Kitartó munkát követően, miután csak a csapat megszervezése belekerült röpke 2 hónapba, amelyet 1 hónap kényszerszünet követett, neki tudtunk vágni a Mist of Pandaria egyik újításának, a Challange módú dungeonok teljesítésének.

 

Mivel mindannyiunkat érdekelnek a harcra is fogható minipetek, így nem volt kérdés, hogy csak a Gold fokozat elfogadható, amelyeket változó mennyiségű próbák folyamán, fokozatosan előrehaladva teljesítettünk is.

Közben úgy hiszem, mindenki ügyesebb is lett kissé, amelyeket a raideken hasznosítani lehet, s én magam megtapasztaltam, mennyire remek is meleeként részt venni ebben ( valamint úgy hiszem, mindannyian megszerettük, de egyben meg is utáltuk a láthatatlanság italát ).

Én magam még a sörivást is abbahagytam a Sörfőzdét követően, de szerencsére sikeresen leküzdöttük végül az összes utunkba kerülő akadályt, egy - két emlékezetes szituáció után ( avagy wipe az utolsó mob pack-on, amikor már csak egyet kellett volna megölni, vagy a 0.5 seccel való időtullépés ).

Gratula a csapat minden tagjának, még egyszer  - a guild többi tagja pedig immár lehetőséget kapott, hogy maguk is kipróbálhassák a Thundering Serpent Hatchlinget!

 

 Classrun profilkép
Classrun válaszolt a témára: #15415 7 éve 2 hónapja ezelőtt
Helyesbítés: azóta már ismét iszok sört. ;) De tény, hogy a sikerült azt az instát az egyik leggenyóbbnak megcsinálni.
Kapszlock profilkép
Kapszlock válaszolt a témára: #15416 7 éve 2 hónapja ezelőtt
NAgy GZ!!!!

Kérdés. Lock befér valamikor valahová egy CH mode full runra?:P
Skaven profilkép
Skaven válaszolt a témára: #15417 7 éve 2 hónapja ezelőtt
nagy gz ismet, orulok hogy ra tudtatok szanni az idot.
az biztos hogy sokat tud belole tanulni az ember, nekem eleg sokat segitett az elemental rerollban. :)
Levadászlack profilkép
Levadászlack válaszolt a témára: #15435 7 éve 2 hónapja ezelőtt
Sörfőzdét soha többé, utolsó boss 0.005% hp-n és a számláló átváltott ezüstre, na az az élmény egyszerűen megfizethetetlen :D különben nagyon jók voltak így az insták, remélem heroic scenariókban is hasonló kihívások lesznek