unanswered Ko'ragh

Több
9 éve 3 hónapja #20659

Nem végleges, heroic mode a béta alapján

A fight alapmehanikája az az absorb shield, ami a bosson van ( Nullification Barrier ), és ami miatt nem lehet mágiával sebezni. A pajzs lebontásához az kell, hogy megfelelő mennyiségű mágikus sebzés érje a bosst, amit a pajzs felszív. Ahogy a pajzs lekerült róla azt elkezdi újratölteni (Charging), viszont amíg a barrier fentvan rajta egy debuffot kap folyamatosan, amitől egyre nagyobb a bekapott sebzése ( Breaker's Strength ), és azonnal leesik, ahogy a barrier megszűnik. Amikor a pajzs leesik róla a boss bemegy középre, és egyvalaki bele tud állni az energiába amiből a boss újragyűjti a pajzsot. Aki ebbe beleáll, az egy Caustic Energy nevű debuffot kap, majd ahogy a boss újratöltötte a pajzsát ezt a pajzsot megkapja az aki beállt. Ennek az a szerepe, hogy gömbök spawnolnak, amelyek amikor elérik a földet  Overflowing Energy nevű effekt kiséretében felrobbannak. Ezeket kell felvennie a pajzsos embernek.
Ezen felűl a töltési fázisban addok jönnek (Volatile Anomalies), amelyek halálkor egy Destabilize effekt kiséretében felrobbannak. Ezt úgy lehet megúszni, hogy a boss néha a földre csap, és kirak egy Supression Field -et, ebbe bele kell húzni az addokat és ott megölni.
A pajzstól függetlenül egy Expel Magic nevű képességet használ a boss, amelyet folyamatosan rotálva rak ki:
- A tankokra egy Expel Magic: Arcane debuffot tesz, amitől a tank folyamatosan void zonákat rak le, amik 5 yardon belül nagyot sebeznek. Ahogy kirakta, tankot kell váltani, és az a tank, akin rajta van kifut a raidből, és lepakolja.
- Expel Magic: Fire  mindenki megkapja, és amikor lejár 5 yardon belűl nagyot sebet, szórodni kell.
- Expel Magic: Frost  ez egy nagy jéggömböt rak ki, ami 20 yardon belűl lassít, és mindenkit sebez. Ettől el kell futni.
- Expel Magic: Shadow  ez pedig mindenkire egy heal absorbot tesz fel, amit a healerek sos-ben lehealelnek.

Amit csinálni fogunk:
Kijelölünk valaki(ket), hogy a pajzsot felvegyék, töltési fázisban csak ő(k) állnak bele, a healerek nagyon figyelnek rájuk. Aki(k) a pajzsot megkapták top prióban keresik a gömböket és alájuk állnak.
Tankok cserélnek ahogy kirakta az Expel Magic: Arcane-t, aki megkapta elfut a raidtől, és ledobálja. Ezen felűl töltési fázisban a Volatile Anomalies-t össze kell szedni és bele kell húzni őket a Supression Field-be, ahol a melee leveri.
Healerek figyelik az Expel Magic: Shadow-t és azt azonnal lehealelik, illetve a töltési fázisban kiemelten figyelnek a pajzsos emberre.
Mindenki figyel az Expel Magic: Fire-re, ahogy megkapja 5 yardot tartja. DPS a töltési fázisban a bosst nukolja, pajzsos fázisban a melee az addokat irtja, amíg vannak.

Videó:


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Colwyn, Bikfic

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.083 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum