Bar meg ket honap van meg hatra a Battle for Azeroth kiegeszitoig, de eljott az ideje, hogy befejezzuk a raidelest Legionben.

Egy Legion eleji sikeres start utan ugy alakult, hogy ujra kellett szervezodnunk, minek folyomanyakent osszeallt a volt Mythic raider, es a Flex raider csapat, hogy kozosen, a Heroic cleareket megcelozva nyomjuk a progresst. Az uj akadalyokat sikerrel vettuk, eleg jo hamar vegeztunk a Heroic contenttel (sajnos?), ugyhogy megcsinaltuk a Glory of the XY Raider achikat is. Igy a nyari uborkaszezonra megfogyott a lendulet, es egyre kevesebben vagyunk Antorusra, ami lassuk be, mar elso heten sem volt kimondottan izgalmas raid-tier :) Ezert a hetfoi "altos" raid mostantol elmarad, szabad foglalkozas mindenkinek! 

Szerdankent Mythic Guldant farmolunk mountert, prepatchig meg 100%kal dobja, aki gyujti a mountokat, annak jo lehetoseg.

Rovid piheno utan, felfrissulve folytatjuk a raidelest BfA-ban, a mar megszokott szerda-hetfo 21.30-24.00 idopontokban. Jelen allas szerint egy egesz jo, 20 fos rosterunk lesz, de szivesen latunk visszatero es uj jatekosoktol is jelentkezest. Foleg kompetens dpseket keresunk, dps vagy heal offspeccel, healer dps offspeccel is befer, tankokbol perpill megvagyunk. Mivel csak HCig bezarolag raidelunk, cross-realm nem problema, jelenleg is van a rosterben ilyen ember.

Hajra Omnislash!

Jelentkezni erre tessek