg van ott Amber akkor ledobhatjuk mely 300k-t sebez 15y-on belul.

Skeer the Bloodseeker:

Debuffot stackel a tankra ami 10%-kal noveli a Rik’kaltol bekapott sebzest.

4 addot idez a teremben amik ha elerik barmelyik bosst, healelik azt.(PTR-en egy add 10M-t healelt)
Paragon ero: DPS veheti fel, aktivalas utan 10 secig minden tamadasunknak eselye van arra hogy egy pacat idez ami 10% max hp-t gyogyit.

Rik’kal the Dissector:

Debuffot stackel a tankra ami 10%-kal noveli a Skeer-tol bekapott sebzest.

Virust fecskendez a tankba, ami 20k/sec-et sebez stackent, ha eleri a 10 stacket a virus addokat idez, melyek random playereket tamadnak, 30kdmg/sec. Ezek az addok masodpercenkent fullra healelodnek(?).

Paragon ero: DPS veheti fel, aktivalasakor atvaltozunk egy skorpiova, ami a caster spellpowere v. attackpowere alapjan sebez(amelyik a nagyobb). 30secig tart ez alatt egy dot tickel rajtunk.

Hisek the Swarmkeeper:

Random playereket lovoldoz. Neha kivalaszt egy random targetet es stunnolja 5 secig, ha ez a target kozel van a bosshoz, akkor 45y-ra elloki azt, majd egy sugarat celoz a targetra, minel tobb ember all a sugarban annal kevesebbet sebez, osztodik a dmg.
Minden egyes sugarba allt player 150k-t sebzodik pluszba 5y-os korzetben.

Paragon ero: DPS veheti fel, egy nagyot lo a bossra, melynek a dmg-e attol fuggoen no, minél messzebb vagyunk a bosstol. Ez a loves 10sec-re 15%os dmg taken debuffot rak a bossra.


Doh.
Utolsó szerkesztés: 10 éve 9 hónapja Írta: Mlnrmt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 9 hónapja #16267

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 7 hónapja #16924

Alapvetően ez egy jó kis gyakorlós fight lesz.
1-1 elemet kell megjegyezni, és erre felkészülni, a többi csak a szokásos: 'öld meg időre, állj ki abból, ami sebez, helyezkedj okosan és legyen elég heal'

Mindig priorizálni kell egy - egy Paragont, mivel ugye halálakor a többi maxra megy fel, ahogy ez le is van írva.

Emiatt egyes képességeket ( bár esélyes, hogy ez csak HC-ban lesz így, igazából tuning kérdése ) be kell magolni, és egyes bossok esetében másképpen is kell használni.

Pl. Korven képessége, hogy ha egy boss 50% alá esik, akkor azt felhúzza maxra ( hacsak nincs elég DPS ). Ezen a képességen egy 30 seces CD van, így adja magát a taktika, hogy ezt a bosst kell fókuszba tenni, de úgy, hogy párhuzamosan visszük le az életerejét egy másik bosséval. Az ideális az, ha a ez, és egy másik paragon mondjuk 55-50%-ot ér el; ekkor a másikra rákerül egy Amber, viszont ezzel nem foglalkozunk ( legalább addig se üt ). Hadd gyógyuljon fel - helyette Korvent a 30 sec-es CD ideje alatt átütjük 50% alá, majd kivégezzük. A társa közben felgyógyul, de egyébként is felgyógyult volna ugye.

A kérdés a tuning - ha az Ambernek nagyon sok hp-ja van, és nehéz leütni, akkor érdemesebb ugye eképpen eljárni; ha viszont az Ambernek jóval kevesebb hp-ja van, mint egy Paragon hp-jának fele, akkor maradhat a fókusz DPS, és jól leszedjük ( ez inkább HC-ban lesz érdekes, ott lehetséges, hogy sokkal több hp-val bír az amber, vagy nem lehet sebezni, stb. ).

Össze kell majd szedni egy Paragon-sorrendet, hasonlóan DS pacás bossához, kitalálva, hogy X kombónál melyik Paragon is van fókuszban. Lehetnek kellemetlenségek, hogy ha folyamatosan olyan jön be, ahol az új a fókusz, és a többi közben jól felhízik; de ezt is le kell kezelni valahogyan.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 7 hónapja #16925

kepesseg pontositas:

manipulator:
ha a wind reaveres paragon eros kepesseget hasznaljuk a kutchongokra, akkor az is leszedi roluk az immunitast, nem tudom hogy ez jo-e nekunk barmire is.

kaztik:
parago ero: 40 secre idezel egy addot, nem tudom mekkora a CDje. nezzuk meg hogy pl hunterek veszik ezt fel, hatha naluk kap bonuszt, nem tudom hogy petnek szamit-e.

Lucid:
az aktualis hp 34%at sebzi, nem a maxhp-t nezi.
paragon ero: akire rarakja a healer a buffot, azzal megegyezo faju vagy classu emberekre megy ki bonusz heal. tehat undead mage-re ne rakjuk a buffot ha nincs masik mage/undead a raidben.

locust:
a paragon eros kepesseg lebontja az amberes boss amber pajzsat kapasbol.

dissector:
a virus idezte addok 10 secenkent healelodnek maxra.

swarmkeeper:
a paragon eros kepesseget barmire hasznalhatjuk, nem csak a bossokra, de persze a dmg takenes debuff miatt azokra eri meg leginkabb. celszeru rangednek felvennie ugye. :)

Utolsó szerkesztés: 10 éve 7 hónapja Írta: Skaven.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 7 hónapja #16926

normalis taktikat nem nagyon tudunk osszerakni, probalja meg mindenki megjegyezni hogy kb. milyen kepessegekre lehet szamitani a fight soran.
BL a pullkor van.
a fight nagy reszeben alapvetoen szorodunk, celszeru szerintem kor alakban allni. egy lenyeges dolog van ezzel kapcsolatban: ha a swarmkeeper aktiv, akkor sorba kell allnunk egymas utan 5 yardos tavolsagot tartva, ha hasznalja az aim nevezetu kepesseget. mive ezt a bosst leverve dps buffot kapunk, ezert szerintem ezt prionak kellene kezelni ha van ra lehetoseg.
a locustot celszeru hamarabb leverni mint korvent. emellett a manipulator es a poisoned mind boss tunik meg idegesitonek, ezek is prionak tunnek szamomra. aztan ha valami genye kombo van, akkor mar filozunk rajta.
elvileg 43.6 millio hp-ja van egy bossnak, ez azert gyorsan el tud tunni, de lesz azert szaladgalas is a fight alatt boven. hidra hc-t vizionalok erre a bossra, foleg hc-ban, csak ez szarabbnak tunik. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 7 hónapja #16928

a bloodseeker es korven egyutt szinten nem jo, ezt ha lehet, el kell kerulni.
az embernek 6 millio hp-ja van, ezt kell 10 sec alatt leverni. azt irjak hogy a paragon buffot nem is hasznaltak ra, kb nagyobb macera azt idozitgetni. emellett normalban sokkal egyszerubb mint amilyennek hangzik es sokan 2 healerrel mennek igy akkora a dps hogy nem is csinalnak tul sok extrat a bossok. a healelos pacakat pl nem kell igy leverni mert maharabb meghal a boss mint hogy odaernenek pl.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 7 hónapja #16930

Kill order:

Hisek the Swarmkeeper (killed right away, Aim is annoying)
Skeer the Bloodseeker
Korven the Prime (killed right away, high tank damage and amber shield)
Rikkal the Dissector
Ka'roz the Locust
Kaztik the Manipulator (killed right away, his ads are annoying)
Iyyakuk the Lucid
Xaril the Poisoned Mind
Ki'ruk the Wind Reaver

i have a kill video up at:

i also describe who tanked what.

random tips:

-we ignored small worms (unless you were a scorpion) until after the boss who spawned them died, they took too much dps time away
-ignore the first healing bloods if you can kill the first guy before they reach him (and ignore them if your current target will die before they reach afterwards)
-make a stack point somewhere for the blue guys to meet up, that reduces the amount of communication needed for it to happen

Everything else seemed pretty manageable, we beat it in 5 pulls, with the first 2 being like a minute long xD

good luck

elvileg ugyanez a sorrend most.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 7 hónapja #16931

Rundi és Tsark majd hotolnak ezerrel, ti meg Mátéval eltoljátok az 1M+ burstöt és megöltök mindent.
Mi meg jövünk lootolni :)

Estére hozok staminbuffos petet meg combatrez petet.
(félreértések elkerülése végett ez 2db pet).


This is Mistake - I love my Hunter.
Hunters are just awesome!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 7 hónapja #16932

az okosok azt mondtak hogy hetente valtozik a mantidok sorrendje.


week1 = week2:

Hisek, Rik'kal, Skeer
Ka'roz
Korven
Iyyokuk
Xaril
Kaz'tik
Kil'ruk

megerositettek, hogy ugyanaz a sorrend mint multheten


Doh.
Utolsó szerkesztés: 10 éve 7 hónapja Írta: Mlnrmt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 7 hónapja #16980

Sziasztok

Első héten elkezdtük tryolni, kár volt. Atom bugosra sikeredett, csak a hajunkat téptük ki rajta.
Második héten sikerült megölnünk, bugok eltűntek.
A sorrendet pontosan most nem tudom elmondani, a héten igyekszem pótolni, elég könnyű volt vele megölni.
A rengeteg képesség összezavar, de amúgy csak pár dologra kell figyelni és hamar lemegy.

Nagy tócsa, aim, healelős oozik a prio, majd végén MCs targetek, boss előtt ne állj
Amit nem olvastunk sehol, és senki nem is szólt a kövik voltak:
- ha meghal egy boss, a hullájára NEM tud pl BÁRMELYIK dps ráklikkelni (azaz a gép dönti el, ki melyik képességet használhatja, általában csak 2en tudtunk egy-egy hullára klikkelni!!!)
- a másik dolog, amivel fejjel mentünk a falnak, megöltük Kar'oz -t (első héten még bugos volt a képessége, mostmár jó), jött utána Korven. Fél hpn eltolta az ambert és nem tudtuk leütni róla csak BLlel. Akkor próbáltuk Karozos képességgel, nem dobott fel platformra amber mellé (pedig elvileg bárhonnan amberes platra dobna a képesség DE NEM :(
Amit tapasztaltam 55% on Korven, megnézed hol van fent amber, odamész alá
Korven 50% eltolja Encase in Amber, végigcastolja, megvárod hogy bekerüljön és CSAKIS ekkor nyomod meg a plussz gombodat!!! feldob, belekerülsz és van 6-7seced pontosan Korvenre dobni, különben fail, maxra healelődik és 2-3 nagyobb elbaszás után enrage
Encase of Amber csakis egyszer lehet, különben bukta, mert nem hűl vissza extra action button

többi része nem annyira vészes, mi a skorpiós bossal kezdtük BL mellett, így ki se dobta
tócsából kell azonnal kifutni, meg aimosra vonalban összeállni
aztán freekill :D

Utolsó szerkesztés: 10 éve 7 hónapja Írta: Pyrorc.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 7 hónapja #16994

Mi végül a következő sorrendet preferráltuk:


Az első 3 Klaxxi a Hisek - Skeel - Rikkal.

Ebből Hisek néha kilő valakire, és elé kell állni, Skeel 2 pacát idéz, amelyek, ha beérnek, akkor gyógyítják a bosst, Rikkal pedig egy elég izmos debuffot tesz fel, tengernyi addot idéz potenciálisan és hasonló csúnyaságokat végez.

2 heal mellett döntöttünk ( mivel nem volt több, ráadásul offhealel is mentünk, így 'nem csoda', hogy Rundi world 1st healt tolt ), és ehhez is idomítottuk a taktikánkat.

Az összeállás ( helyesebben a lézer irányába állás ) nem volt kihívás, a paca leverése ennyi DPS-el ( ráadásul stunolni is lehet a pacákat ) szintén nem volt gáz, így egyértelműen Rikkal maradt kezdésnek.

Ő egy idő után NAGYON sokat tud sebezni, ráadásul rengeteg kis add is megjelenik, zavaró a sok-sok nameplate, stb.
Ráadásul Neki van az egyik legkevesebb életereje, így BL se kellett, oly hamar le lehet ütni, hogy nem jönnek ki bónusz kis addok.

Helyette érkezik Ka'roz, Ő adná azt a képességet, hogy ki tudjuk majd szedni a következő paragont fixen az Amberből, úgyhogy itt több lehetőség is van.

Hisek még mindig lövöldöz, de olyan ritkán, hogy ez igazából nem jelent különösebb problémát. Érdemes persze úgy beleállni, hogy melletted ne nagyon legyen senki, mert egymásra is sebzünk, de egyébként ez nem probléma.
Itt vagy azt választjuk, hogy Ka'rozt öljük le, hogy az Ambert le tudjuk szedni, de mivel nekünk volt elég DPS ( a 2 heal miatt ), ezért inkább amellett maradtunk, hogy Skeert öljük le ( a nagy pacákat elég jól le lehet kezelni, viszont az Amber + nagy pacák együtt erős kihívást jelentenek, próbáltuk azt is, hogy DPS stop 60% környékén, megvárjuk a pacákat, majd átütjük és az Ambert leverjük, de feleslegesnek éreztük ).

Így a következő Paragon Skeert volt, akit DPS-eltünk, hogy a gyógyító pacákat kiiktassuk.

Jött Korven, aki fél hp-nál a gyógyító Ambert pakolja egy Paragonra.
Mivel ez igen-igen kellemetlen, ezért egyértelmű volt, hogy Őt kapásból megöljük, így is tettünk.

Hisek lövésére összeálltunk, mint eddig, bár érezhetően már növekedett a sebzése, a kapott buffok miatt.
Ka'roz továbbra is charge-olgatott, meg dobálta a pacákat, de ezt elég egyszerűen, némi WSAD-val lekezeltük, a bossok pedig sokat nem ütöttek, kivéve Korvent, aki a gyógyítás mellett jóféle stun+flurry kombójával erősen eszi a tankokat, úgyhogy emiatt is volt Ő a prio.

Bejött ezt követően Iyyakuk.
Ő ugye az összekötözgetős - érdekes boss, na, itt volt még fix, hogy most már Hiseket kell megölni, mert túl régóta van fenn, túl sok rajta a buff.
A Ka'roz által dobált pacákból kiálltunk továbbra is, és fejvesztve próbálgattuk kitalálni, hogy mit is kellene Iyyakuknál csinálni.

Miután Hisek lement, jött Xaril. Mivel idáig még egyszer se jutottunk el, ezért kb. fogtam, és bemondogattam, hogy melyiket öljük, és próbáltunk proaktívan reagálni; elsőnek így Kor'vent ütöttük le ( régebb óta volt kint, mint a többiek ), majd jött Iyyakuk. Igazából, így visszagondolva talán fordítva jobb lett volna - Iyyakuk képessége nem volt túl világos, helyezkedtünk a sugarakkal és ennyi, jobb lett volna talán Őt hamarabb kikapcsolni, elkerülve azt, hogy olyan dolgokra kell reagálni, amire még nem volt példa.
Mivel eddig (kis túlzással) még videón se jutottunk el, ezért innentől kb. ami a legkényelmesebbnek tűnt, azt mondtam be, képességtől függetlenül ( ki volt kalkulálva egy sorrend, az elején, de ez többször is változott és borult ).

Ekkor még kint volt Xaril, Ki'ruk és Kaztik, ezek voltak az utolsó 3.

Itt egyértelműen Kaztikot kellett volna ölnünk, mivel az addja, amit nem kezeltünk megfelelően ( közben halt is meg DPS, szóval egyre nehezebb is volt ) szépen elkezdte felfalni a raidet. Ehelyett Őt hagytuk utoljára, meg is halt pár ember.
Xaril -> Ki'ruk -> Kaztik volt a végső sorrend, igazából itt Xaril jó választás volt valamilyen szinten, mert azért Ő is csúnyaságokra képes ( mindenféle robbanások, és egyebek ), mondjuk ezt még úgy-ahogy lekezeltük. A végén viszont Kaztikot hamarabb kellett volna ( vagy csak szimplán figyelni a kis addra és megölni időben ).

A tank sajnos meghalt egyszer ( egy Sonicban, rosszul helyezkedett ), így persze leütött a boss DPS-t is, viszont ezzel a módszerrel úgy-ahogy hozhatónak tűnt 2 heal mellett.

Az tuti, hogy a legnagyobb sebzést okozó bossokat ( Rikal, Korven ) előre kell venni egyébként is, ezeknek van egyúttal a legidegesítőbb képességeik is, velük végezni kell, amint lehetőség van rá.
Egyébként még ami genyóbbnak tűnt, az Xaril és Kil'ruk, furcsamód Iyyokuktól féltem, és 'fel se tűnt' ( a healereknek lehet ).

Kb a fight feléig el kell jutni, addig fix sorrendet fel is lehet állítani, onnan pedig setup-függően lehet továbbmenni. Egész jó ritmusa van a fightnak, és sokat lehet rajta javulni ( valamikor 5 boss halála után mondtam be, hogy nézzünk szét Paragon erő után, na ekkor kezdtük csak őket kicsit aktívabban használni, úgyhogy ez is sokat tud segíteni rajta ).

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 7 hónapja #17000

Én mindjárt az elején felvettem a skorpióvá változtató képességet, de mivel láttam, hogy dotként sebez rajtam amig át vagyok változva és fogalmam se volt róla mennyit sebzek skorpióként, így nem cd-re használtam, csak mikor full hpn voltam (nem akartam stresszelni a healereket, ha úgy is csak ketten vannak).
Ennek ellenére, elnézve a logokat, cd-re kell tolni a skorpiót, mert úgy lettem ranked, hogy az okozott sebzésem első 4 tétele az a skorpió 4 képessége :D


This is Mistake - I love my Hunter.
Hunters are just awesome!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 7 hónapja #17002

nekem nem tunt fel hogy atalakultal... de nem is healeltem sokat, az teny :D
ami halalos volt, az az, hogy a kek szinnel nem alltunk egybe mikor azt aktivizalta rajtam. ahogy nezem ez vmi 880k korul akart sebezni rajtam, vegulis vmi CDvel tul lehetne elni ha maxon van az ember, de erre azert figyelni kell majd ha Iyyokuk aktiv. kicsit lehet meg finomitani a sorrenden, de erre a verziora ket rendes healer siman eleg normalban. raadasul egyre kevesebb specko lesz majd a fight alatt ahogy javul a gearunk, a HC meg ugyis messze van meg. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 6 hónapja #17038

Class által vázolt sorrend tök jó.
Még úgy is hozható a kill, hogy valahol a 7-8. boss környékén kaptam egy 900k sebzést Iyyokuk debuffjából :)


This is Mistake - I love my Hunter.
Hunters are just awesome!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.384 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum