locked Schiza - shadow/disc priest [Elutasítva]

  • Paris
  • Paris profilkép Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 6 hónapja #5072

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Schiza/simple
2. Mainspec/offspec: Shadow/Disc (Igazából mindkettőt mainként kezelem, de most mindkettő pvp. Egyébként így néznének ki: shadow:http://wowtal.com/#k=0yO3dcrNV.b0w.priest. // disc:http://wowtal.com/#k=verVe9yA.b0w.priest.)
3. Mikor érkeznél ide a guildbe: Bármikor készen állok:).
4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit? Mindig is ki akartam próbálni a priestet és a blood elfek érkezése remek alkalmat kínált erre. Habár most goblin a picike, de volt már undead, allis is, és vagy 4 szerveren járt már:s. Eredetileg disc volt, mert az absorb nekem jobban fekszik, mint mondjuk egy holy priestes healelés. De a dps-elést is szeretem. A proffokat az alapján választottam, hogy egy korábbi clothos karakteremnél már beváltak és gondoltam átmentem ide is.
5. Total time played (85-on és összesen külön): Total: 143 days. On level 85: 26 days.
6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre: eu.battle.net/wow/en/character/twisting-...r/Parishilton/simple
Igazából most ő a mainem, és nagyon élvezem a ret palát, de láttam, hogy arra nincs szükség.
7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: Pár hete nem voltam raiden a priesttel.
8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben: Kicsit régi, de nagyjából ilyen: s1211.photobucket.com/albums/cc421/excal...ot_070311_204352.jpg




Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: Herendi Bálint, tanuló/szinkron dramaturg, 25 éves.
2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: 3-4
3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00) Nem okoz gondot.
4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? Van. 60 fps.
5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? Különösebben nincs.

Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: Jessamine-tól hallottam már régebben, amikor alakultatok és azóta is figyeltem a progresst.
2. Hogy találtál rá a guildre: Jessamine-n keresztül.
3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? 2005 augusztusa óta. Hű, Zul Gurub, Molten Core, Onyxia, World bossok, BWL, AQ 20/40, Kara, Gruul, Maggy, SSC, TK, BT, Hyjal, Naxx10, Pajta, ICC, BOT, BWD, azt hiszem ennyi.
4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért? BWL és AQ40. BWL-nek imádtam a hangulatát és magukat a bossokat is, na meg a suppression roomot, ahol mindenki szentségelt:P. AQ40-ben meg az előtt tartott eventet imádtam és a lore-t, de maga az insta is hangulatos volt.
5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le) Tempestas - Frostwhisper (itt kezdtem, elég hc guild volt, de felbomlott), Család - Xavius (egy csoporttársam miatt átmentem egy másik szerverre), Okra - Twisting Nether (elnéptelenedett), Exlex - Twisting Nether (volt Családosok, de szinten kihalt), Honorless Target (itt vagyok jelenleg, de alig van online pár ember).
6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít) Hát PvE fronton talán Twin Emperor és C'Thun megölése jelentett igazi sikerélményt. PvP terén talán az, amikor ketten gankeltünk hét allist:P.
7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 5
8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? Youtube. Raid előtt pár órával.
9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? Ez folyamatos, ha érdekel valami. Hivatalos fórumok, EJ, és class specifikus oldalak.

Elolvastad és elfogadod a guild szabályzatot? ([url=../../szabalyzat]link[/url])
Elolvastam és elfogadom.

Téma zárolva.
Több
12 éve 6 hónapja #5078

SP minden locknak öröm a háznál. Ideális Dark Intent célpont, Replenishment, mi kell még... Jessamine rendes csaj, hogy ajánlotta a guildet, mert magának csinált konkurenciát veled. A gear még elég gyenge, de ez a legkevesebb. Kerestem Honorless Target logot, de nem találtam.

A cipő enchant raideléshez nem ideális, a gemeknél ua-t lehet elmondani, mint amit Jessamine-nek is ajánlottunk. Int-et mindenhova. Akár még a hit cap terhére is.

Az UI-dal kapcsolatban Khetana blogja jutott eszembe, ahol az UI elmélettel foglalkozik, nézz rá, keress vissza a cikkek közt, érdemes.

Összességében támogatom a te jelentkezésed is.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 6 hónapja Írta: Bernatella.
Téma zárolva.
Több
12 éve 6 hónapja #5079

A májusi T11 HC achivementek számomra jelentenek némi bónuszt, ellenben a screenshot nem túl informatív.
Elsőre úgy tűnik, hogy elég közeli a PoV, ami lehet, hogy csak érzékcsalódás, másrészről jobb lenne, ha lehetne látni 'akcióban' egy screenshotot.
Jó lenne felmérni, hogy kb. milyen dot, és target hp követést is használsz, CD-k, stb., ez, főleg ezen a specen, úgy hiszem, fontos.
Megtennéd, hogy ha más nem, akkor rateg BG-n, ahová jársz gondolom PvP-zni, vagy target dummyn, vagy bárhol készítesz egyet, amit feltöltesz, és in-combat a szituáció?
Másik karakterrel van 6/7 normál kill, asszem ennyi elvárható minimálisan manapság, amikor kis túlzással pugolni lehet FL cleart.
Köszönet érte előre is!

Téma zárolva.
  • Paris
  • Paris profilkép Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 6 hónapja #5117

Sziasztok!

Bernatella: Hű, konkurenciát csinált velem? Az nem jó:D. Persze az ideális az lenne, ha mindketten kellenénk, de inkább őt válasszátok, ha választani kell:). Jó mage, mindig nyitott a fejlődésre, felkészült és elkötelezett:). Persze gondolom ez nem ilyen egyszerű:P. Gemelés szempontból igazad van, pár helyen tényleg jobb választás a pure int gem. Cipő enchantból melyikre gondoltál? Köszi az UI tippet.

Classrun: UI már kicsit változott azóta, ez a pecs legelején lett screenelve, de amint hazaértem lekapom magam akció közben és akkor kipostolom ide:). Bár én alapból nem szeretem a túl sok addont, plusz alap blizz UI párti vagyok:).

Köszönöm,

Schiza

Téma zárolva.
Több
12 éve 6 hónapja #5120

A Lavawalker cipő enchantra gondoltam. Raideléshez nálunk spectől függetlenül kötelező. Jogosan.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 6 hónapja Írta: Bernatella.
Téma zárolva.
Több
12 éve 6 hónapja #5144

Egy minimális türelmet kérnénk majd az ügyben, mivel most jön csak a hétvége, mikoris tényleg minden érintett ( a mi oldalunkról ) rá tud szánni majd időt és energiát, hogy feldolgozza a most beesett applykat.
Biztos lesznek majd még kérdések is, addig kis türelmet kérnénk majd.

Téma zárolva.
  • Paris
  • Paris profilkép Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 6 hónapja #5177

Bocsi, hogy csak most postolom. Nagyjából így néz ki az UI-m.
s1211.photobucket.com/albums/cc421/excal...ot_101511_023805.jpg

Téma zárolva.
Több
12 éve 6 hónapja #5219

szia,

köszi a jelentkezést, de sajnos csak 1 dps spotunk van jelenleg, és Jessamine mellett döntöttünk. Nem akartunk 2 embert versenyeztetni, úgyhogy sajnos neked most nem tudunk trialt felajánlani a guildben. Ha gondolod friend-ként szívesen látunk, egyébként pedig sok sikert a guild kereséssel.

üdv:
M.


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 12 éve 6 hónapja Írta: Minsa.
Téma zárolva.
  • Paris
  • Paris profilkép Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 6 hónapja #5220

Szia!

Azért köszönöm:). Gondoltam, mivel Bernatella írta, hogy a vetélytársa vagyok, erre mondtam, hogy őt válasszátok, szóval nem volt meglepő:D. A friendet tisztelettel visszautasítom, mert arra kicsit sok lenne a 20 euro:). További sok sikert!

Téma zárolva.
Több
12 éve 6 hónapja #5221

Ha Jessaminet hamar kikészítjük és sírva menekül el, akkor szívesen látunk cserébe. ;)

Téma zárolva.
  • Paris
  • Paris profilkép Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 6 hónapja #5222

Bírni fogja:D. Én meg elpötyögök a Diablóig:P.

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.206 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum