unanswered Tectus

Több
9 éve 5 hónapja #20474

Nem végleges, béta alapján

Ezt a föld elementált összesen 11x kell megölni, hogy lootolhassunk belőle. Amikor a bosst kinyírjuk az szétesik 2 Shard-ra, a Shardokat megölve 4-4 Mote jelenik meg, és csak akkor nyertünk, ha ezeket mind megöltük.
Az első részben, amikor még egyben van addokat idéz, ezt daraboltan nem teszi, viszont minden más képességet megkapnak mind a Shardok mind a Mote-ok a bosstól, annyi könnyítéssel, hogy a képességek kevesebbet sebeznek.

Phase 1.: Tectus egy darabban, az addok amik ilyenkor jönnek a következők:
1. Night-Twisted Earthwarper  tank felveszi, és elfordítja a raidtől, mert maga előtt sugárban sebez. Ezen felűl kidobál egy vortex-et, amelyek a boss felé vándorolnak. Ha a boss beleáll buffolódik, ha karakter ál bele az lassúl, és kap egy debuffot. Ha ilyen karakter a boss megüt, akkor a boss megintcsak buffolódik.
2.  Night-Twisted Berserker  időnként eldobja az aggro tábláját és random character kicharge-ol. Tankok próbálják tartani ahogy lehet.

Tectus energiája folyamatosan nő, mindaddig nem lehet megölni, amíg a 100 energy-t el nem éri, és el nem kezd channelezni egy Tectonic Upheaval nevű spellt, ami nagy AoE sebzést csinál, és a végén egy nagyot healel a bossba.
Időnként használja a Faultline nevű képességét, ez egy „felhő” szerű valamit idéz meg, ami elindul egy kiválasztott karakter felé. Aki bele kerül abba dúrván sebez, ezért nem kell belekerülni, és nagyon gyorsan ki kell kerülni belőle.
A Fracture  nevű spell-el a szokásos, porzik a föld, kijön egy csomó tüskés bizbasz effektet idézi elő, ki kell belőle állni.
Az utolsó fontos képessége az Earthen Pillar , ez kiemel egy darabot a földből, ami egy idő után összedől. Aki benne áll, az maghal.

Phase 2, Phase 3:
 Ugyanaz mint P1, csak nem jönnek addok, viszont 2 illetve mindenből sokkal több lesz.

Amit csinálunk:
Phase 1-ben megpróbáljuk minél előbb leölni úgy, hogy 100 energy-nél le tudjuk ütni. Közben az addokat is öljük. Ranged felveszi Earthwarper vortexét. Megpróbáljuk úgy helyezni az Earthen Pillar-t, hogy ne legyen útban (terem szélére állunk).
Phase 1 végén 2 Shard-ra esik szét, amik ugyanazt csinálják mint a boss. Ezeket megpróbáljuk egyszerre leverni, amitől a 2 Shard helyére összesen 8 Mote kerül. Előszőr mindenből 2 majd mindenből 8 lesz. A legnagyobb gondot az Earthen Pillarok fogják okozni, nem csak azért mert alig marad hely a teremben, hanem azért is, mert ezek LoS problémát is okoznak. Ezért ezeket a terem szélére kell pakolni.

Video:


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Bikfic

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.087 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum