normal Kargath Bladefist

Több
9 éve 5 hónapja #20395

Képességek:
Impale : Felkapja a tankot, stunnolja, 58000 damage/sec, 8 secen keresztűl, és feltesz debuffot, ami miatt a következő ilyen többet sebez. Tehát a tankokat cserélni kell.
Blade dance : Véletlen targetekre kiszalad, azokat 2 secig sebzi 50K-val. Szintén sebez a kiszemelt áldozat 7 yardos körzetében. Szóródni kell.
Berserker Rush : Brutálisan cleavel maga előtt, egyre dúrvábbakat ütve, és egyre gyorsabban kiszaladgálva random targetekre. Ezt meg kell szakítani, erre a következő mechanika van beépítve:
A teremben a földön vannak koponyák. Ezek időnként kiemelkednek a földből, és tűzzel árasztják el a környezetüket ( Flame Jet ). Ebbe a tűzbe kell belehúzni a bosst, az megszakítja bármit is csinált. Mivel a Berserker Rush-t random ranged-re teszi, ezért a ranged eleve a kiemelt koponyák fal felöli oldalára próbálnak helyezkedni, hogyha átmegy bárki másra a boss, akkor beleugorjon a tűzbe.
Chain Hurl : Összeláncolja az  5 egymásoz legközelebb álló embert, és feldobja őket a nézőtérre. Itt le kell írtani a nézőket. Ezért úgy kell helyezkedni, hogy az 5 ember 1 tank, 1 healer, 3 dps felállás legyen.

A nézőtéren a követező szereplők vannak:
Drunken Bileslinger : Az arénába dobál ( Mauling Brew ), és okádik ( Vile Breath ), aki lehány, azt stunnolja 5 secre (maga elé teszi)
Iron Bomber : Bombákat dobál (ezt:  Iron Bomb  amikor felrobban:  Fire Bomb ), amikor meghal, akkor is kitesz egy bombát. A bombákból el kel futni, mert ledobhatnak a karzatről, egyenesen az éhező tigrisek vermébe ( Ravenous Bloodmaw ).
Iron Grunt : megpróbál birokra kellni a tankal ( Grapple ), ha ez sikerül neki, akkkor sebez, és lassít.
Az első 2 fajtát kell leölni.

Amit csinálunk:
A bosst a terem közepén tankoljuk, a tankok 2 Impale után cserélnek. A Ranged/heal szekció úgy  helyezkedik, hogy ha rájuk teszi a Berserker Rush-t, akkor a tűz mögé tudjanak állni. Ha máshol van a tűz, akkor értelemszerűen a ranged/heal áthelyezi magát, eközben a 7 yardot mindenki tartja.
Berserker Rush-ba nem áll senki, a melee is max range-ről üti a bosst.
Amikor a Chain Hurl jön, akkor az a tank, akin éppen van Impale stack és előre kijelölt dpsek és healerek ráfutnak a bossra. 1 tank 3 dps 1 heal elég 25 emberre, kisebb raid és vagy magasabb ilvl esetén kevesebb dps kell. Chain Hurl előtt mindenki figyel, hogy se tűzbe, se tigrisverembe ne dobja be, ez ugyanis hátralök mindenkit.
A feldobott csapat első körben jobbra megy, második körben balra. Leölik a Bileslinger-t, és a Bombereket, aztán beugranak az arénába. Figyelni kell, hogy ne a tigrisveremben landoljanak.
Healerek: Figyelnek az Impale-re, hogy a tankok túléljék. A Blade Dance targetét szintén életbentartják.
Mindenki figyel arra, hogy a Berserker Rush alatt áthúzza a bosst a tűzön. A Berseker Rush-ba senki nem áll bele, sőt kiáll mindenki az útjából. Csak azok állnak közel a bosshoz Chain Hurl-nél akiknek fel kell menniük.

Béta videó:


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Írta: Dögrovás.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Bikfic, Kaellial

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 5 hónapja #20431

Hát ez legalább annyira káosznak tűnik, mint Siegecrafter :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 5 hónapja #20542

Nehogy azt hidd nem egy vészes boss , egyedül a fenti részi ami azért kemény azt meg kell tolni

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #20627

Berserker Rush -t elméletileg le lehet dobni a következőkkel:
Hunter - - > FD
Pap - - > Spectral Guise
Mage - - > Invi
Rogue - -> vanish 
Paladin - - > Bubi ettől nem jön le csak immune. és HOP osztogatása arra az eshetőségre ha rossz helyen áll az illető ( kérdés az hogy ha immune akkor targetet vált-e, ezt majd ki kell próbálni )

A platformra dobálást pedig úgy csinálja hogy bemegy az aréna közepére és akkor már elkezdi pörgetni azt az 5 embert szóval figyelni kell arra , hogy ott legyen 1 tank 1 healer és 3 dps. A fenti addok sok gruntból állnak és nevesített addokból amiket Dög is írt azokat kell a lehető leghamarabb összeszedni és  együtt aoe zni. A tankoknak az impale váltása miatt figyelni kell arra hogy amikor a Chain hurl jön akkor ne az a a tank maradjon lent aki debuffos mert az meghal mire a fenti végez az addokkal Vagy nem küldünk fel tankot hanem 4 dps-t és 1 healert , kell egy bevállalós healer fentre erre az eshetőségre.. Healerként mindenképpen olyan kaszt menjen fel aki a legmobolisabban tud healelni. DPS ként egy jól aoe.-ő grp- ot érdemes felküldeni hogy a nevesített addokat a gruntokkal össze tudja húzni a tank és tudnak halni időben, mert ugye nem lehet fent akármeddig lenni. 
Amire még figyelni kell a tankoknak amit észrevettem hogy berserker rush koponyába kiteolása után ne maradjon ott a bossal, mert ha újrapoppol a tüzes koponya és ott áll a bossal, akkor automatikusan leüti a boss ( Ezt beta videoban véltem felfedezni ), így ha rosszul csináljuk előfordulhat az is hogy nem lesz mibe kiteolni, ellenben taktikailag ott lehet tartani ha a helyzet úgy kívánja hogy a túloldalon van 2 aktív. Esetleg ha mind a 4 aktív akkor ki lehet próbálni hogy helyfelszabadítás érdekében mindig csak 2 koponyát megtartani a többet pedig leüttetni a bossal, hogy legyen helye a rangednek hol állni.
A lentieknek pedig a szokásos " dont stand in the shit " dolog. És helyezkedni a Berserker Rush hoz. Valamint 7 Yard szétállás amikor kichargeol ne 5 embert üssön meg hanem lehetőleg max 2 -t.
Az impale stunolja az aktuális tankot, így ugye rengeteg avvoidance-t veszít, én megpróbálnám közben off tankkal letauntolni hátha kifordul nem kap debuffot  és így könnyebben healelhető,. Tankoknak ez nem újdonság Klaxxi-nál is ez volt a helyzet.
BL kezdéskor tűnik a legjobbnak taktikailag.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe korán reggel.

Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Írta: Swefy.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #20710

Heroic live videó:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #20860

Frissítve a tapasztalatok alapján.


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.142 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum