× Jin'rokh the Breaker, Horridon, Council of Elders, Tortos, Megaera, Ji-Kun, Durumu the Forgotten, Primordius, Dark Animus, Iron Qon, Twin Consorts, Lei Shen, Ra-den

normal Jin’rokh the Breaker

Több
11 éve 3 hónapja #14192

Throne of Thunder első bossa.

2 tank, 2-3 heal, 5-6 dps. (van aki 2 healerrel olte PTR-en, van aki 3-mal, a tovabbi bossoknal nem terek ki a healerek szamara, amcsi logokbol majd kiderul)

Képességek:


Thundering Throw: az aktuális tankot kapja fel, majd egy mogu szoborhoz dobja, ezzel létrehozva egy egyre növekvő víztócsát. Maga a dobás ~200k-t sebez a tankra, illetve a becsapódási ponttól 14y-os körben 9 secre stunnol ill. ~250k nature dmg-et sebez.


Conductive Water: a fentebb említett víztócsa, melyben benne állva egy 40% dmg/heal növelő buffot kapunk. Ellenben növeli a nature dmg takenünket 100%-kal.


Focused Lightning: egy lightning orb fog vkit üldözni mely, ha utolér, felrobban. 40k-t pulzál secenkent 5y-on belül. Ha a robbanás a tócsán kívül történik, akkor egy Lightning Fissure-t hagy maga után.


Lightning Fissure: egy kis villám oszlop, mely sebzi a közelében állókat. Ha egy orbot ezen az oszlopon kitelunk keresztül, akkor ~300k+ raidsebződést idézünk elő, tehát ez kerülendő. Ezen oszlopokat, ha víz éri(conductive water), ~40k-t sebez a vízben állókra, de az oszlop megszűnik.


Lightning storm: egyszerű aoe. 15sec alatt secenként~90k nature dmg. A storm tócsákat feltölti ezzel a benne állók elveszítik a 40%os buffot és 45k/sec nature dmg-et szenvednek el. Összeállunk, raidheal.


Static burst: ~130k raid sebződés, mely után az aktuális tankra felkerül egy debuff, mely lassan leketyeg.(10stack, ha melee ütést szenved el a tank, akkor raid sebződés. Tehát tankcsere).


Taktika:


Tankok középen, dps/heal egy mogu oszlop alatt (eddig úgy néz ki, hogy ahhoz az oszlophoz dobja amerre a tank néz). Orbokat a következő mogu oszlop alá kiteljuk és ott robbantunk. Stormra összefutunk középre, KI a tócsákból. Nincs berserk, csak soft-enrage (mind a 4 tócsa feltöltődött. A videóban is látszik, hogy ekkor még lehet húzni egy darabig a bejáratnál.


PTR Kill Video:


Doh.
Utolsó szerkesztés: 11 éve 2 hónapja Írta: Mlnrmt.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Zedicus, Norval

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 2 hónapja #14483

Pofonegyszerű.

BL-t valszeg az utolsó tócsában állva kell majd tolni, pullkor nem sokat ér, amíg nincs tócsa, a végén viszont sok class kap bónusz sebzést.

Még tán DBM se kell, mert elég látványosak az animációk, mikor kell kifutni pl, mibe szabad, és mibe nem beleállni.

A ranged / heal szekció mindig a paca SZÉLÉN álljon, hogy egyszerű legyen kifutni a targetelt embernek, ne kelljen sokat mennie. Érdemes egyben mozognia a raidnek, egyvalakit feljelölni, és minden ranged / healer rajtuk áll, aki megkapja a fixate-et, az kifut, majd oda vissza. És szépen araszolunk oldalra.
Ha a raid két részre szakad, valaki jobbra, a többiek balra szaladnak / pozícionálnak a paca szélén, akkor wipe van, nem érik el a healerek.

A melee állhat a boss mögött végig, értelemszerűen.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 2 hónapja #14521

LIVE videó egy killről, kapásból 2 Thunderforged loot-tal.

3 heal ( direkt kerestem ilyet ), valamint a végén a srác megnyitja a character page-t, és látszik, hogy 492es ilvl-e van, szóval nincs is benne semmilyen brute force téma.

!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 2 hónapja #14527

Jó bemelegítés volt ez a boss az utána következő trashez:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.192 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum