locked Nysan - Holy Paladin [ELFOGADVA]

Több
12 éve 4 hónapja #6453

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Nysan/simple

2. Mainspec/offspec: Holy/Retribution

3. Mikor érkeznél ide a guildbe: Amint felvételt nyerek hozzátok

4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit? Amikor elkezdtem a játékot a Paladin volt a legszimpatikusabb, ezért kezdtem Paladint. Először a retri talentág szimpatikusabb volt, de 60on a guildemben Holy paladinra volt szükség, ezért Holy lettem és nagyon megtetszett a Healelés. Azóta folyamatosan Holy Paladinként raideltem. (kivétel másfél hónapot BT alatt ahol lockként volt rám szüksége a guildnek, tehát lockal játszottam.)
A szakmákra nem igazán emlékszem hogy miért döntöttem ezek mellett:D

5. Total time played (85-on és összesen külön): 210 nap ( 85-ön 26 nap )

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre:
eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Krazek/simple
eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Veco/simple

7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: -

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben: screenshot.xfire.com/s/112360114-4.jpg


Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: Kutas Gyulának hívnak, Diák vagyok, 17 éves.

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: Péntek és Szombat kivételével minden nap ráérek.

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00): Nem okoz gondot.

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? : Van mikrofonom, fix 30 fps-em meg szokott lenni bárhol is vagyok

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? : Nem igazán, nagyon ritkán persze megeshet hogy valami közbejön, de nem jellemző.


Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: A Késő esti raidek miatt

2. Hogy találtál rá a guildre: WoWprogress-t nézegettem, és megláttam a guildeteket. Szimpatikus lett a késő esti raidelés miatt, láttam hogy épp Holy Paladint kerestek és hát itt vagyok:D

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? Vanilla óta játszom ezzel a karival. Ezen a szerveren kezdtem Alliance oldalon.
LVL60as progressből takarítottam ZG, AQ20, MC-t és Onyt
LVL70en Kil'Jaeden-en kívül megvolt az összes boss.
LVL80on nem igazán volt aktívan raidelni, inkább casualként játszottam akkoriban. az első contentet még patch előtt végigvertük azért (Malygosig)
LVL85ön hiányzik egy Nefarian kill(Van mellé pár heroic.),Firelandsban még sosem voltam és Raid Finderrel végigcsináltam a 4.3as instákat.

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért? a LVL70es korszak volt a kedvencem a wow történetében. Kiemelném ezek közül talán Kael'Thas encounterét, mert nagyon sokoldalú fight volt, nagyon tetszett, még wipeolni is élveztem rajta:D
Emellett tetszett Lady Vashj labdázós fightja is, Magtheridon kockázása is ötletes volt, és az egész Hyjal event is tetszett.

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le) Spirit of Revolution volt az első guildem. 'Kilépésem' oka hogy szétesett. Később Anachronosra mentem az ingyenes trasnferrel. a Tűzmadarak nevű guildben voltam, ami szétesett mert nagyon kevés magyar játszott azon a szerveren. Idővel visszatransfereltem Arathorra, és az Insomniac nevű guildbe csatlakoztam. SSCtől egészan WotLK első contentjéig itt voltam, Malygos legyőzéséig, aztán casual lettem. Cata előtt visszatértem újra, és a Velvet Glove-ba csatlakoztam, de később egy haverom átcsábított hordába (aki azóta abbahagyta a játékot.) és itt először az Acrid tagjai lettünk. De az a guild is szétesett, sorra léptek ki az emberek, és végül már 10 fősre sem voltunk elegen. Később jelentkeztem az Artum Infernitibe, ahonnan kidobtak mert elromlott a VGA-m és nem tudtam visszatértni nagyon sokáig (még próbaidőn voltam amikor ez történt.) Aztán Preeminence-be csatlakoztam, mint Social, és most, hogy újra van időm és elszántságom raidelni, szeretnék egy komoly raid guild tagja lenni.

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít) : LVL60on az Epic Paladin Mount megszerzését sosem fogom elfelejteni:D.
Büszke voltam magamra még amikor lvl70en altokkal (Low PvE Gearben már S3 idején) 1700ra feljutottunk haverommal arénán:D (Tudni kell rólam hogy nagyon PvE párti vagyok, keveset foglalkoztam PvPzéssel.).
Emlékezetes maradt továbbá az a raidnap is amikor régen Insomniacban egy nap alatt két first-killünk volt, ráadásul nem is akármilyenek. Reliquary of Souls-t megcsaptuk és még ugyanazon az este Archimonde-t is, ráadásul úgy hogy korábban egyiket sem próbáltuk.



7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 5

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? Raidek előtt, és változó, googleba beírom az encounter nevét és egy részletes, megbízható linken található leírást szoktam átolvasni

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? elitistjerks.com; patchek után.


Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link )

Elolvastam, és elfogadom a guild szabályzatát.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 4 hónapja Írta: Nysan.
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6455

Hello,

Volna pár kérdésem.
5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le) - ezt miért nem töltötted ki? Jól látható a screenen, hogy az artumban voltál.
Gear: Miért ilyen low a geared? Miért herba az egyik speced main karakterrel (nem raid spec)?
UI: Egy healernek nyilván nem kell annyi makró, mint mondjuk egy meleenek. De valamiféle összefüggő raidframe csak kellene, nem? Vagy te mindig csak azt a pár embert healeled és őket külön rakod, akiket rádbíznak?


Ne vedd zokon, csak kíváncsi vagyok. :)


Up the Irons!
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6456

1: Elfelejtettem kitölteni:D:D már pótoltam.

2: Azért van ilyen low gearem, mert nem raideltem 4.2 alatt, egyetlen bosst nem öltem Firelandsbe. De már rajta vagyok hogy maximalizáljam az itemeket (persze a lehetőségeim szerint:D)

az utóiratot nem értem :) Kint van baloldalt egy hosszú oszlopban az egész raid, nekem így sokkal kényelmesebb hogy látom magam körül hogy mi történik, nem csak HP Barok mindenütt

Utolsó szerkesztés: 12 éve 4 hónapja Írta: Nysan.
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6459

Nysan írta: Kint van baloldalt egy hosszú oszlopban az egész raid, nekem így sokkal kényelmesebb hogy látom magam körül hogy mi történik, nem csak HP Barok mindenütt

Itt arra gondolt Jacck, hogy ha a felső emberkébe tolsz egy healt, mire egérrel leérsz az alsó emberkéhez az meghalt! Ráadásul az egész a képernyő szélén van így amíg odafigyelsz előbb utóbb nem fogsz észervenni valamit a képernyő jobb szélén.
A recount alatt/fölött van a decursive?
Ennyi az összes binded? 1-0-ig?

Részemről én nagyon hiányolom a HC raid tapasztalatot.

off: hány éves korodba kezdtél wowozni???

De én csak egy buta palatank vagyok.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 4 hónapja Írta: Littleboy.
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6461

1. Értem, évek óta így csinálom már, nem volt vele gondom, de ha szeretnétek átrendezhetem az egészet, meg tudnám szokni idővel. Sok időt töltöttem FPS Játékokkal, nagyon nagy érzékenységen használom az egerem és ezért rövid idő alatt leérek vele egyébként.

2. Igen, a decursive a recount felett van.

3. Nem, a Key Bindingeket Bartenderen keresztül állítottam be és nem wow menüben, és így nem írja ki hogy melyik gombon milyen spell van. Emelett Clique addont is használok, ami segít a Hand buffok gyors kiosztásában. (Shift+Click a raidframen = Hand of Prot; Alt+Click = Freedom stb.)

Bindelve van a szakítás, a divine prot, a bubi, a holy radiance, a light of dawn, a stun, a hammer of wrath, trinketek, cd-k.

Valóban kevés HC raiden voltam, hiszen amikor én játszottam még nem volt Normal és HC raid...WotLKba amikor behozták a HC Raideket már csak casualként játszottam, Cataclysmben pedig az első contentből 5 bosst öltem HC-n.

válasz az offra: 2005. szeptember 16. óta létezik az accountom. kemény 11 éves voltam akkor:D

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6464

Egy ismerős arc! Emlékszem Rád még Acridból és Artumból is! (akkor Xenophobic nevezetű sámánnal játszottam, még a screenshotodon is rajta vagyok :D) Ha jól emlékszem megbízható, skilles játékos voltál, gondolom ez azóta sem változott!
Engem érdekelne, hogy mizu a dps offgeareddel/tapasztalatoddal. DSben elég sokszor előfordul, hogy egy healernek át kell tekernie DPSre és bizony hozni kell egy bizonyos szintet. Nagyon fontos lenne, hogy ha perpillanat esetleg még nincs összerakva a Retri speced, akkor azt mindenképpen tedd meg a közeljövőben. Fejben és gearben is.

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6468

Érettségizni mikor fogsz?


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6469

Dögrovás: Jelenleg 12. osztályba járok egy 5 osztályos szakközépiskolán, tehát 2013 májusban.

Xeno: váó:D ez meglepő, én is emlékszem még rád:D az Offspec gearem nagyjából hasonló szinten van, mint a main-spec, igaz ott még van pár fel nem enchantolt és gemelt darab de ez csak idő kérdése:D A rotákat tudom fejben, egy pár insta és szerintem menne jól a retrizés is.

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6485

Nem tudom támogatni, hogy 18 év alatt valaki fél 1 után kerüljön hétköznaponként rendszeresen ágyba. Ez nem személyes Nysan, a képességeidben nem kételkedem, de ebben a korban ne olyan guildet keress aki éjjel raidel.

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6487

egyébként is fentvagyok még gyakran tovább is mint fél1...korábban meg nem jó mert 6ra minden nap gitározni járok és 8 fele érek haza.. ezért lenne fontos számomra egy későn raidelő guild.

Január közepétől egyébként már 18 év feletti!:D

Utolsó szerkesztés: 12 éve 4 hónapja Írta: Nysan. Indoklás: elírás
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6509

Kedves Nysan!

Átmenetileg szeretnénk a türelmed kérni az apply végleges elbírálásával kapcsolatban. Van egy-két dolog, amit meg kell tárgyalnunk a guildben és a csapatban. Pár napon belül (még ezen a héten) választ fogunk adni, addig is van lehetőség geart és tapasztalatot gyűjteni:)

Megértésed köszönjük, az applyt addig is nyitva hagyjuk.

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6518

Értem, türelmesen várok. :)

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6519

Nem vagyok officer, szóval ebből ne vonj le semmit, de a látom van 85-ös rugód is. Azzal mennyire vagy komfortos?


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6526

A kérdés jó.

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6549

Távol nem olyan kényelmesen mint egy Holy Palával, de sokkal kényelmesebben mint egy Retrivel:D

A Rugómmal is imádok játszani egyébként, és jelen pillanatban meg merem kockáztatni hogy jobban gearealt a palámnál:D

Szívesen játszanék Rogueval is ha arra lenne szükség, rátok bízom.

Téma zárolva.
Több
12 éve 4 hónapja #6627

Szia! Elfogadtuk a jelentkezésedet, méghozzá Palával! És ne haragudj hogy így elhúzódott, csak még tisztáznunk kellett pár dolgot. Keress engem, vagy Kapszlockot ingame és beinvelünk! Gz :)

Utolsó szerkesztés: 12 éve 4 hónapja Írta: Zino.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.207 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum