× Jin'rokh the Breaker, Horridon, Council of Elders, Tortos, Megaera, Ji-Kun, Durumu the Forgotten, Primordius, Dark Animus, Iron Qon, Twin Consorts, Lei Shen, Ra-den

normal Council of Elders HC

Több
11 éve 2 napja #15220

A few frostbite tricks: People with immunities can cheese frostbite completely. When Frost King is casting it a little blue arrow appears over the player that is to receive it. You only have a 1.5 seconds to react as it's a fast cast but pallies can bubble, mages can ice block, a druid with cloak of shadows simbiosis can cloak it, etc. and so in that small window if you get your immunity out, the debuff won't go out at all. Just make sure you are calling out ~3 seconds before frostbite timer so people can look at their character and if they get it, take care of it.

My 10 man ultimately used no stacking for frostbite. As was mentioned the first frostbite isn't super hard with heroism and minor cds and so we can chain bigger cds on the second person (assuming we dont get one of them cheesed on one of the select players). Perhaps this is somewhat RNG as we have a slightly undergeared disc and every time it went on him he was dead. And relying on one person to invulnerable it isn't conducive to quick repeat kills, so if you can get the stacking down, that's a good plan. But this fight, like others, get's much easier with gear so learning the non-stack frostbite ultimately makes things a lot easier. Soon you'll have the dps to burn Sul and only allow one Frostbite from Frost King and that makes the fight even easier.

Finally, as was also mentioned, unless the 3rd Frostbite from the second empowerment of Frost King gets cheesed, it's much easier to let him die. Healing through that asks for a LOT of healer mana which will be much needed later in the fight when there are multiple soul fragments on people and higher debuffs all around. On our kill, we had to use a brez on stupidity earlier and so the 3rd Frostbite died and the fight was still doable with 9 people for the remainder. So don't waste all your mana on the 3rd frostbite, especially as 30 seconds is a long time and spending all your mana to keep him up for 20 seconds for him to then die before it expires is a big waste.

here is the video:
http://www.youtube.com/watch?v=6rJ35bjJ4zg#t=0m26s you can see the arrow above the boomkin but he uses cloak of shadows and does not get the debuff.
http://www.youtube.com/watch?v=6rJ35bjJ4zg#t=1m12s you can see the mage (who is using fraps) get the arrow and then ice block and not get the debuff.
http://www.youtube.com/watch?v=6rJ35bjJ4zg#t=5m09s you can see our shaman get it here during the 2nd frost king empowerment and die instantly.

ha a huntereknel is mukodik a cucc, akkor kb. a setup ugy nez ki az elso HC killre, hogy ket hunter es egy mage mindenkepp kell (a resto druid iceblockot is lelophat hogy tudja kezelni a debuffjat). kell meg ide kb. mate hogy az elejen menjen a burst sulra, kell a ket tank es egy masodik healer es mar 8 ember meg is van. :) bemegyek mondjuk meg en az elejen levo burst miatt es meg egy melee fer el, lehetoleg az, aki a legdurvabban tud CDzni az elejen. ezzel kb. el kellene tunnie sulnak eleg gyorsan es lesz ranged is rendesen a frost kingre. Ennek alapjan lesz 6 ember aki kaphat frostbite-ot, abbol 4 ki tudja trukkozni, nekem eleg jo CDim vannak ra, Duestent meg ki kell healelni.
Nagy altalanossagban amugy azt irjak, hogy 524+os gearben mar messze nem veszes a boss.
90 millio helyett 117 millio hp-je van a bossoknak amugy.

A tobbi kepessegrol majd kesobb... :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 11 hónapja #15329

Itt azt írják, hogy a huntereknél nem működik a téma, valamint azt is, hogy a kék nyilacska megjelenése után mintegy 1 - 1.5 seced van arra, hogy ellődd az immunitást, és ne kapd meg a debuffot.

Azaz ide fixen /stopcasting /cast Symbiozis és társaival kell jönni, hogy ha megkapod, akkor ne kelljen a castot végigvárnod, hanem egyből be tudd tolni.

Ha nem tudod ezt megoldani, akkor pedig marad a linkben is említett módszer, miszerint 2 csapat áll fel, amelyekben heal / ranged van, és ezek között lehet átfutkosni, ha úgy alakul.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 11 hónapja #15340

Nem is - legalábbis én deterrence és FD-t is próbáltam és mégis megkaptam a debuffot.
Viszont a deterrence ad -50% damaget 5 sec-ig. Ha akkor használom ha már megkaptam a debuffot, az talán elég időt ad a healereknek, hogy kiváltsanak rám.
Mage, Rugó, Druid, 2 paladin - ez 5 ember a 10ből.
Ha tank nem kaphatja, akkor 7 ember (paladinjaink mást bubiznak nem magukat).
Már csak a maradék 3 slotot kell feltölteni.
Locknak is van valami skillje, ami a bekapott damaget elnyeli és utólag dotként sebzi be - ha továbbra is ilyen ütemben gearelődik Ricky, akkor 2 héten belül utolér bennünket és jöhet (+kavics!!!) :-)
Hunterként csak a deterrence és a 10% sebzéscsökkentő talentem van, viszont a visszasebzős bossra tök jó a BM, mert a pet csinálja a nagy sebzést és őt nem zavarja a visszasebzés.


This is Mistake - I love my Hunter.
Hunters are just awesome!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 11 hónapja #15341

palak hiaba bubizzak a raidet, nem erunk vele semmit. a sajat bubijuk lenne jo, de ahhoz holy vagy retri pala kellene. ugyhogy ez kiesett.
harom healerrel azert tarthato lenne a debuff.
samanoknak van ra 15 secre 30% sebzescsokkentes, meg van 6 secre 40% csokkentes (ez hc-ban picit jobban megeri mint a stone bulwark). ezzel 21 secet lefedunk a 30-bol es meg johet hand of sacrifice ketszer 12 secre meg pain suppression 8 secre.
amugy sztem melee alapbol nem kapja csak ranged.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 10 hónapja #15769

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 10 hónapja #15770

jo a hp-nk a vegen mikor kazrajin jon meg sebez elotte az add a raidbe. ide mar annyira nem volt semmi CD, hogy eleg necces volt ez a 20 sec.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 10 hónapja #15772

A Záró mondat elég jóra sikerült:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 10 hónapja #15777

Tstark írta: A Záró mondat elég jóra sikerült:)

Általában Shartané az utolsó szó! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 10 hónapja #15989

Deadhunter Üzeni a Ragnarosról hogy Köszi Littleboy a helpet Councilba sikerült megölni! :)
Ahogy mesélted, és persze egy Rugoval volt a legkönyebb, amikor kiteszi Frost King a Frostbite-ot előtte ki tette a Smokebombot a rugo és nem tette ki senkire se a debuffot a másodikat meg már ki sem tudta kasztolni mert le ütöttük rola a Dark Powert!
Aztán meg már ment minden sorba, szépen! :)

OFF: Át akarnám irni a megjelenítendő nevet de nem birom mert ha rá mék a saját profilra és szerkesztés akkor nem dobja be az opciokat csak ilyen bugosan mutatja :S
kepfeltoltes.hu/view/130621/1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Utolsó szerkesztés: 10 éve 10 hónapja Írta: Popov Dániel. Indoklás: félre irtam

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 10 hónapja #15996

Örülök, hogy segítettem és gz a killhez!

Utolsó szerkesztés: 10 éve 10 hónapja Írta: Littleboy.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.316 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum