normal Brackenspore

Több
9 éve 5 hónapja #20487

Nem végleges, béta alapján

A teret egy folyamatosan növekvő moha ( Creeping Moss ) lepi be egyre inkább, ami a benne állókat sebzi, és lassítja is. Sajnos a bossra és az addokra pont fordítva hat őket gyógyítja (2%-ot minden 2 másodpercben). A moha növekedés „karbantartására” lángszóró áll rendelkezésre, egy ranged veszi fel, és süti meg vele a mohát.
A boss a tankokra egy Rot  és egy Necrotic Breath nevű debuffot pakol, ezért a tankoknak értelemszerűen Necrotic Breath után azonnal cserélni kell.
Idönként (amikor eléri a 100 energy-t) a boss kidob egy Infesting Spore nevű debuffot, ami stackelődik is, erre a healereknek kell figyelni. Ezen felűl folyamatosan megjelenik egy kék vagy zöld szinű gomba. Ezeket a gombákat fullra kell healelni, az egyik (zöld színű) 20 yardon belűl nagyot healel ( Living Spores ), a kék szinű haste és mana regen buffot ad a közel állóknak ( Rejuvenating Spores ).

A „segítő” gombák mellett különbőző addokat kell kezelni a fight alatt:
Fungal Flesh-Eater nevű-t a tankoknak fel kell venniük, és folyamatosan szakítani kell a Decay nevű spelljét. Mivel ahogy üti a tankot ( Flesh-Eater ) egyre erősebb lesz, ezért le is kell ölni. Praktikusan a melee-nek ez prioritás, és természetesen szakítják is.
Mind Fungus ez egy gomba, ami lassítja a cast speedet, értelemszerűen le kell verni.
Spore Shooter ez időnként random karakterre kitesz egy felrobbanó spórát Spore Shot - ami 8 yardon belűl sebez. Le kell ölni.

Amit csinálunk:
Tankok felveszik a bosst, és cserélnek Necrotic Breath-enként. Az offtank nem áll a boss előtt. Ha kijön Flesh-Eater akkor a maintank azt is felveszi. A tankok figyelnek, hogy a moha véletlenűl se érje el a bosst.
Kijelölt ember lángszórózik, és figyel, hogy a boss ill. a raid közelébe ne kerüljön moha.
A healerek figyelik a boss energy-jét, és 100-nál felhealelnek egy zöld gombát, amibe mindenki belefut (kivéve a tankok, ugyanis a gomba a bosst is healeli!)
Melee DPS-nek prio a Flesh-Eater, minden Decay-t szakítani kell!
Ranged DPS-nek Mind Fungus, Spore Shooter és Flesh-Eater a kill sorrend.
Amikor a healerek szükségesnek itélik, akkor felnyomnak egy zöld gombát.

Videó:


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #20715

Heroic live videó:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.157 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum