unanswered Imperator Mar'gok

Több
9 éve 4 hónapja #20508

A harc 4 fázisból és 2 átmeneti fázisból tevődik össze,minden fázisban ugyanazokat a képességeket használja a boss, de az első fázisban használt képességek minden egyes fázisban más-más bónuszt  kapnak.

Képesség         P1  P2 P3P4
Accelerated assaultbuffot stackel a bosson  ha ugyanarra a célpontra üti, tank váltással kell elérni, hogy le essen róla.változatlanváltozatlanváltozatlan
Mark of Chaosdebuff a tankra ami 8 másodperc után berobban 271.000 sebzés mindenkibe 35 yardon belül. Amelyik tank megkapja ki  kell vele futniaelportálja a játékost egy véletlen helyre.rootolja a tankot aki megkapjaamikor lejár a berobbanás mellett megidéz 8 kis gömböt ami elindul szét és akin átmegy 200.000 sebzés
Arcane Wrathrandom célpont kap egy debuffot ami 4 sec után berobban és 70.000 sebzést okoz, majd a legközelebbi targetre ugrik 200 yardon belül. Minden ugrás után a sebzés 25%-al nő és a  hatótávolság 50%-al csökken.maximum 10 yardot mozoghat aki megkapta, ha ennél nagyobb távolságot tesz meg, vissza
teleportálja arra a pontra ahol a debuffot megkapta
50% helyett csak 25%-al csökken a hatótávolsága minden ugrás után.minden ugrással duplázódik a debuffolt játékosok száma.
Force novafél másodpercenként 38.000 dmg mindenkibe akit elér a kör amit kibocsát magából, a sebzést akkor kapja amikor a kör széle eléri. Elvileg át lehet rajta blinkelni stb, hogy ne kapjunk belőle sebzést.Aki sebzést kap azt hátra is löki.további novákat lő el 8 secenként 16 secig. Ha jól értelmezem, tehát összesen 3 nova
lesz ebben a fázisban egymás után. Ide gondolom healer cd-k és self cd-k is
kellenek vagy ki kell mozogni
aki sebeződik tőle sebzi azokat is akik 5 yardon belül állnak. ez azt jelenti, hogy
szóródni kell amikor jön a kör.
Destructive resonanceegy arcane bombát helyez el a földön ami 1 percig van lent, ehhez aki hozzáér felrobbantja amivel az egész raid 90.000 sebzést kap, aki berobbantotta kap egy 211.000 arcane sebzést és mellé egy 1 perces debuffot ami minden arcane sebződést 45%-al megnövel és stunnolja a játékost 1,5 másodperce. Egymás után több bombát tehát ugyanaz a játékos nem robbanthat be.30 másodperc után kétszeresére nő a bomba mérete, hanem robbantják be.1 perc helyett 2 percig van lent.ha felrobban vagy lejár az 1 perc 2 másik bomba jelenik meg helyette.
Arcane aberrationmegidéz egy addot ami 13500 sebzést okoz minden playernek másodpercenként. Lehet CCzni, tehát ha cc és gyors ledaráljuk a tanknak nem kell felvennie, de ha ez nem megy akkor az egyik tank felveszi és megöljük.halálesetén szintén hátralök minden játékost.CC immune én 75%-al több a hpja.ha meghal az add szétesik 7 kicsi addra.


Rendes taktika még nincs a bosshoz, de a képességek alapján következőkre kell figyelni:
P1: tank váltások, tank debuffal kiszaladás, add felvétele és vagy cc, bomba robbantás és a pattogós debuffra kialakított kis csapat kimozgása. Ebben a phaseben még lehet elég csak szóródni.
P2: tank váltások megint, bomba robbantás,tank debuffal kimenni ami már elteleportálja a tankot szóval észnél kell lenni. Add tankolás és/vagy cc.
Amire ebben a fázisban jobban figyelni kell az az Arcane wrath: néhány játékosnak együtt ki kell mozognia a partiból a debuffot kapott játékossal,majd addig pattogtatni amíg el nem tűnik. Ehhez kicsit szóródniuk kell miután kiértek a raidből. Erre a csoportra a healereknek is érdemes odafigyelni és kicsit jobban pörgetni őket.
Első átmeneti fázis: 3 csoportra oszlik a raid, 2 nagy addot mindig az tankolja akin a fixate és 25 yardon kívül tartani a másik nagytól és a kicsiktől, mert buffolják egymást. Tank(ok) szedik fel a kis addokat amiket úgy ölünk ésszel, hogy ne egyszerre haljanak, mert halál esetén aoe sebzést okoznak. Lehetőleg minden add haljon meg p3 indulása előtt.
P3:  tank váltások, tank debuffalrootolva ezért a raid feladata elmenni tőle 35 yardra. Addnak több hp és nem lehet cczni tehát itt mindenképpen a tank veszi fel, bomba berobbantás és force novára ha kell self-cd illetve kisebb heal cd-k.
Második átmeneti fázis: hasonló szóródás, mint az első átmeneti fázisban, de egyel több add lesz. A plussz addot a tankok felveszik és gondolom a kis addokon felváltva tankolják. Ölési sorrendről nem tudni semmit, de szerintem a 2 warmage majd a reaver és egy 1-2 ember a tankokkal öli a kicsiket.
P4: elég keménynek tűnik a fázis, de szinte ugyanaz mint az előző fázisok. tank váltás, tank debuffal kifutás, az ebből kilövő labdákat mindenki kerüli, a pattogó debuffot talán szóródással lehet a legjobban kezelni . Bomba robbantás, de lehet érdemes vele várni, mert ha berobban 2 újabb bomba spawnol (esetleg megvárni amíg magától lejár), addot tankoljuk és/vagy cczük majd az abból kijövő addokat is leöljük. Ebben a fázisban valószínűleg kellenek majd a cd-k és a bl.

Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Írta: Futurepunk.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.106 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum