locked Combat Rogue Apply [ELFOGADVA]

Több
12 éve 10 hónapja #2160

Combat Rogue apply



1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb
Külsö nevem Zoltán, Zoli becézve , de ezt a nevet abszolult kihagynám a játékbol , hisz itt más életet élünk, és szeretem elkülöníteni a 2 részt. A 25.-ik életévemet töltöttem márciusba, jelenleg Angliába, azon belül Liverpoolba dolgozom 1 kolbászt készítő gyárba igaz köze nincs a wowhoz:)

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente:
Aktuálisan a részetekről megadott idöpontok alapján több mint valószínű hogy majdnem mindegyik raiden megfogok tudni jelenni, ha nem így lesz;- illetve közbe jön valami, akkor arról majd tudatni foglak benneteket. De biztonság kedvéért maradjunk csak 90% nál.

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00)
Egyedül élek, nem kell alkalmazkodnom senkihez, szóval semmi rossznak nem vagyok az elrontója föleg hogy ha progressröl beszélünk, az hogy ha netalántán korán kell kellni, lekakilom, mentem én már dolgozni gép elöl is, és még élek, szóval egyáltalán nem probléma:D:D

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben?
Természetes rendelkezem 2-vel is , és nem félek beszélni se, illetve ha raidek eredményességét figyelbe veszem akkor mikrofon az elengedhetetlen, és a komunikáci is csak javíthatja a killek mielöbbi elérését, az fps váltzó általában 35-60 fps , fight válogatja.

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed?
Közérzet, és az egészség az fontosabb , más nem nagyon, hisz hétköznap vannak a raid időpontok amik számomra tökéletesek. A hétvégét így megtudom hagyni a haveroknak , illetve a kiruccanásoknak.

Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet:
A Heroic killek számomra: móka, kacagás, és kihívás, úgy gondolom ; hogy rendelkezem azon skillel ami ahhoz elegendő, hogy esetleg a Ti csapatotok részese legyek, illetve kellő képen helyt tudjak állni köztetek, és talán játék tapasztalatommal, és tudásommal a késöbbiekben ha úgy jönnek össze a dolgok, akkor segítsem a társaságot, és feltételezem Ti is tudtok nekem segíteni azzal, hogy eljutok veletek az End game-ig, és mint rankos guild tagjaként fejezhetembe majd catalyzmot. Előre tervezek, de a jövőbe nem látok, szoval 1 probát minden féleképpen megérne. Az sem mellékes hogy het 3 raid alkalommal ilyen progress statot tudtok felmutatni , itt a helyem , és én is kellek nektek:D

2. Hogy találtál rá a guildre:
Nagyon egszerűen, amikor nincs jobb dolgom akkor a Trade chat et figyelgetem, és a 6/13-s statisztikai adatok felkeltették a figyelmemet , főleg úgy hogy a Raid kezdés időpontja és / heti száma ennél tökéletesebb számomra már nem is lehetett volna , és utánna 1 kis chat, úgy gondoltam megpróbálom , hát-ha szerencsém lesz.

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál?
Tbc - ben csatlakoztam a wow fanatikusok soraiba, és majdnem hogy végig raideltem az egész wowban eltöltött időmet; igaz kicsit későn kezdtem, de büszke vagyok kissebb* nagyobb sikerekben nem panaszkodó pályafutásomra. Mindig olyan guildokban jártam ahol valamilyen formában hozzátudtam rakni azt a +-t amikre éppen szükség volt. Playtimom 297 nap, talán nem használtam ki eléggé a játékot, mert nem jutottam el annyira neves és rankos guildokba, ahova akár megtehettem volna, viszont játszottam olyan játékosokkal "és vertem öket playstylba" akik késöbb nagyobb és nevesebb guildokba kötöttek ki", de nem bánom így legalább mindig tudtam élni külsös életemet is.
Tbc: Karazhan Gruul, Maggy, SSc, TK Hyjal , Za guild korlátok illetve egyébb okok miatt BT és Sunwell nem volt a listán
Woltk: az összes Content cleared, kivéve LK hc 25 és 10 man, életembe 1 hullámvölgy jelentkezett így abba kellet hagynom hardcore raidelést, és sajnos így nem lett meg a hc top kill, de guildem ölte öket , illetve 11/hc mindehol megvolt first kill részvétellel, mint main csapat alaptagja ként.
Cata: heroic killjeim jelenleg nincsenek, viszont 11/12 már in pocket, nerfarian killed természetesen.

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért?
Nagy kedvencek: Karazhan, saját magam vittem végig 1 csapatot mint leader, fenomenális érzés volt,- SSC -TK rengeteg progresst és idöt hagytam ott azokban a Raid instákba illetve angol tudásom és raid skillem kibontakozásának alapvető helyei.
Naxx 25 man drake elvéletel sikerült az immortal achiv ahol mint egyedüli rogu 4 közül kaptam helyet
Ulduár számomra a legszebb és legjobban élvezhetőbb helyek/ fightok egyike , mindig jó érzés tölt el amikor vissza gondolok azon időszakra.
Icc.. hát igen, raidelésem csúcsa.

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le)
Megfordultam pár helyen , viszont 2 guild volt ahol hosszabb időt eltöltöttem, és mint veterán róka távoztam, talán ezeket említeném. Eu kilrogg Craze, és Eu -Kilrogg Rebel Knights. Craze-t azért kellet hogy otthagyam mert jelenkezett 1 elég jelentős hullám völgy a guild életébe, nagyon sok erős és aktiv játékos abba hagyta a gamet "immortal játékosok", és úgy éreztem nekem több kell mint amit nyújtani tudtak. Ezért mentem Rebel Knights.. hát Ők mint server 2. guild voltak nagyon sok jó játékossal, és megfelelő létszámmal az aktív progress fenntartására, ahogy irtam abba kellet hagyon a wow-t és így valahára magyar guildhoz "régi ismerőshöz" transfereltem ide horda oldalra arathor serverre" amit tudnotok kell hogy mind ezen main raid guildok angol nyelvezettel rendelkeztek, és innen tanultam meg angolul , a skill pedig azért jött mert amikor Craze ba kerültem mukkot nem tudtam angolul szova kénytelen voltam játékosokat követni és kurva gyorsan tanulni , hogy soha ne mondják a nevem mert úgy sem érteném haha.., RK -ba már aránylag jó angollal mentem és csak fejlődőtt.

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően
emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít)
Egyértelmü .. Anno Server 3. Immortal kill, server 2. Malygos 10 man 6 perces timed achiv, server 2. Lich King kill nerf elött. szerver 3. ként csináltuk 11/hc Icc minden egyes hc kill fenomenális volt, és persze Ulduar Hardmodok amiket annak idelyén csináltunk feledhetetlenek voltak.

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget:
4.7

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak?
Használom Wowhead, Tankspot, Bosstaktika.hu illetve neves klánok oldalát mint play out tactikák, és erőszeretettel használom a klán fórumot , esetleges instrukciok ért.:)

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak?
Minden egyes pach változás után, próbálom frissíteni, és bővíteni a classomal kapcsolatos ujjab informáciokat, fórumok, de sok mindent magam meglátása szerint csinálok, mivel még is csak az évek azok évek:D:D

Karakterem

1. Karaktered armory linkje:
eu.battle.net/wow/en/character/arathor/dubfire/simple

2. Mainspec/offspec:
Jelenlegi/- és az egyetlen main specem a Combat, amióta az eszemet tudom , combat rugó ként játszom, ill. próbálok érvényesülni. Off spec jelenleg kilőve, mint másodlagos tálent; szintén combat, másképpen beli Glyphezéssel ill. kissebfajta talent változtatással. Ezen tálent ágat általában specificus bossfightok/fightok -ra használom az esetleges még maximálisabb érvényesülés fejében.

3. Mikor érkeznél ide a guildbe:
Hát igen, ez 1 kicsit nehézkes, minden féleképpen a következő mentésemet már veletek szeretném elkezdeni, csak kérnék 1 kis időt, mert nagyon tisztelem és becsülöm a jelenlegi guildemet/- tagjait, nem lesz egyszerü a távozásom elrendezése , ugyanis eléggé lelkiismeretes figura vagyok.:):) Viszont úgy érzem most mennem*-vagy hát jönnöm kell, és általába a megérzéseim nem csalnak.:D:D

4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit?
Választásom mint Class...:Egyik közeli ismerősöm által találtam rá a Wow-ra, rengeteg ideig csak figyelgettem, és nézegettem az ő játékát, mert azt már tudtam , hogy játszani akarom ezt a gamet, viszont azzal is tisztába voltam, hogy amelyik class-t választom azt sokáig fogom nyüstölni, és egyszerüen megbabonázott az; amikor láttam Karazhan raiden, hogy a rugó hogy püföli a legyőzendő ellenfelet 2 gladiátor fist weaponel a kezébe, Illetve stealth os sunyis pvp módszerei ááá még mindig emléxem haha..
mint karakter "Undead": nagyon sokáig az alisok oldalát erösítettem, és nagy megbánásom volt h, nem horda oldalon kezdtem a játékot , mindig is nagy álmom volt 1 undead rugó,"kinézet, ill mozgás style..", így miután úgy döntöttem hogy abba hagyom a hardcore raidelést severt és oldalt váltottam, egyben teljesítve a nagy álmot!így még élvezetesebb és fun lett, meg 4 év után valami kis színt is hozott a számomra fekete-fehér wow világába.

mint spec és prof: Ugye ha már fizetek azért hogy játszhassak, ezért mindig azt nézem hogy mi okoz számomra örömet, és mi adja meg azt az élvezetet , amiért megéri minden hónapban pénzt pazarolni erre a fanatizmusra, kiprobáltam assát sub- t és hát igen a combat vitt mindent, teljes mértékben kielégitette azon szükségleteimet amiket kerestem, ezért vagyok kurva jó, nagyon élvezem amit csinálok és ahogyan csinálom.:D:D
Prof: 2 abszolult passiv statot adó szakmám van, hogy miért is??? hát persze h azért, h maximalizálni tudjam karakterem monitoron megjelenítendó számok nagyságát, illetve ami a leggyorsabban cserélődik az a gear , szoval untam hogy futkároznom kellet gemekért ill enchantokért és akár 1 orát is várni azért hogy meglegyen.Így legalább ott van a lehetőség hogy akár minden kéznél is lehet amire éppenséggel szükségem van egy esetleges gyors gear cserénél.És mellékesen nagyon hasznos altom, és akár guild számára is. viszont farmolás így kilőve, de mivel sokat instázok az enchantok alapanyog mindig megvannak:):)

5. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre:
eu.battle.net/wow/en/character/arathor/yoki/simple Egyetlen jelenlegi bevethető altom egy PALADIN.Mint e csodálatos class által, van tankom illetve healerem is egyben, így minden szemszögből megismerhetem a játékot"ha már rugo fanatista vok". Így a fun 100% ra maximalizálva van , mert öszinte leszek utálok lvl ni.(jelenleg nem áll szándékomba, váltalni vele, szeretném ha Ö a jelenlegi guildomba maradni , hisz nem szeretném elveszíteni az itteni ismerősöket mert nagyon szeretek velük játszani funolni, szóval kérlek benneteket érjétek be a rugommal, ha netalántán úgy adja a sors akkor hozni fogom.)

6. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz:
Ezen pontal nem rendelkezek, de akár mikor bizonyítok nektek ha szükséges, és a siker remélem nem marad el.

7. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:



Ui...: Várom személyes kérdéseiteket, szivesen válaszolok mindenre...:):), ha esetleg valami kimaradt, és nem megfelelő.

Mellékletek:
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #2164

Korrekt apply. (Pár helyen 1-2 helyesírási hiba, de elmegy :D)
A screenshot az UI-dról kicsit réginek tűnik, frissebb nincs? Lehetőleg bossfight, ahol látszik minden (bossmods, bossframek, stb.)
Kilrogg-on milyen néven játszottál?

Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Írta: Valdyr.
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #2165

Szia,

Gondolom emlékszel, in-game már beszélgettünk az esetleges jelentkezésedről. Ezek szerint most jött el az idő. Komolyan vetted az apply megírást, nekem szimpatikus. Az Omnis csapatnak két jó rugója volt, sajnos mindekettő elhagyta a guildet, de a lécet magasra tették. A leírtak alapján van rá esély, hogy hozod a szintjüket.

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #2166

Sajnos olyannal nem rendelkezem, amint lesz rá lehetőségem ígérem pótolni fogom:) Yokika volt a nevem ali oldal

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #2168

szia,
szép applit írtál, köszönjük.

pár kérdés:
- jelenlegi guildből miért jönnél el? gondolom hogy erős a kötődés, mert már úgy 1 hónapja érdeklődtél, hogy keresünk-e a rugót a guildbe.
- elfogadod-e a guild szabályzatot, ez lemaradt az appli végéről.
- és akkor ehhez kapcsolódva, amennyiben elfogadjuk a jelentkezésed, hajlandó vagy-e cipőre felrakni a Major Agility helyett az Assassin's Step enchantot, mert ez kötelező enchant nálunk.


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Írta: Minsa.
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #2176

A kérdés nagyon jogos , persze hogy elfogadom a guild szabályzatot, anélkül nem is küldtem volna be az applym természetesen, az hogy lemaradt ne hari érte, jelenlegi guildom élete mélypontra került; ember hiány miatt, nem nagyon tudunk raidezni , és így Nefa megölése után a hc / Al'Akir progressra esély-és kilátás nem sok van, és természetesen nem szeretnék sok időt veszteni, illetve heroic fightok- megismerése , és magasabb szintű progress teljesítése lenne számomra moar chellenge..:) illetve eddig sem volt számomra teljesíthetö a raidek nagy %-a mert túl korán volt a kezdés, csupán a csapat/guild tisztelete miatt nem váltottam idáig, a 9 órási kezdés számomra fenomenális lenne.
Az enchantot meg órákon belül pótolni fogom, normál esetben nekem is ezt az enchantot kellene használni, személyi felelőtlenség , hogy még idáig nem pótoltam a hiányosságot. köszi h szóltál.

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #2189

Pugoltam és lett screenshot
normal friss ui...jpg

Mellékletek:
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #2190

és normál Ui.m

Mellékletek:
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #2192

köszi a screenshotokat.
még egy kérdés felmerült:
kicsit a fura a reforge-od. critet nem reforgolsz több cuccon sem, pedig az a leggyengébb stat combat rugónak, haste és mastery értékesebb. a vállason pedig a masteryt reforgolod expertisera a crit helyett, ami szintén fura választás.
ennek van vmi oka?


*Minsa=Asmi=Navan*
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #2193

Nagyon egyszerű a képlet ---->
Még mindig csak casual raidernek tartom magamat, és ezen hiányosságok saját magam felelőtlensége miatt nem lettek pótolva, illetve a gear anno eléggé lassan jött , és sokáig gearem stat*beni felépítése miatt: exp cap<->Poison hit cap>haste>crit>mastery volt a sorrend számomra, nagyon sokáig szinte csak exp . raitingre reforgoltam , illetve gearem masterys stat hiánya miatt inkább volt haste/crit alapú.
Mivel soha senki nem szolt be, és nem kaptam instrukciót, és a raides eredményeim pedig mindig nagyon jók voltak ,gearem fejlődésével nem figyeltem oda kellőképpen statjaim változására, és mivel mindig pozitív eredményeket hoztam, h őszinte legyek elhanyagoltam a figyelmet ezen pontok felett.
Természetesen ezen hiányosságok pótlására maximálisan nyitott vagyok, abban az esetben ha felvételt nyerek közétek, mert amennyit jelenleg raidelek és játszom a rugommal , úgy látom ezt nem kívánja meg, mivel ha nem progresselek akkor nem is nagyon játszom, hisz kicsit így uncsi számomra a game és persze már a t-m tele van a normál killekel, hisz nagyon unalmasak. De amint hc játékosként leszek kezelve; és a környezetem ahol játszom megkívánja, határozottan jobban odafigyelek majd illetve megteszek minden lépést annak érdekében h megfeleljek számotokra, és helyt álljak köztetek.----> magyarán mondva én legyek a legjobb.:);)




Best regard Dubfire

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #2194

Szerintem ezeket a változtatásokat még a jelentkezés előtt érdemes lett volna megtenni, ez így elég igénytelen, hogy őszinte legyek. A screenshotodon a fenti 1%-os sáv az XP bar ami kint maradt fél évvel ezelőttről?

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #2196

Szia Skaven!

Mivel nagyon rosszul esett az, h igénytelennek hívtál, amikor szerintem nem vagyok az.... pótoltam reforge beli hiányosságom is, "ugye.. még mindig jobb később mint soha", és csak bízom abba, h így már megfogok felelni, illetve levettem az XP bárt is, ami fél éve már ott porosodik, és wáááá jobb is lett a közérzetem:):):):) igaz engem nem zavart, ne kérdezd, h miért..:)

dub

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #2197

Így már elfogadtuk a jelentkezésed, whisperelj majd valakinek egy invite-ért.

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #2200

Skaven írta: Így már elfogadtuk a jelentkezésed, whisperelj majd valakinek egy invite-ért.

Látod mennyit számítanak az apró jelentéktelennek tűnő dolgok?! :)

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.632 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum