locked Nashmabb resto/duracell shaman [ELFOGADVA]

Több
12 éve 11 hónapja #901

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/nashmabb/simple
2. Mainspec/offspec:resto/elemental
3. Mikor érkeznél ide a guildbe: amint rábólintotok transzferelek
4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit? Bc alatt resto sámánként (healer officer voltam) végeztem ki a contentet Brutallusig (per-nerf minden) , aztán wotlk-ra átmentem cementezni. Cataclysm-ot healerként akartam folytatni, viszont priest-ként ami meg is történt, de nem mondhatnám hogy igazán bejött volna a kaszt, szóval ha van lehetőség visszamennék sámánra. Offspec mostani gear és talnet körülmények között adja magát, majdhogynem elég a talentváltás és már oszthatja is az ember a dmg-et.
5. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre: ami érdekes lehet az ő:

http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/aenigma/simple
Van még egy warri meg egy lock.

6. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: sajnos már törölték őket
7. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben: később pótolnám ha szükséges

Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: Pápai Olivér, informatikus, 31
2. Hány raidet tudsz vállalni hetente:2-3
3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00) nem
4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? igen/40 alatt nem nagyon szokott lenni de megfigyeltem hogy vannak encounterek melyek jól meghatározott eseményeire ez 2-3 másodercre drasztikusan lecsökken, nem tudom ezzel csináltak e azóta valamit
5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? Most kb a nyaralást tudnám mondani ami tervezett (két hétre tuti eltűnök), és természetesen van az a nem tervezett esemény ami hatására kihagynék, bár gyanúm hogy a kérdés nem ezekre vonatkozott.

Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: Az IRL körülményeim és amit a játéktól szeretnék illeszkedik ehhez a guildhez.
2. Hogy találtál rá a guildre: Jinchuu kérdezte érdekelne-e a dolog, aztán fehívtam Hircit is mit gondol éredemes lenne e próbálkozni. Most itt körmölök...
3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? BC: Brutallusig pre-nerf minden, WOTLK: ic 12/10 hc (bár wotlk-et mint tapasztalatot felhozni hát). Lemaradt a cata tapasztalat. Holy papként normál minden, ezen felül Halfus és Chimaerion hc 25-ösben.
4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért? BC-BT azon belül is IC. A szervezést tervezettséget igénylő encounterek miatt.
5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le): Basic Instinct ahol életem első raidjét toltam Karában. Ez Hirci kis létszámú guildje volt, mikor abbahagyta szétesett. Akkor jelentkeztem Genesisbe felvettek (Kara, Gruul ergo bc legeslegeleje ) és azóta ott vagyok.
6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít): Szerintem amit a Genesissel BC-ben elértünk az magáért beszél. Mindent amit öltünk (SW-Brutallusig bezárólag) pre-nerf aktuális kontentidőben, horda 2-3.-ként (úgy hogy a PE miatt az 1 hely nyilván örökkön foglalt volt, és foglalt a mai napig is) alapvetően casual felfogásban (heti 3-4 raid bár inkább 3 volt az a 4). Akkoriban eléggé pörögtem a dolgon healer officerként, szval benne volt a kezem a sikerekben.
7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget:5
8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? Mostmár csak a guild fórumán :D Anno elég sokat olvasgattam bosskillers-t. Nem tudom most mi a menő.
9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak?

http://elitistjerks.com/f79/t121202-resto_raiding_4_1_a/
http://elitistjerks.com/f79/t110309-elemental_cataclysm_discussion_patch_4_1_a/
Nem mondhatnám hogy ez egy sporatikus folyamat nálam. Álatalában heti egy-kétszer valamikor..
Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? igen

Utolsó szerkesztés: 12 éve 11 hónapja Írta: Hirki.
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #909

Need, egy jó játékost nyernénk vele, még ha a mostani gearje nem is éppen a legjobb, ezen zulaman tud segíteni gyorsan, plusz ha nem is erre a contentre de firelandsra hc-ban is használható lesz. :)
Remélem együtt toljuk majd, addig is itt egy nagy +. :D


Love&Peace
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #910

Magánvélemény, de ha csak a geart nézzük, akkor a priest lenne előnyben, nem pedig a shaman. Ennyire nem jött be a kaszt?


A resto buildbol pedig az Acuity - ra hasznosabb lenne elhasználni azt a 2 pontot, mint a Telluric Currents - ra.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 11 hónapja Írta: Valdyr.
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #911

Nem a gear miatt ami igencsak cserés, hanem mert tudom mire képes a sámánnal, és mennyire odaadó, ponros precíz játékos.
Ő olyan akit egéri gearelni.
Az hogy ismerem is az 20ad rangú kérdés.

Támogatom.


"Nagy hiba elõre számítgatni egy küzdelem kimenetelét, nem arra kell gondolnunk, hogy vajon gyõzünk-e, vagy sem. Hagyjuk a dolgokat természetesen folyni. A mi feladatunk, hogy ütünk a megfelelõ pillanatban."

Bruce Lee
Utolsó szerkesztés: 12 éve 11 hónapja Írta: Hirki.
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #913

Egy kicsit félreérthetően postoltam ezért sorry, a priest nálam egyáltalán nem opció, csak azért linkeltem mert kértétek és ezen volt mit nézni a warri meg a lock kékbenzöldben van kb olyanok mintha nem lennének. :D Kiszedtem amúgy most az 59-es kesztyűt és a reset végére 1500 valort tudok összehozni szval köv. reset elején gyorsban kiszedhető még egy 59-es item. Azzal már kb kijövök a full csöves kategóriából, és normálokra jó vagyok. Nyilván a hc más kérdés sajnos. Tc kérdésköre máig nem tisztázott a nagy "okosok" között sem én meg személyes raidtapasztalatok híján nem tudok érdemben vitatkozni. A józan eszem azt mondatja a 2% kritről hogy healerként majdnem 0-val egyenértékű, a tc-ről meg azt hogy lövésem sincs nyilván ha nem illeszkedik a játékstílusomhoz meg csak bénázok vele akkor kuka. :)

Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #915

A tapasztalat nagyon meggyőző, az én megítélésem szerint a gear másodlagos. Örülök ha ilyen előéletű playerek ránk találnak.

Mondjuk azt nem értem ha van lockod, hogy lehet, hogy nem az a mained... szerintem az lesz a wow vége mikor mindenki rájön a lock az igazi és nem lesznek tankok és healerek.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 11 hónapja Írta: Bernatella.
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #916

Támogatom, szép apply

Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #941

- legalabb a trinketbe belerakhattad volna a JC gemet, azt ugysem fogod egy ideig lecserelni.
- van craftolhato epic chest, nem hiszem hogy nagyon sokba kerulne, azt a 3-4000 aranyat azert raszanhatnad
- van craftolhato epic pajzs, nem hiszem hogy nagyon sokba kerulne, azt a 3-4000 aranyat azert raszanhatnad
- a pajzson az 50 masterys enchant erdekes valasztasnak tunik, miert nem intellect van rajta?
- fegyver enchant hianyzik. persze csak 333-as fegyvered van, de legalabb valami minimal enchantot radobhattal volna mielott jeletkezel
- a TC hit rating nelkul a jelenlegi gearedben gyk. nem tolt manat raid kornyezetben max. ha addokra lovoldozol es kevesebbet misselsz. szerintem 10 fosben az esetek nagy reszeben kb. csak olyan fightokon tudod hasznalni, ahol amugyis lenyegtelen, mert nincs mana gond.
- az empty gplyph slot kicsit zavaro, teny hogy lenyegetlen dolgokat leher arra a slotra berakni, de azert ezt is elrendezhetned.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 11 hónapja Írta: Skaven.
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #972

-kicsit prózaibb az oka mint hogy nem vagyok hajlandó kékbe rakni, egyszerűen csak még nem tanultam meg a receptet előtte kivettem azt a hármat amit legtöbbet fogok használni, ma lesz a napja a nagy intellect-esnek, ami nem bisztos hogy jó stratégia volt de spóroltam vele elég sok lóvét amiből nekem sajnos nincs túl sok, mindenesetre utána kirakom mind a hármat
-egyáltalán nem gondolkoztam a chest-ben, ahogy az övben sem, a nacin aminek értelme is van viszont ügyködöm sajnos tegnapig a legolcsóbb amit ah ban látt 5400g volt ennyi pénzem nincs összesen szval valahogy pénzt kell csinálnom
-hatalmas ez most feldobta a napom. Valami miatt egyáltalán nem gondolkoztam craftolható pajzson, ami azért is szomorú mert lényegében kiszúrta a szemem meg sem kell vennem, legyártom a warrimmal kösz a tippet. Ez egyben kezeli a 40int problémáját offhanden :D
-jogos amúgy csak valahogy mindig reménykedtem hogy kiesik végre a healer mackó, dehát mostmár Murphy miatt is tuti hogy amint enchatolom dobni fogja
-TC-vel kapcsolatos álláspontomat továbbra is tartom, a linket amit megadtam theorycraft forrásként amúgy nem csak odaírtam hanem valóban el is olvastam, meg olvasgatom azóta is
-hát nem tom mit mondjak, kéne velveten egy szokásos tök értelmetlen szavazás hogy melyik glyphet rakjam. Egyébkén odarakok valamit lehet hogy tanulva is van, nem áldoztam még rá azt az 1 joule energiát amit ér :)
-amúgy kösz hogy írtál találtam egyéb hiányosságot is majd pótlom őket, a pajzs meg pure win
-ja és bocs még jövök egy gui-val azt pótlom este

Utolsó szerkesztés: 12 éve 11 hónapja Írta: Nashmabb.
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #986

Összeraktam pajzsot, megvettem legginget, korrigáltam amit tudtam még van egykét hiányosság:
-bracerre int
-chestre allstat
-vállasra nagy enchant
-még egy nagy int-es gem
ezeket pótlom csak most meg kell várnom hogy ah ból jöjjön egy kis lovetta teljesen le vagyok gatyásodva. Mellékeltem a gui képet is.

Mellékletek:
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1034

Nekem tetszik az ötlet, hogy legyen egy jó resto shammy a csapatban, ha Hirki és Dzsinn ismeri, akkor nem hiszem hogy bármi problémát okozna a beilleszedés. Íz átgearelése is gyakorlatilag fennakadás nélkül 1-2hét alatt lezajlott a semmiközeli állapotról. A 3healer mellé pedig még egy félhealer is nagyon jól jöhet amikor 2healerünk is képes már megoldani gyakorlatilag bármelyik normalt a Nefán kívül.

Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1040

1-kiesett mackó (megmondtam amúgy amint felenchantolom másikat csak úgy röppeni fog következő runon) fel is van enchantolva
2-kiesett vállas nagy enchantot raktam rá
3-raktam peerless statot
4-raktam intet bracerre
5-megvan a harmadik chimera
A chest híján (most ki fog esni hogy ráraktam a nagy enchantot úgyhogy nem izgulok :D), azt gondolom megvan a szerkó ami resto sámán számára raidelés nélkül idő hiányában maximálisan elérhető. Na jó ez így hazugság egy tsunami még rohadtul kéne nyilván teljesen esélytelen nincs rá pénzem. Szval ennyit tudtam tenni, persze ha valakinek van még valami javaslat azt szívesen veszem.

Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1042

Felvéve.

Keress meg egy officert inv-ért ha megjöttél.
Skaven - Minsa - Kethana - Hirki


"Nagy hiba elõre számítgatni egy küzdelem kimenetelét, nem arra kell gondolnunk, hogy vajon gyõzünk-e, vagy sem. Hagyjuk a dolgokat természetesen folyni. A mi feladatunk, hogy ütünk a megfelelõ pillanatban."

Bruce Lee
Utolsó szerkesztés: 12 éve 11 hónapja Írta: Hirki.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.162 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum