locked Icevanilla Arcane/Frost Mage [Elutasítva]

  • Icevanilla
  • Icevanilla profilkép Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 6 hónapja #5191

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Icevanilla/simple
2. Mainspec/offspec: Arcane(PVE) Frost(PVP)
3. Mikor érkeznél ide a guildbe: ha esetleg elfogadod/elfogadjátok a jelentkezésem, akkor utánna :D
4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit? hát... 5 évet törtöztem, és úgy alap a "varázsló-mágus" a kedvencem mindenben. spec: a "tiszta mágia" úgy nagyon tetszik, meg persze erős is a wowban, + legjobb pvpre a frost.(bár nem vagyok valami jó pvp-s :D)
5. Total time played (85-on és összesen külön):
6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre: max szintű karik csak mage, de "lockom" lehet húzom maxra, meg a huntert.
7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: nincs sajna :S
8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben: +majd csatolok+ amúgy alap UI, DBM,recount, Omen, van rajta.

Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: Hajdu Zsolt, iskola, 13(ilyenkor kicsit megdöbbennek, és azt hiszik éretlen kisgyerek vagyok ^^)
2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: akármennyit szerintem...
3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00): hajnal 4 ig szolgálhatok :P
4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? mikrofon alap hogy van, raid fps... háát nem tudom, majd megnézem valami puggal.
5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed?: szerintem nincs

Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: olvastam híreket itt, jófej, profi, érett társaságnak tűntök(höh... én mondom 13 éves létemre) és az ilyen embereket szeretem =)
2. Hogy találtál rá a guildre: Google ---> Arcane Mage build :D
3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? 5 év tört, 0,50-1 év eredeti... cata előtt kb összes raid, amúgy meg: BOT,TOTFW full, BWD: Nefa hiányzik... FL: 0/7, de olvastam taktikokat, csak az előző guildekben nem nagyon tudtak össze dolgozni szerintem :S
4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért?: Vanilla: Ragnaros(sok sok player:D), Bc: Kill'jeaden(hangulatos), Wotlk: Gungship Battle(ilyen még sose volt a játékban), Cata: Omnotron Def sys(Nagyon jó, élvezhető, tetszik :D)
5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le): A terep asztal lovagjai: Koromat lenézték, eleinte kevés raidre vittek. Space monkeys: Barátok vittek át onnan... Variance: Kevés raid. Apocalypto: Officer voltam, de parasztkodtak velem :D
6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít) Kingslayer, igaz hogy cataclysmben, de törtön mindíg arra vágytam :D, első Cataclysm raid achievement(BoT). Első token amit én vittem. Nah meg persze a 2 ulduar mount.
7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 4
8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? : Google -> Ragnaros(pl) és ott angolul vagy akár magyarul elolvasom.
9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak?: itt néztem utánna először,aztán ajánlottak pár weboldalt, ott is nézelődtem :D

Mellékletek:
Téma zárolva.
Több
12 éve 6 hónapja #5192

szia,

karakter info:

1. arcane: encsantolatlan itemek, reforge/gem nem meggyozo. pvp talent nalunk nem szamit. bar ezek potolhatoak.
2. abszolute hianyzik az a tapasztalat, ami nem a korodbol adodik. ha tenyleg 8 evesen kezdtel wowozni, es hajnali 4ig is tudod tolni, illetve FL mar pugolhato is vegig, akkor 370+ es hc fl killeknek kellene lennie.
3. ui: keybindek abszolute hianya.
4. egyeb szukseges addonok, pl nameplate.

szemelyes info:
ezt legyszives vedd epito kritikanak: a barmennyi raidet tudsz vallalni, es hajnalig, es komolyabban szeretnel a wowwal foglalkozni, akkor tegyel le vmit az asztalra. az x-faktorban ilyenkor azt mondana geszti, h gyere vissza jovore.

jatektapasztalat:
az appli kiirasban szereplo nehany feltetel kozul tobb van, ami miatt en jelenleg nemmel szavaznek. mindenkepp tapasztalatra van szukseged a jatekban, anelkul nem fogsz tudni komolyabb progresst tolni. sehol. szerintem.

Téma zárolva.
Több
12 éve 6 hónapja #5195

Szia,

jó eséllyel idősebb vagyok mint apukád, és mint gyakorló szülő nem nézem jó szemmel, ha egy fejlödö szervezet rendszeresen hajnalban megy aludni. Elsősorban elvi okok miatt nem tudom támogatni az apply-d.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 6 hónapja Írta: Bernatella.
Téma zárolva.
  • Icevanilla
  • Icevanilla profilkép Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 6 hónapja #5198

értem, hát azért köszi :D

Téma zárolva.
Több
12 éve 6 hónapja #5200

Szia!

Köszönjük az applit, sajnos az életkorod és a tapasztalatlanságok miatt vissza kell utasítanunk, sok sikert a továbbiakban!

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.112 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum