unanswered Kromog

Több
9 éve 2 hónapja #21342

Egyfázisú harc, a boss sem mozog. Alapvetően arról szól a harc, hogy bizonyos sebző dolgokba bele kell állni, azért, hogy más, halálos dolgokat viszont megúszhassunk.

Képességek:
Ha nincs melee range-ben neki senki, akkor egy Stone Breath nevű spell-t nyom, ami mindenkinek fáj. Ezt amúgy 30 secenként akkor is elnyomja, ha állnak hozzá közel.
A tankokra egy Warped Armor nevű debuffot pakol, ami lassitja a tankot, és meglepő modon növeli a bekapott sebzést.
Fist of Stone , ezzel üt, 15 yardon belül osztódik a sebzése.
Slam , üt egy nagyot, amitöl midenki sebződik. Minél távolabb áll valaki annál kisebbet.
Rippling Smash , ezt random célpont kapja, akit kiszemel annak az irányába elkezd porzani a föld. Aki beleáll, az sebződik csúnyán.
Rune of Grasping Earth , az a harc alap mechanikájának része. Kis narancssárga rúnákat idéz meg a földre, amikből kezek nyúlnak ki. Ha áll benne valaki, akkor azt megragadja, és megszorítja. Fontos, hogy egy rúna csak embert fog meg, ha többen állnak rajta, akkor is csak az egyikre fog hatni. Amíg valakit fog a kéz, addig az illető immunis a fizikai sebzésekre, és a fellökésre. Persze, akit a kéz fog az sebződik azért.
Thundering Blows ezt nem sokkal a runák után nyomja. Nagyon durván sebez, és fel is repteti az embereket, ami miatt még az eséstől is fognak sebződni. Mikor ezt nyomja, mindenkinek egy kézben kell szorongania, hogy ne nyiffanjon ki.
Rune of Crushing Earth , ez 2 tenyeret idéz meg, amelyek szépen összecsapódnak. Akiket elült, annak fáj. Nagyon. És stunnolodik is 5 secre (feltéve, hogy túléli)
Reverberations ezzel egy csomó sonic kört hoz létre, értelemszerűen sebzi akihez hozzáér, ki kell kerülni
Shattered Earth 4 random karaktert sebez, healerek majd kihealelik.

Amit csinálni fogunk:
Tankok egymáson állnak, és Warped Armor debuffal cserélnek. Mindíg a boss mellett álnak, kivéve amikor a Slam-et üti, mert akkor a tankok is hátrébb mennek a sebzés csökkentése érdekében.
Mindenki (tankok is, de akiknek van nagyon jó kis immunitást adó def cd-jük azok nem), ahogy elnyomja a Rune of Grasping Earth-et, keres egy rúnát magának, és beleáll. Mindenkinek jut egy rúna, csak figyelni kell. Amikor a kezek kijönnek, akkor a DPS szépen rájukfordul, és öli. A cél az, hogy a kezek akkor halljanak, amikor a Thundering Blow befejeződött.
Minden más szarból kiállunk.

Kapszlock írta: Fatboss Beta guide



Heroic


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Írta: Dögrovás.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.302 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum