locked Nexagon - Marksman Hunter [elutasítva]

Több
12 éve 4 hónapja #6702

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Nexagon/simple

2. Mainspec/offspec: Marksman Main, nincs offom

3. Mikor érkeznél ide a guildbe: Amint elfogadjatok a jelentkezesem(ha elfogadjatok)

4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit? Mert meg soha nem Huntereztem ezert ki akartam probalni es ido kozben hozzam not, spec: mert nagyon allat dps-t lehet tolni vele es hasznos a self heal is, szakertelem: meg nincsenek kimaxolva viszont az encsi: mert jobb enchiket tudok majd magamnak gyartani mind amit AH-n lehet venni, mine: kell a penz :D

5. Total time played (85-on és összesen külön): 19 nap 3 ora / 85on: 11 nap 18 ora

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre: Nincs mas maxos karakterem mert nemreg jatszom

7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: -

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben: imageshack.us/photo/my-images/585/wowscrnshot120911235309.jpg/


Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: Pásztor Miklós, Fordito vagyok, 21 eves lassan 22

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: Amennyire csak meghivtok

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00) : Termeszetesen nem

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? : Van, 10 man raidben 40 korul, 25 manben fightol fuggoen 10-30

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? : Egeszsegi problemak, esetleges aram vagy net kimaradas, nagyon ritkan baratno


Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: Mert progress guild vagytok es ahogy neztem a honlapotokat nagyon komolyan veszitek a raidelest es nekem ez a lenyeg

2. Hogy találtál rá a guildre: Wowprogressen kerestem progress klant ahol esetleg hasznomat vennek

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? : December 5.en vettem meg az eredeti WoW-ot es azota jatszom, Raideknel az armory linkemen meglehet nezni hogy mit pucoltam :)

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért? : Dragon Soul, mert erdekesek a fightok

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le) :

- Angyalok Duhe: nagyon keves raideles es a klan csak akkor aktiv
- Tuzsarkany: nagyon kellemes volt a kornyezet viszont raidben nem teszik annyira oda magukat
- Carpathians: foloslegesnek ereztem magam mert rengeteg volt a dps a klanban

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít) : Hat nem tudom hogy ez mennyire szamit, de 2 het alatt teljesen uj felhasznaloval a semmibol 25000 goldot csinaltam es felmentem 85os szintre. A masik meg hogy nagyon keves ideje jatszom viszont dps-ben meg gearben nagyon sok embert utolertem vagy epp le is hagytam. Amire meg buszke vagyok, hogy PvP-ben is parhuzamosan haladok.

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 5

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? : Google + Youtube

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak?: Nem igazan szeretek mas feje utan menni. Mindenki onmaga kell megtanulja a sajat kasztjat es hogy neki hogy kenyelmes es hasznos eggyarant. Viszont barmilyen epito kritikat meghalgatok es ki is probalok


Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link )

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6703

Gondolom nem ezzel a fegyverrel akarsz raidelni…
Hiányzik a vállas enchant, a cipőre is inkább Assasin's step kellene. Az őv miért van Staminára, critre gemmelve? A gatyában is Crit + Stamina van. A kesztyűn miért nem agis enchant van? A chesten miért +health? A back-en miért Defense? Mikorra tervezed felhúzni az enchantot? Nem túl sok a hit rating? (Miért van a karperecen hites enchant?)
Ne haragudj, de a karakter ahogy most kinéz egy vicc. SOS tedd rendbe (vagy oszd meg velünk a nagy titkot, hogy így miért jó), mert ezt így senki nem fogja elfogadni…


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6705

Tömören fogalmazva: NEM támogatom..Dög szépen összeszedte, hogy in-game miért.....illetve nem szimpatikus az apply.


Up the Irons!
Utolsó szerkesztés: 12 éve 4 hónapja Írta: Ragingfist.
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6706

Sajnos én sem tudom támogatni, nagyon kevés a játéktapasztalat és vélhetően ebből is adódnak a fent felsorolt hiányosságok.

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6707

A shoulderen most dolgozom: 10k repu kell meg exahoz
A hit ratingem 996 es a cap az 961 tehat ezert van rajta hit hogy jojjon ki a hit cap.
Ov es gatya javitva, kesztyure 65 masteryt rakok par perc mulva (azert nincs agis mert mastery jobban jon)
Chest: 20 allstatra cserelve. Fegyver sajnos tudom hogy egy vicc, tudtam hogy bele fog valaki "kotni" de sajnos majdnem 20 Well of eternitybol nem esett ki az agis staffem, firelandsrol meg nem esett a polearm... ezert van most ez a PvP fegyo...


Cipore is felkerult az assasin's step. Am az enchantot szerintem 1-2 nap alatt feltudom huzni maxra.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 4 hónapja Írta: Nexagon.
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6708

Hali,

Legutóbb én kerültem be a klánba. Nem hiszem hogy bármi jogom volna véleményezni egyenlőre a jelentkezésedet, de a véleményem leírnám.
Amikor jelentkeztem ide első volt hogy elolvastam a szabályokat és az elvárásokat .( volt egy kis előnyöm azért többen ismertek már itt). De nálam a progress azt jelenti hogy haladunk és amennyire csak lehet a személy ismeri a karakterét. Én csak 2,5 éve játszok, nekem is egy karakterem van, hisz szeretnék vele a legjobban játszani. Azt kell mondjam hogy még mindig nem ismerem eléggé. Tehát kétlem hogy a most leírtakban szereplő tapasztalatok képessé tennének arra hogy már most csatlakozz egy Progress csapathoz. Nem az egyéni teljesítményed miatt hanem mert bármennyire egyszerünek tűnik ez a játék azért kell hozzá egy kicsivel több tapasztalat. A gemekről annyit írnék csak hogy látszik hogy a csak azért raktál olyan gemet a socketekbe hogy meglegyen a socket bonus. Sok esetben nem ez a megfelelő vagy épp többet érsz el ha nem használod ki socket bonuszt. Elhiszem hogy sokminden zúdul rád amikor elkezdesz játszani. nekem sem volt könnyű megszokni annó. De én egy olyan társaságba kezdem, akik kineveltek ilyen ügyekben és segítettek a fejlődésben. Ajánlanám neked is ezt. Ez nem azt jelenti hogy nem csinálhatsz úgy a karaktereddel ahogy azt te jónak érzed . Csak épp a statisztikák és egyéb olyan játékosok akik leraktak valamit az asztalra nem beszélnek hülyeséget.
Ezeket a véleményeket ne beszólásnak vedd hanem ahogy Te írtad építő jellegű kritikának. Annyit tudok mi akik itt játszunk mi is megjártuk ezt az utat ki így ki úgy.
Az én véleményem az hogy most a játékért játszom és a haladásért...


NE ESS KÉTSÉGBE, gondolj arra hogy mindig akad másik olyan ember aki még szarabb helyzetben van...
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6709

Milyen DPS-t tudsz ezzel kihozni magadból?
Nem csak a fegyver vicc, hanem az enchant is ami rajta van (vagy én nem tudok valamit). A reforge többek között arra is jó, hogy a hitcapet jóval jobban meg tudd közelíteni, és ne pazarolj el 35 hitet. De pl. ha beteszel egy Agi + hit-es gemet és nem hitre enchantolsz, máris közelebb vagy a hitcap-hez.
Critről miért refoge-olsz mastery-re, máshol meg vissza, ha jól tévedek a mastery neked AoE-ben számít, de a legtöbb bossfighton nem jellemző.


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6710

Dögrovás:

Most teszteltem picit DPS-t, potik meg minden nelkul raid target dummyn stabil 21k a sajat 2 buffommal. Tudom hogy nem a legjobb de esetleg ha elvisztek egy instaba vagy valami akkor betudom bizonyitani hogy nem is vagyok annyira selejt mind ahogy az kinez elsore. A gemelesek meg ilyesmik azert nem voltak veglegesitve, mert igy is megvoltam 2. v 3. damage doneban a klanos raideken es ott senki nem adott semmilyen jellegu tippeket. A fegyver azert nincs enchantolva mert absz nem akarok erre a fegyora goldot kolteni, mert folyamatosan jarom az uj HC-kat es remenykedem hogy kiesik az en fegyom.

Zedicus: Koszonom a biztato szavakat, sokat hallottam rolad es gondolom neked nem kell mondani hogy itt hogy mennek a dolgok (carpathians). En is azon dolgozom hogy minel hamarabb tudjam tokeletesiteni a karakterem mert szeretem viszont ahhoz egy olyan kis csoport kell akik valoban segiteni probalnak nem csak elvarni dolgokat. Ezert is orulok hogy itt azt kell mondjam, hogy senkit nem ismerek meg is probalnak segiteni. Nemis varom el hogy egybol raidre vigyen 1 guild sem, mert termeszetesen en is bizonyitani szeretnek es napi akar 16 orat is tudok jatszani mert itthonrol melozok. Ezert kellenek nekem az epito kritikak hogy legyen min dolgozzak es csiszoljak.

Ha nem is kerulok be kozetek, ugy is koszonok minden eddig segitseget.

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6712

Én azt javasolnám, hogy tedd rendbe a geart, reforge-ot, valahogy csinálj egy logot raidben, ( /combatlog ez a Logs mappában fog csinálni egy filet) és azt küld el nekünk egy új apply keretében. Normál estben nem kérnénk ilyet (de sajnos a belépőd nem volt valami fényes, az első benyomás nem az igényességet tükrözte), és azzal esetleg meg lehet győzni minket.
Ajánlom figyelmedbe a következő oldalakat:
http://www.wowreforge.com
http://elitistjerks.com/f74/t112408-cataclysm_4_3_marksmanship_guide_up_section_6_5_updated_4_3_a/

Nem vagyok officer, ezért ez max az én véleményemet tükrözi!


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6713

Rendben, koszonom a javaslatokat.

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6719

Nagyon sok sebből vérzik ez az apply, annak viszont örülök, hogy megfogadtál pár tanácsot, ami itt elhangzott, és ki is javítottad őket.
Bár én eleve azt vallom, hogy gear-optimalizálással (mint encsik, gemek, reforgeok) sokkal kevesebb DPS-t lehet nyerni, mint skill-növeléssel (egy nagyon jó link erről angolul http://wow.joystiq.com/2011/07/14/scattered-shots-the-dps-value-of-skill/ ), viszont egy progress-orientált klánban mindkettő nagyon fontos. A skilledről így szóban úgy sem tudunk képet alkotni, ezért egyelőre marad a gear, UI meg a talentek. Amit a többiek már említettek, nem fogom leírni mégegyszer.

1. Nem figyelsz a socket bónuszokra gemelésnél. A nadrágnál helyesen észrevetted, hogy nyersz 20 hit ratinget, ha lila gemet teszel másodiknak, viszont a chest- és cipőnél nem számoltad ki, hogy 20 agi-20 crites gemmel a bónusz miatt jobban járnál, mint a 40 agissal.

2. Rosszak a reforge prioritásaid. Ha jól gondolom, azért reforgeoltál haste-re, mert a kasztolt Aimed Shot-os rotát akarod használni MMen (így van?), viszont ahhoz kell egy alap ~2000+ crit rating, reforgeok után. Ezért maradj inkább Arcane Shoton szerintem, sokkal megengedőbb is, mint az Aimedes rota. Viszont ehhez a reforge prioritások: Crit >>Haste>>Mastery., nyilván Hit-cap mellett.

3. Encsiknél már minden elhangzott, azok gondolom rendben lesznek. Még annyit megtehetnél, hogy legalább egy fő (nem gyűjtögetős) mesterséget kimaxolsz, abból is nyernél 80 agilityt. Ha mindkettőt, annál jobb: +160 agi. Persze, ez idő- vagy goldigényes, de a későbbiekben elvárt lesz, ha bekerülsz egy progress orientált klánba.

4. A talentelésed rossz: kontenttől függetlenül MM-en fölösleges a Survival Tactics, Improved Serpent Sting, Rapid Killing 2 pont. Ebben a kontentben fölösleges a Concussive Barrage és Silencing Shot PVE-re. Amiket viszont kihagytál, és fontosak: Go for the Troat, Sic'em, Bestial Discipline és Frenzy.
Petekből ajánlott beszerezni többfajta ferocity petet, hogy ha szükséges, tudj lefedni valamilyen hiányzó raid buffot. Másrészt, MMen a ferocity pettalenteknél Shark Attack helyett Wild hunt hasznosabb.
5. A glyphjeid rendben vannak MM-hez, bár szerintem a kill shot glyph helyett a Rapid fire jobb.

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6720

Szia Manith,

Koszonom a valaszodat, megprobalok mindenre irni, remelem nem csuszok el semmi felett :).

1. Termeszetesen utolag eszre vettem en is csak akkor mar vertem a fejem a falban. A tegnap kb 7k goldot elnyomtam gemelesre meg enchizesre ugyhogy azert nem tokeletesitettem meg, mert kozbe bejott a gazdasagi valsag is, de dolgozom rajta.

2. Tobbnyire igen arcane shotos rotation mert hat kell a focus es sajnos a cobra shot nem sebez akkorat mint az arcane shot, tehat az AA porog. Annyi, hogy a reforgok is jobbak lennenek ha vegre kiesne well of eternitybol a staffem, mert az adna hitet es maris maskepp lehet reforgeolni.

3. Enchin is dolgozgatok de elso prioritasom jelenleg meg mindig a fegyver.

4. Itt nem tudok nagyon hozza szolni: Serpent stinget mindig hasznalom mert az is egy + kis dps. Rapid killing valoban folos foleg boss fightokon. De vegulis ott a 2. talent fam, azt meg nem is hasznaltam csak elosztogattam a pontokat :)

5. Ennek is utana nezek ^_^

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6721

Tetszik a hozzáállásod, az részemről egy nagy plusz.

Az Improved Serpent Sting-ről: azért nem hasznos az a talent, mert csak akkor hat, ha direkt használod a Serpent stinget. Namármost, egy boss csata alatt általában, ha jól csinálod, egyszer (...) kell csak direkt feltenned a serpent stinget a bossra, mert mindig frissíted Chimera Shottal. Itt a 3 pont azt jelenti, hogy vannak olyan esetek, amikor leesik a Serpent Sting: ki kell menned addozni, a boss immun sebzésre egy ideig, vagy eltűnik, mint Ragna. De ebben az esetben is max 4-5-ször teszel direkt Serpent Stinget a bossra, és ehhez a pár alkalomhoz nem kifizetődő az Imp. Serp. Sting talent, amíg van hasznosabb a BM ágon (Frenzy, Bestial Discipline), ami növeli a peted DPSét.

Kiváncsi vagyok arra is, hogy milyen rotát használsz: jelenleg ugye az MM a legnehezebb a három talentág közül, mert mindig fent kell tartanod az Improved Steady Shot buffot. Csak mert megjegyezted a Cobra Shotot, ami nagyon nem ajánlott MMen...

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6722

Még egy kérdés: mióta játszol pontosan? Tört szerveren voltál, mielőtt megvetted a játékot, vagy volt más accountod, használtad valakijét?

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6724

Hat miota kiadtak a WoW-ot azota minden evben 1-2 honapot nyomtam, de mindig duduval :P

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6726

December 5 óta el sem telt 19 nap, hogy lehet annyi a /played?

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6729

akkor nem december hanem november, barki elirhat valamit...

Utolsó szerkesztés: 12 éve 4 hónapja Írta: Nexagon.
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6743

A 21k dps dummyn egyrészt csalóka, másrészt kicsit még kevés is. A Careful Aim talenteddel ugye a dummy fix 90+% HPján a bossfightok 90% alatti, tehát túlnyomó részéhez képest 4szer gyakrabban critelő AS, SS (ráadásul ez abből következő bleed effektek) nem a valós dpsedet mutatják. Arról nem is beszélve, hogy a föntebb említettek mellett a geareddel többet is lehetne tolni átlagban, mint 21k.
Engem nem győzött meg. Ne haragudj.

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6744

Nemgond, majd csinalok 1 raid logot mikor elvisznek ujra, gearem helyre pofoztam, staffet is megkaptam. Most az enchin dolgozom.

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6789

szia,

köszönjük a jelentkezésed, de sajnos nem tudunk neked trialt felajánlani a guildben.
sok szerencsét a guild kereséssel.

üdv:
Minsa


*Minsa=Asmi=Navan*
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.238 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum