unanswered The Iron Maidens

Több
9 éve 2 hónapja #21345

3 boss-os council harc, nincsen közös hp-juk. A harc egy platformon játszódik, de időnként a legkisebb HPvel rendelkező boss elhagyja a platformot és kiugrik a hajójára, ahol különféle addokat kell pofánverni. A hajókra a platform szélén levő kampokkal lehet átjutni.
Ezen felül egy Iron Fury nevű energiával rendelkeznek, ami lassan növekszik, és 30 illetve 100 Iron Fury esetén egy-egy új képességet kapnak. Amikor valamelyik boss 20%-alá esik, akkor mindegyik kap egy Iron Will nevű buffot.

A bossok:

Admiral Gar'an:
Iron Shot random emberre lövi, ez az elsődleges támadása, melee-t is ritkán üt.
Rapid Fire szintén random karakterre teszi, röviddel azután, hogy célpontot választott, elkezd arrafelé lőni, és becsapódáskor 5 yardon belül sebez. Követi a célpontot kiteolni kell a terem szélén.
Penetrating Shot ezt 30 Iron Fury-nál kapja, 6 sec kasztolás után szintén egy random karakter kapja, a sebzés osztódik azok között, akik a célpont és a boss között állnak. Piros vonal jelzi.
Deploy Turret ezt kapja 100 Iron Fury-nál, és körbe körbe lövöldöz vele. Akit eltalál, azon egy fire dot fog ketyegni.

Amikor az Admiral kiugrik a plaformról, akkor egy Uktar nevű minibosst fog harcbaküldeni. Ez a miniboss random karakterre lő egy Grapeshot Blast nevű képességgel. Bónuszban beidéz még egy Battle Medic Rogg nevű addot.

Enforcer Sorka:
Blade Dash , ez olyan mint Kargath kigrálása. Akire teszi, annak 8 yardos körzetében sebez, majd egy tornádó marad utána, ami lassan mozog a célpont és boss között. Ahány embert sebzett az elején, annyi tornádó jön létre.
Convulsive Shadows ezt kapja 30 Iron Fury-nál, ez egy dot-ot rak fel, ami 2 másodpercenként elveszít egyet a 4 stackjéből, ha dispellelik, akkor nagyot sebez.
Dark Hunt ez a 100 energy-s képessége, ráteleportál egy random karakterre, és ráver egy nagyot.

Amikor a hajóra ugrik, ott egy Gorak nevű miniboss vár minket, aki egy random célpontra dobálja a kését. Akit eltalál, abba sebez, és lassít, és folyamatosan idéz addokat, akik egyre gyorsabban ütnek.

Marak the Blooded:
Blood Ritual random emberre teszi, és elindít abba az irányba egy sugarat. Akit először elkap, az kap egy brutális fizikai sebzést (ezért a tanknak kell kapnia).
Bloodsoaked Heartseeker 30 Iron Fury-nál jön, ez 3 karakter között ugrál, és nagyot sebez, annál kisebbet minél nagyobb távolság van a karakterek között.
Sanguine Strikes 100 Iron Fury-nál jön, durva raid sebzés, healer CD fog rá kelleni.

Amikor a hajóra megy ott egy Uk'urogg nevű minibosst kapunk, aki folyamatosan a Blood Corruption Aura nevű képességét használja. Emiatt folyamatosan mozogni kell, mert mindenki egy voidzone-t fog lepakolni maga alá. Ezek a voidzone-ok ottmaradnak végig a terepen.

Amit csinálunk:
Tankok fogják Marak-ot, és Sorka-t. Gar'an-t nem tankoljuk, de behúzzuk őket a platform közepére. A ranged a tankok háta mögött, a platform szélén áll.
Aki a Blood Ritual-t kapja, az beszalad a boss elé (és a tank háta mögé)
Aki a Rapid Fire-t kapja, az kiszalad a terem szélére, és ott körbe fut a fal mentén. Aki a Penetrating Shot-ot kapja (piros vonal), az nem mozdul, a többiek belállnak a vonalba.
Aki a Bloodsoaker Heartseeker-t kapja, az messzire megy a többiektől.
Előszőr Marak-ot ütjük, hogy ő menjen át a hajóra. Előre meghatározott csapat megy át (tank, dps és egy healer is kell), és leölik Uk'urogg-ot gyorsan (folyamatosan mozognak, és pakolják le a pacákat). A hajó időre megy, ha nem végzünk rajtuk időben, akkor wipe. Minden hajón van egy bomba, amit meg kell nyomni, ekkor kerülnek vissza az ott levők a platformra.
Sorka-t ütjük másodiknak, amikor ő megy a hajóra, akkor a top prió az addok, majd a minibos. Mindenki a tank mögé áll, hogy Gorak kése tutira a tankba menjen.
Utoljára marad Gar'an. Itt az addokra fokuszál mindenki, ők az elsődleges célpont, szóródni kell, szakítani kell a Protective Earth-jét.
A cél az, hogy a bossok nagyjából egyszerre érjék el a 20%-ot, akkor eldurrantjuk a BL-t, és felaprítjuk őket.

Kapszlock írta: Beta Fatboss guide



Heroic


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Írta: Dögrovás.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.311 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum