Új kiegészítő, új feature-ök, új content, de (nagyrészt) a régi csapat. Mi kellhet még?

 

Tehát ott folytattuk, ahol lassan egy éve abbahagytuk: nagy lelkesedéssel nekiestünk kitakarítani az új raidet. (Miközben szorgalmasan gear-elődtünk m+-ból, ha már a raidből nem nagyon lehet...)

Egészen jól mentek a dolgok, de Sire Denathrius-nál mintha falba ütköztünk volna. Jóval nehezebbre lett tuningolva az elmúlt években megszokottnál. Nem feltétlenül a dps vagy heal igénye nagy, egyszerűen csak nem hibatűrő a fight. És ha hullanak el az emberek, akkor már nyilván nem elég a dps vagy a heal. Esetleg nincs aki tankolja a boss-t.

50-60 try után egyre türelmetlenebbek lettünk és próbáltunk megoldást találni. Nekimentünk optimalizált raid setuppal, több raid napon kereszül.

És ebből lett is egy kis dráma.

Régen volt olyan, hogy valaki nem fért be egy raidre. Akár a fix létszám, akár a nem optimális gear/spec/class miatt. Nem vagyunk hozzászokva.

 

Aztán egy picit több healerrel próbálkoztunk, de továbbra is optimalizált csapattal, fullra buffolva és egyszer csak mi nyertünk. Majd hirtelen felindulásból még aznap behoztuk a kimaradókat és megint mi nyertünk. Ki érti ezt?!

Tehát a content kipucolva. És talán a dráma is csitulóban.

 

A killben talán az is segített, hogy bővültünk két új taggal, akik nem nagyon fogják vissza magukat, ha dps-elni kell. Üdv srácok, jókor jöttetek!

 

 

A következő raidig két dolgunk van még:

- raid meta achi

- beleszagolni a mythic raid content elejébe

 

 

És íme két pillanatkép az elmúlt egy évből, amit lusta voltam posztolni:

- közös mythic Jaina farm a Critical Chance-szel:

 

- Shadowlands Dungeon meta achi:Minsa profilkép
Minsa válaszolt a témára: #30987 2 éve 9 hónapja ezelőtt
Nagy gratula! :)