Omnislash

Ez a content vagy nagyon könnyű volt, vagy mi voltunk nagyon ügyesek (nyilván inkább ez utóbbi), de ami biztos, hogy nagyon gyorsan végeztünk vele. A legtöbbet talán normál N'Zoth-tal küzdöttünk. Utána a HC már nem volt nagy változás, pár wipe volt csak rajta.

A teljes raidre igaz volt, hogy sokszor a trash több időt vett el, mint a boss-ok. Ami egy kellemetlen időhúzás Blizzard részéről. De ezt leszámítva egészen jó raid volt.

Még hátra van az achis raid, azt jövő héten letoljuk. Utána pedig rámegyünk a Jaina mountra. Hátha ezt is ki tudjuk farmolni, mint a Guldanból esőt.

Aztán jön a jól megérdemelt pihenés.

Legyőztük HC Azsharát, még mielőtt a guild felét elrabolta volna a Classic. Furcsa módon nekem sokkal szimpatikusabb volt a királynő, mint Jaina (aki persze simán elmenekült). Már-már sajnáltam. Nem tudom mit csinálhat vele N'Zoth és látjuk-e még valaha.

Következő resetben aktuális Glory achit is kipörgettük. Bár talán 3 embernek sikerült összehozni a teljes metát. A personal achik kicsit megtérfálták a raidet. Azoknak neki kell futni mégegyszer.

Most kicsit belekóstolunk az RBG-be, illetve nosztalgiázunk a Classicban. Az új content még be sincs jelentve. Szóval van idő akár az altok felgear-elésére is vagy a 4-es szintű essence-ek farmolására. (Mindegyik 15+-os insta időre? Mechagon hard mode halál nélkül? OMG!)

 

Na jó, valójában csak a contentnek van vége és máris várjuk a következőt.

Jó két hete sikerült HC-ban kipucolni Crucible of Stormot, csak ezt a postot megírni nem jutott idő.

És ismét tökéletes screenshot készült. Íme! (Nyilván én nézek jó irányba, és mindenki más rossz felé.)

 

 

Időközben bővült a csapat három és fél taggal. (Ügyesebb szemlélődő talán már fel is fedezhet közülük valakit a screenshoton.) Így jelenleg egész kellemes a létszám, kényelmesen megvagyunk a raidekre. De gondolva a jövőre, azért egy-két új embert (főleg dps-t) még pont be tudunk fogadni. Szóval jelentkezz bátran!

 

Most jól megérdemelt pihenésünket töltjük. Heti egy raid (altos BoD) és egy nap M+ a menetrend.

Hiszen itt a nyár, vár a strand és a természet, ugye!

 

Jó pihenést mindenkinek!

Az új raid előtti utolsó resetben nagyon belehúztunk.

 

  • HC Jaina

Jól elő volt már készítve a fight. Hétfőn szépen begyakoroltuk. Több 8%-os try-unk is volt (és ugye 5%-nál vége a harcnak). Épp csak egy picit hiányzott.

Szerdán még annyival rásegítettünk, hogy felturbóztuk magunkat néhány Vantus Rune-nal. Így pár try után haza is zavartuk a boszit.

 

  • Mythic Champion of the Light

Szintén szerdától crossrealm-en is ölhetővé vált a mythic első boss. Mivel nem vagyunk 20-an, eddig nem tudtuk önerőből megölni, bár maga a harc nagyon egyszerű.

Így viszont beinveltünk néhány pugot és a 3. try-ból máris kill lett. Újabb pipa, illetve zsíros loot. Jól jön így az új content kapujában.

(A pug-ok miatt ez a kill nem került fel a guild neve mellé. Viszont pont ezért screenshot-ot sem csináltunk róla.

 

  • Glory of the Dazar'alor Raider

Hétfőn pedig behúztuk az aktuális meta raid achit. Ez most meglehetősen egyszerű volt. Érdekes módon a legelsővel küzdöttünk a legtöbbet. (Talán mert itt sose csináltuk a "hivatalos" taktikát, mindig lezergeltük.) A többi egy vagy két try-ból összejött.

Azért a képnél érdemes elidőzni, van rajta pár kakukktojás.

(Volt későnk, így ő kék mounton ül zöld helyett. Volt akinek nem sikerült az egyetlen personal achi. És a war mode-ban lévők sem látszanak, mert a gonosz raid leader nem akart visszamenni az instába.)

 

GZ a csapatnak!

Megcsináltuk az Uldir raid achikat, meglett (majdnem) mindenkinek a csodaszép hátas is. Nem votak vészesen nehezek. Talán egyedül Mythraxot volt egy picit nehezebb kigolyózni, mint vártuk. (Pedig egyszerű volt a feladat: mindenkinek csak a saját golyóival szabadott foglalkoznia, a másiké tabu volt.)

 

Most picit behúzzuk a kéziféket és rákészülünk a következő tier-re. Addig is laza altos Uldir és vidám M+-ok várnak ránk!

 

(Egyébként közben hirtelen felindulásból levertük mythic Taloc-ot is. De ennek nem igazán van hírértéke, mivel 10x könnyebb, mint HC G'huun.) 

 

Nagy lendülettel vetettük bele magunk az új kiegészítőbe és egészen lendületesen haladtunk.

A world first viszonylag messze volt, és mythicezni sem tudunk. Viszont a kitűzött célt, a HC content kipucolását, maximálisan elértük. Innentől a következő raidig már csak Uldir raid achik és vidám M+-ok várnak ránk!

Ha csatalkozni szeretnél hozzánk, jelentkezz bátran! Néhány jó dps és egy healer még pont beférne a csapatba.