normal The Fallen Protectors HC

Több
10 éve 6 hónapja #17089

Változások normalhoz képest:

Azon a default tényen túl, hogy több HP és nagyobbat ütnek, a bossok bizonyos abilityjei soft enrage-ként működnek, így túl sokáig nem lehet elhúzni az egyes fázisokat. Ezek a soft enrage mechanizmusok resetelődnek, amint a bossok speckó fázisba lépnek (Desperate Measures).
Változások normal-hoz képest:
- A Rook által kilőtt Corrupted Brew „repülési ideje” minden második castolás után 0.5 másodperccel csökken. Tehát ha túl sokáig húzódik el ennek a bossnak az átütése, akkor előállhat az a kellemetlen és fájdalmas helyzet, hogy casttól számítva instant csapódik be a sör.
- a Rook által megidézett addoknak közös HP Pool-ja van.
- A Debilitation debuff, melyet He rak föl, 80%-kal csökkenti az armort 4 percre (normalban 50%-kal csökkenti 2 percre)
- Sun Calamity abilityjének sebzése is folyamatosan növekszik (ugyanolyan soft enrage, mint a Rook szennyezett söre), ez is resetelődik, ha a boss Desperate Measures-be lép.
-

Maga a taktika nagyban nem változik. Mivel a Corrupted Brew becsapódásának ideje folyamatosan gyorsul, elkerülhetetlenné válik, hogy egy-két ember be ne szívja a sebzést, ezt egyszerűen ki kell healelni. Hasonló a helyzet, a Calamity-vel, ott is a healereknek kell majd izzadniuk.

Az Icy-veins ír egy javaslatot, ami esetleg könnyebbé teheti a harcot, ami a következő:
Érdemes lehet Sun-t és He-t egyszerre átütni az átmeneti fázisba. A Sun által tolt raid damage egy Garrote-tal kombinálva eléggé húzós lehet, valamint a Desperate measures fázisok alapvetően nem túl rázósak, így érdemes lehet ezt a két átmeneti fázist összeidőzíteni.

forrás: Icy-veins

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Skaven

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 3 hónapja #18068

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.102 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum