Omnislash

Megcsináltuk az Uldir raid achikat, meglett (majdnem) mindenkinek a csodaszép hátas is. Nem votak vészesen nehezek. Talán egyedül Mythraxot volt egy picit nehezebb kigolyózni, mint vártuk. (Pedig egyszerű volt a feladat: mindenkinek csak a saját golyóival szabadott foglalkoznia, a másiké tabu volt.)

 

Most picit behúzzuk a kéziféket és rákészülünk a következő tier-re. Addig is laza altos Uldir és vidám M+-ok várnak ránk!

 

(Egyébként közben hirtelen felindulásból levertük mythic Taloc-ot is. De ennek nem igazán van hírértéke, mivel 10x könnyebb, mint HC G'huun.) 

 

Nagy lendülettel vetettük bele magunk az új kiegészítőbe és egészen lendületesen haladtunk.

A world first viszonylag messze volt, és mythicezni sem tudunk. Viszont a kitűzött célt, a HC content kipucolását, maximálisan elértük. Innentől a következő raidig már csak Uldir raid achik és vidám M+-ok várnak ránk!

Ha csatalkozni szeretnél hozzánk, jelentkezz bátran! Néhány jó dps és egy healer még pont beférne a csapatba.

Bar meg ket honap van meg hatra a Battle for Azeroth kiegeszitoig, de eljott az ideje, hogy befejezzuk a raidelest Legionben.

Egy Legion eleji sikeres start utan ugy alakult, hogy ujra kellett szervezodnunk, minek folyomanyakent osszeallt a volt Mythic raider, es a Flex raider csapat, hogy kozosen, a Heroic cleareket megcelozva nyomjuk a progresst. Az uj akadalyokat sikerrel vettuk, eleg jo hamar vegeztunk a Heroic contenttel (sajnos?), ugyhogy megcsinaltuk a Glory of the XY Raider achikat is. Igy a nyari uborkaszezonra megfogyott a lendulet, es egyre kevesebben vagyunk Antorusra, ami lassuk be, mar elso heten sem volt kimondottan izgalmas raid-tier :) Ezert a hetfoi "altos" raid mostantol elmarad, szabad foglalkozas mindenkinek! 

Szerdankent Mythic Guldant farmolunk mountert, prepatchig meg 100%kal dobja, aki gyujti a mountokat, annak jo lehetoseg.

Rovid piheno utan, felfrissulve folytatjuk a raidelest BfA-ban, a mar megszokott szerda-hetfo 21.30-24.00 idopontokban. Jelen allas szerint egy egesz jo, 20 fos rosterunk lesz, de szivesen latunk visszatero es uj jatekosoktol is jelentkezest. Foleg kompetens dpseket keresunk, dps vagy heal offspeccel, healer dps offspeccel is befer, tankokbol perpill megvagyunk. Mivel csak HCig bezarolag raidelunk, cross-realm nem problema, jelenleg is van a rosterben ilyen ember.

Hajra Omnislash!

Jelentkezni erre tessek

Ezt is letudtuk. Koszi mindenkinek aki jott!

Glory of the Argus Raider

 

 

A cikk megtárgyalása a fórumon (7 hozzászólás).

Masfel este alatt leraktuk Argust hc-ban es ezzel befejeztuk ezt a kieget is. Elegge alultunningolt volt ez az utolso tier, kar erte, de azert az end boss first kill meg mindig jol esik :)
Viszlat a kovetkezo kiegben! (Persze meg egy darabig elraidelgetunk, meg megnezzuk a korabbi raideket mythicben, de akkoris!)

 

Argus hc kill

 

 

A cikk megtárgyalása a fórumon (5 hozzászólás).

Tegnap este befejeztuk a Glory of the Tomb Raider achievementet es ezzel lezartuk ezt a raid tiert is. Nem volt konnyu menet, foleg a Maidenes (Sky Walker) es Kil'jaedenes (Dark Souls) achik bizonyultak neheznek, azokon eltoltottunk egy-egy estet, de vegul csak meglett a title es a bena pet is.

Antoruson ugyanugy folyatjuk a normal es hc raidelest, immaron egy osszevont csapattal, ugyhogy meg visszaterunk!