Az új raid előtti utolsó resetben nagyon belehúztunk.

 

  • HC Jaina

Jól elő volt már készítve a fight. Hétfőn szépen begyakoroltuk. Több 8%-os try-unk is volt (és ugye 5%-nál vége a harcnak). Épp csak egy picit hiányzott.

Szerdán még annyival rásegítettünk, hogy felturbóztuk magunkat néhány Vantus Rune-nal. Így pár try után haza is zavartuk a boszit.

 

  • Mythic Champion of the Light

Szintén szerdától crossrealm-en is ölhetővé vált a mythic első boss. Mivel nem vagyunk 20-an, eddig nem tudtuk önerőből megölni, bár maga a harc nagyon egyszerű.

Így viszont beinveltünk néhány pugot és a 3. try-ból máris kill lett. Újabb pipa, illetve zsíros loot. Jól jön így az új content kapujában.

(A pug-ok miatt ez a kill nem került fel a guild neve mellé. Viszont pont ezért screenshot-ot sem csináltunk róla.

 

  • Glory of the Dazar'alor Raider

Hétfőn pedig behúztuk az aktuális meta raid achit. Ez most meglehetősen egyszerű volt. Érdekes módon a legelsővel küzdöttünk a legtöbbet. (Talán mert itt sose csináltuk a "hivatalos" taktikát, mindig lezergeltük.) A többi egy vagy két try-ból összejött.

Azért a képnél érdemes elidőzni, van rajta pár kakukktojás.

(Volt későnk, így ő kék mounton ül zöld helyett. Volt akinek nem sikerült az egyetlen personal achi. És a war mode-ban lévők sem látszanak, mert a gonosz raid leader nem akart visszamenni az instába.)

 

GZ a csapatnak!