locked Denia Fury Warrior - jelentkezes [elfogadva]

Több
12 éve 4 hónapja #6752

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Denia/simple
2. Mainspec/offspec:fury/prot
3. Mikor érkeznél ide a guildbe:amint lehet
4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit?mindegyik classbol van 85ösömön, ezzel szeretnek most elkezdeni megint raidelni
5. Total time played (85-on és összesen külön):sok,6 eve jatszom
6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre: 13 85ös karim van ,igeny szerint linkelem öket,amugy tul sok lenne
7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: -
8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben: alap blizz ui,healbotot hasznalom meg a healer karikon

Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb:Vegh Szabolcs, concierge,26 yo
2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: este 9töl elvileg minden nap raerek,de heti 4 alkalom biztos
3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00) nem
4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben?van,30 körul
5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? neha munkabol szoktam jatszani,ahol elöfordulhat h kell egy kis afk,ez par orankent max 5 perc

Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: ismerös ajanlotta
2. Hogy találtál rá a guildre: ismerös ajanlotta
3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? 6 eve jatszom,vanilaban cthunig jutottunk par Naxx boss killil,BTben kalecgosig,wotlkban csak RSt nem öltem ,mert mar uncsi volt,cataban t11-12 kipucolva(t12 3 hc),t13ban eddig 7/8 normal
4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért?BT volt a leghangulatosabb raid insta imo
5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le)arathoron Envilimenceben,mashol kezdtem el raidelni es közben megszunt a guild
6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít): amani war bear
7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 5
8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? youtube
9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak?elitistjerks,askmrrobot.com



Tovabbi infokert ha kell ingame megtalaltok,vagy kerdezzetek Flekszit.

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6758

Szia!



Egész jól össze van rakva a karakter, de látom, hogy nem nagyon van vele raid tapasztalatod, log meg nincs, mennyiben van raid tapasztalatod warriorral ( írtad, hogy pucoltál sokmindent, de nem ezzel ). LFR-en kívül. Írnál erről pár szót?
Egy screenshot jól jönne, hogy lássunk valamit a karakterből, megtennéd, hogy pótolnád?
A reforge és egyéb statok úgy-ahogy rendben van, bár én a gyűrűn nem az expertiset reforgeoltam volna, hanem a hastet, és helyette mondjuk a nyakason szedtem volna az expertiset hit irányába, így a hastet kvázi hitre váltod, ami előnyösebb stat. De ez csak apróság.
A talent is elég standard, bár nem értem, hogy a Rude Interruption mire kell, T11-ben még alap volt, mert nagyon sok megszakítás kellett ( ill. sok helyen volt rá lehetőség ), de ez T12ben eléggé leszűkült, jelenlegi contentben pedig nem is lehet használni ezt a talentet, talán csak HC Warlordon. Ellenben a Heroic Fury nagyon széles körben és jól használható talent, must need. Miért hagytad ki és a másikat részesítetted inkább előnyben? Piercing howlra is vannak ötleteim nagyonesetleg, de az is hová jó jelenleg? Helyette simán elférne a Blood Craze, annak tudnak örülni a healerek. Írnál erről?
Látom BH-ba sikerült lejutni párszor, de Alizabal nincs meg killben, jegelve volt még ez a karakter mostanában?
Van esetlegesen armson tapasztalatod? Miért inkább a furyt preferálod?
Nézted valamilyen formában, hogy mekkora részét teszi ki a MH fegyver spece a DPS-ednek? Mióta van meg, szerinted visszahozza azt, hogy nincs rajta stat?
Köszönet előre is!

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6761

Hali!

nah akkor kezdjuk az elejeröl,csak h egy kis összkepet adjak a dolgokrol,jelenelg heti 10 karival valor cappelek/raidlek/pvp etc,ez a warri ebböl csak az egyik es igy maradhattak ki a BHk etc,mivel ezek a szeron nem nagyon vannak ismerösök akivel raidelni tudnek ezert azok is hianyoznak,ezert nincs toppon a reforge,talent etc mert eddig nem volt ra szukseg. Amiert jelentkeztem,az azert volt mert szeretnek ismet elkezdeni guildes szinten raidelni,amit cata eleje ota nem csinaltam.Tehat vegulis mondhatjuk h jegelve volt a kari.Termeszetesen ha raidelni fogok megint vele akkor,jobban oda fogok figyelni ra es javaslatokra is mindig nyitott vagyok,a reforgera az askmrrobot.comot hasznalom,a talent meg valoszinuleg telleg ezer eves.
Alap talentem tank volt amugy,armson csak pvpztem,de az annyira nem jött be,most a fury viszont nagyon megtetszett. A fegyot igazabol nem figyeltem eddig,de ahogy olvasgattam rola eleg jol vissza hozza amit a stat miatt elveszitek,szal szerintem rendben van.
amugy t13as kontentet eddig healeltem ezzel a karival, vele raidelgettem igazan cataban: http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/Healbotzomg/simple
itt a screenshot is.


ha van meg kerdes irok szivesen
bb

Mellékletek:
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6762

A Dark Asylumban melyik kariddal játszottál?

Utolsó szerkesztés: 12 éve 4 hónapja Írta: Littleboy.
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6763

Szia!

Azt szeretném kérdezni, hogy hat évig egyetlen guildben voltál-e. És ha már egyetlen guildben voltál, akkor hogy lehet, hogy máshol raideltél (és ha így volt, akkor hol raideltél?).

Illetve az oké, hogy ezen a karakteren nincs nagyon achievement meg raidtapasztalat, de az elmúlt időszakban miket cleareltél? Tudnál linkelni egy olyan karaktert, amin több killed van? Oké, hogy a warrival adtad be a jelentkezésedet, de összességében melyik a kedvenc classod, melyikkel tudsz a legjobban játszani? (Ez a kérdés tök lényegtelen, mert nem vagyok officer, csak érdekel, hogy a kedvencedet mennyire tartod rendben reforge, gemelés, enchantok terén :)).

Előre is köszi!

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6764

Akinek nem lenne még egyértelmű, én vagyok az ominózus ismerős, és ahogy neki ajánlottam a guildet, úgy ajánlom a guildnek Őt. Ahogy le is írta, régóta a környéken van, komoly raideket tud a háta mögött (felhívnám a figyelmet Vanilla Naxra és SWPre, ezek a raidek nem voltak elérhetőek bárki számára), és a classokat is ismeri töviről-hegyire, így jó rálátása van a játék megannyi mechanikájára. A Slash csapatnak most nagy szüksége lenne az Ő tapasztalatára.
A jelentkezést támogatám.

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6766

Hát igen, ebből a jelentkezésből nagyon az jött le, hogy annak tudatában született, hogy nekünk van rá szükségünk, és nem meg akar arról győzni hogy vegyük fel. A Vanilla Nax és SWP engem nem nyűgöz le, az Apply slendrián kitöltése viszont nálam egy nagy -.


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6768

Egyet kell értenem Döggel. Szép és jó, hogy ért a karijához meg elég jó cucca is van, de az apply stílusa és modora hagy kívánnivalót maga után. Nyilván ha megkérdezzük, pl mennyi a play time, nem azt a választ várjuk, hogy sok... Nekem is sok play time-om volt, mikor applyztam ide, mégis vettem a fáradtságot, hogy beírjam a /played-et. Nem egy nagy dolog.
De ha azt nézzük, nekünk most skilles emberekre van szükségünk a progress érdekében és ha megvan benne az, amire szükségünk van, akkor mindenki boldog lesz.
Én támogatom az applyt, de csak azért, mert Flekszi erősen ajánlja, megér egy próbát, de akkor nyűgözzön le minket az a warrior :)

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6769

Nos akkor a kerdesekre a vålaszok:
A dark asylum most hirtelen nem ugrik be hogy lettem volna,de a 6ev sok idö rengeteg guildben jatszottam mar HC,kevesbe hc casual,amit fontosnak tartok hogy jo legyen a tarsasag,akar azt is mondthatnak hogy inkabb a tarsasag ami vonz egy guildben,mint az hogy milyen eredmenyeket er el,persze az ertelmes emberek hozzak magukkal az eredmenyeket,de mind ismerjuk szerintem amikor elkezdödik a drama,szetmegy a csapat es uj guildet kell keresni.
Az összes karimat probalom szinten tartani,enchant reforge talent etc,de sajnos csak 7 nap van egy heten de itt vannak:
blood dk: http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/Robotreggeli/simple
mage: http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/Ashyan/simple
shaman: http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/Healbotzomg/simple
pap: http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/Omgbanana/simple
hunter: http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/Liheil/simple
paladin: http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/Sheyane/simple
frost dk: http://eu.battle.net/wow/en/character/argent-dawn/Eluienn/simple
druid: http://eu.battle.net/wow/en/character/argent-dawn/Tymress/simple
lock: http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Zigglyping/simple
rugo: http://eu.battle.net/wow/en/character/anachronos/Keristram/simple
ezenkivul van meg par 85ös,70+,60+ de azok emlitesre se meltoak.
Igazabol az összes classal szeretek jatszani,föleg tankolni/healelni szoktam,de a melee dpst is megszerettem az utobbi idöben,ezert is szeretnem kiprobalni warriorral a raidelest.
Dögrovasnak pedig annyit szeretnek mondani,hogy senkit sem akarok lenyugözni..igazabol semmit nem tudok rolatok,a szerverröl se vagyok up-to-date..Amennyi infom van azt Flekszitöl kaptam,es szeretnem magam kiprobalni megint mint raider, de felreertes ne essek nem fogok összetörni ha nem kellek,biztos h tovabbra is le tudom magam majd foglalni,de ahogy hallottam nektek kellene ember,en meg szivesen segitek.

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6790

szia,

kimaradt az applydból az elfogadod-e a guild szabályzatot rész, valamint Classrun javaslatai alapján kérlek javítsd a talentezést és az enchantokat (cipőre a Lavawalker amúgyis kötelező nálunk - lásd guild szabályzat).
Majd írj ha megvagy ezekkel, és utána döntünk az applidról.

köszi:
Minsa


*Minsa=Asmi=Navan*
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6793

Ez a néha melóbol játszás mit jelent?

Laptopod van, és olyan a munka, hogy van elég szabadidőd?
Alapvetően a guild dolgozó / tanuló emberkékből áll, megértjük, ha vki melózik, nem nagyon van ebből gond, sőt, inkább tanuljon és hagyjon ki 2 raidet, mintsem emiatt tegyék ki a suliból és essen ki 'örökre' a wowból.
LFR biztos simán elmegy úgy, hogy az ember fel - fel áll a gép elől, de mivel elég kevés a raid alkalom, ezért viszonylag kritikus, hogy a megadott idő alatt a lehető legnagyobb aktivitás legyen, ezért, hogy kérdés is legyen az egész körmondatban, miként is néz ki ez a rész Nálad? Ill. milyen gyakori, mondjuk heti szinten, hogy bentről játszol, és / vagy ott kell hagynod a gépet?

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6795

minsa: modositva,elfogadva
classrun:a melo ugy van h 2 nap melo 2 nap szabad,de amikor meloban vagyok az ugy nez ki h 8tol atveszem amuszakot es altalaban fel9re elcsendesul minden es reggel 7ig nyugi van..mivel nincs nagy forgalom ezert eddigi tapasztalatom alapjan nem okoz gondot,hogy bentröl jatszak..de heti 3-4 szabadnap mindenkeppen van amiböl 2 mindenkeppen raidnap.

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6816

szia,

elfogadtuk a jelentkezésed. whisperelj majd egy officernek guild invite-ért.

M.


*Minsa=Asmi=Navan*
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.978 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum