normal Sha of Pride HC

Több
10 éve 6 hónapja #17158

Változások a normálhoz képest:
- A Reflection-ös addokat az offtank veszi fel, és a tankok lecleavelik.
- 50 energynél valakit elküld a „Pacman” relam-re, ahol úgy kell szaladgálni, hogy minél több arany gömböcöt felveszel, de közben az addok ne kapjanak el. Kiszabadulni úgy lehet, hogy a Banish-elt player helyén megjelenő Corrupted Fragment-et le kell ölni.


A PacMan realmbe bekerülve a karakter automatikusan fut, csak kanyarogni kell. Induláskor a sarokban levő gömb nagyon csábítóan közel van, de nem szabad ráfordulni. Lassítani, gyorsítani itt nem lehet, csak kanyarogni.
A DPS-nek ki kell fordulni a Corrupted Fragment-re, javasolt rá makrót használni, mert a sok nameplate között nehéz kitargetelni.
- 8 másodpercenként ki fog dobni egy Rifts of Corruption nevű dolgot, amik lövik a raidet. Ezeket úgy lehet bezárni, hogy átsétál rajtuk valaki, viszont percenként csak 1-et lehet bezárni mindenkinek, mert bezáráskor kapunk egy debuffot ami nem enged másikat bezárni amíg le nem jár. (Elméletileg ha tankokon kivűl mindenki zárja, akkor folyamatosan be lehet őket csukni)
A nagy add halálakor figyelni kell, hogy a két legközelebbi emberen legyen Gift of the Titans, ill a healerek csak akkor dispelljenek, ha van rajtuk Gift.
Phase 2-ben a healer CD-ket be kell osztani, 10 secenként elnyom egy dúrvát.

Amikre nagyon figyelni kell:
- Mivel nincs minden Mark of Arrogance azonnal szedve, ezért akin rajta van, az ne zárjon be Rift-et
- Mindenkinek figyelni kell, hogy mennyi idő múlva tud Rift-et felszedni, és már a lejárat előtt helyezkedjen egy Rift közelébe. A legnagyobb problémát a fighton az elaszporodó Rift-ek jelentik
- Prison előtt a tankoknak és a DPS-nek is a prison-ök mellé kell állni, hogy azonnal tudják szabadítani a bentlevőt. Ha ugyanis Mark of Arrogance-al tesz be valakit, akkor 3 sec alatt meghal az illető.

Utolsó szerkesztés: 10 éve 5 hónapja Írta: Dögrovás.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 3 hónapja #18070

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.117 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum