Omnislash

Legyőztük HC Azsharát, még mielőtt a guild felét elrabolta volna a Classic. Furcsa módon nekem sokkal szimpatikusabb volt a királynő, mint Jaina (aki persze simán elmenekült). Már-már sajnáltam. Nem tudom mit csinálhat vele N'Zoth és látjuk-e még valaha.

Következő resetben aktuális Glory achit is kipörgettük. Bár talán 3 embernek sikerült összehozni a teljes metát. A personal achik kicsit megtérfálták a raidet. Azoknak neki kell futni mégegyszer.

Most kicsit belekóstolunk az RBG-be, illetve nosztalgiázunk a Classicban. Az új content még be sincs jelentve. Szóval van idő akár az altok felgear-elésére is vagy a 4-es szintű essence-ek farmolására. (Mindegyik 15+-os insta időre? Mechagon hard mode halál nélkül? OMG!)

 

Na jó, valójában csak a contentnek van vége és máris várjuk a következőt.

Jó két hete sikerült HC-ban kipucolni Crucible of Stormot, csak ezt a postot megírni nem jutott idő.

És ismét tökéletes screenshot készült. Íme! (Nyilván én nézek jó irányba, és mindenki más rossz felé.)

 

 

Időközben bővült a csapat három és fél taggal. (Ügyesebb szemlélődő talán már fel is fedezhet közülük valakit a screenshoton.) Így jelenleg egész kellemes a létszám, kényelmesen megvagyunk a raidekre. De gondolva a jövőre, azért egy-két új embert (főleg dps-t) még pont be tudunk fogadni. Szóval jelentkezz bátran!

 

Most jól megérdemelt pihenésünket töltjük. Heti egy raid (altos BoD) és egy nap M+ a menetrend.

Hiszen itt a nyár, vár a strand és a természet, ugye!

 

Jó pihenést mindenkinek!

Az új raid előtti utolsó resetben nagyon belehúztunk.

 

  • HC Jaina

Jól elő volt már készítve a fight. Hétfőn szépen begyakoroltuk. Több 8%-os try-unk is volt (és ugye 5%-nál vége a harcnak). Épp csak egy picit hiányzott.

Szerdán még annyival rásegítettünk, hogy felturbóztuk magunkat néhány Vantus Rune-nal. Így pár try után haza is zavartuk a boszit.

 

  • Mythic Champion of the Light

Szintén szerdától crossrealm-en is ölhetővé vált a mythic első boss. Mivel nem vagyunk 20-an, eddig nem tudtuk önerőből megölni, bár maga a harc nagyon egyszerű.

Így viszont beinveltünk néhány pugot és a 3. try-ból máris kill lett. Újabb pipa, illetve zsíros loot. Jól jön így az új content kapujában.

(A pug-ok miatt ez a kill nem került fel a guild neve mellé. Viszont pont ezért screenshot-ot sem csináltunk róla.

 

  • Glory of the Dazar'alor Raider

Hétfőn pedig behúztuk az aktuális meta raid achit. Ez most meglehetősen egyszerű volt. Érdekes módon a legelsővel küzdöttünk a legtöbbet. (Talán mert itt sose csináltuk a "hivatalos" taktikát, mindig lezergeltük.) A többi egy vagy két try-ból összejött.

Azért a képnél érdemes elidőzni, van rajta pár kakukktojás.

(Volt későnk, így ő kék mounton ül zöld helyett. Volt akinek nem sikerült az egyetlen personal achi. És a war mode-ban lévők sem látszanak, mert a gonosz raid leader nem akart visszamenni az instába.)

 

GZ a csapatnak!

Megcsináltuk az Uldir raid achikat, meglett (majdnem) mindenkinek a csodaszép hátas is. Nem votak vészesen nehezek. Talán egyedül Mythraxot volt egy picit nehezebb kigolyózni, mint vártuk. (Pedig egyszerű volt a feladat: mindenkinek csak a saját golyóival szabadott foglalkoznia, a másiké tabu volt.)

 

Most picit behúzzuk a kéziféket és rákészülünk a következő tier-re. Addig is laza altos Uldir és vidám M+-ok várnak ránk!

 

(Egyébként közben hirtelen felindulásból levertük mythic Taloc-ot is. De ennek nem igazán van hírértéke, mivel 10x könnyebb, mint HC G'huun.) 

 

Nagy lendülettel vetettük bele magunk az új kiegészítőbe és egészen lendületesen haladtunk.

A world first viszonylag messze volt, és mythicezni sem tudunk. Viszont a kitűzött célt, a HC content kipucolását, maximálisan elértük. Innentől a következő raidig már csak Uldir raid achik és vidám M+-ok várnak ránk!

Ha csatalkozni szeretnél hozzánk, jelentkezz bátran! Néhány jó dps és egy healer még pont beférne a csapatba.

Bar meg ket honap van meg hatra a Battle for Azeroth kiegeszitoig, de eljott az ideje, hogy befejezzuk a raidelest Legionben.

Egy Legion eleji sikeres start utan ugy alakult, hogy ujra kellett szervezodnunk, minek folyomanyakent osszeallt a volt Mythic raider, es a Flex raider csapat, hogy kozosen, a Heroic cleareket megcelozva nyomjuk a progresst. Az uj akadalyokat sikerrel vettuk, eleg jo hamar vegeztunk a Heroic contenttel (sajnos?), ugyhogy megcsinaltuk a Glory of the XY Raider achikat is. Igy a nyari uborkaszezonra megfogyott a lendulet, es egyre kevesebben vagyunk Antorusra, ami lassuk be, mar elso heten sem volt kimondottan izgalmas raid-tier :) Ezert a hetfoi "altos" raid mostantol elmarad, szabad foglalkozas mindenkinek! 

Szerdankent Mythic Guldant farmolunk mountert, prepatchig meg 100%kal dobja, aki gyujti a mountokat, annak jo lehetoseg.

Rovid piheno utan, felfrissulve folytatjuk a raidelest BfA-ban, a mar megszokott szerda-hetfo 21.30-24.00 idopontokban. Jelen allas szerint egy egesz jo, 20 fos rosterunk lesz, de szivesen latunk visszatero es uj jatekosoktol is jelentkezest. Foleg kompetens dpseket keresunk, dps vagy heal offspeccel, healer dps offspeccel is befer, tankokbol perpill megvagyunk. Mivel csak HCig bezarolag raidelunk, cross-realm nem problema, jelenleg is van a rosterben ilyen ember.

Hajra Omnislash!

Jelentkezni erre tessek