locked Mehemed / druid - Kimbauer / pala. Tank spotra. [ELFOGADVA]

Több
12 éve 10 hónapja #1746

Sziasztok,


a jelentkezési formulánál írtátok, hogy rendhagyó esetben el lehet térni az apply-ban a formtól. Kicsit eltérnék, itt az elején:


A "mindenki azzal játszik amivel szeretne, mert ez egy játék" korszakomból kinőttem a catás guildes hátterem miatt főleg, illetve szerintem ez az Arathoron, jelenleg horda oldalon a megfelelő hozzáállással sem feltéten kivitelezhető. Volt rá próbálkozás (lásd Ataraxia), de jelenleg 1-2 ujjamon megszámlálható azon guildek száma, ahol ez működik, és haladnak. Ebből adódóan nem karaktert szeretnék applyzni, hanem accountot. A valószínűsíthető sok "miért is accot"-ra a válasz: 1 hónapja frozen az accom, és akkor tölteném csak fel, ha látom értelmét. Értelme akkor van, ha van progress. Progress akkor van, ha van megfelelő háttere, az pedig akkor, ha van megfelelő számú/minőségű játékos/hozzáállás.
A formban megjelölt kéréseknek ott teszek eleget, viszont a fentiek miatt a karakterek listája + megjegyzés:


Név / armory link: Kimbauer
Megjegyzés: eddigi main karakterem volt. Cata elejétől híler. A legtöbb energiát ebbe a kariba tettem (bár ez a karin hónapok óta nem jelentett változást).


Név / armory link: Mehemed

Megjegyzés: Cata elején maintank volt, aztán Oldru Arvisurába érkezésekor felslegessé vált, akkor váltottam Kim-re. Altos raideken tankolgattam vele (kivéve endbossok).



Név / armory link: Gyereide

Megjegyzés: hirtelen felindultságból felrántott funfunalt, nevét a grip miatt kapta. ennyi. nem értek hozzá.



Név / armory link: Kamillázó

Megjegyzés: szintén funfun alt, h legyen ranged is. nem mélyedtem bele jobban.


Arathoron ennyi ami említésre méltó. Más szerveren régóta nem játszottam.
De h visszatérjünk az apply formhoz, a jelenlegi tankspotra való felhívás miatt - függetlenül attól, h a fentiek közül 3 kari is tankolhatna - Mehemeddel applyzok.
Kérdés ugyan, h Oldruval miújság, mert ha nem Mehemed, akkor a druid utáni köv javaslatom tankolásra a pala lenne, de azzal cata megjelenése óta nem ütöttem bele egy bossba sem, csak híleltem.


Megjegyzés: sikeres elbírálás esetén az összes karira vonatkozóan a gear kérdés a raiden kívül kiüthető (+ah) cuccokat leszámítva 1-2 nap gondolom, tehát az hiány-öltöztetés nem gond ha van ilyen, az általános tankolási mechanikák pedig utánaolvasással + guildes segítségkéréssel (tapasztalatcserével) gondolom szintén orvosolható. A lényeg, nem tartom magam hülyegyereknek, időm pedig van foglalkozni a karikkal. Tudom, h a guildetek nem az a kategória, ahol az elvárás (értsd elsődlegesen: karid ismerete) egyenlő lenne az eddigi catás guildjeim progresséhez szükségesével (lásd guildek a form részben). Az azokban való megfelelés igénye meglenne itt is. Olvasva az előző applykat, ha bárkinek építő jellegű (remélem, gondolom lesz néhány) hozzászólása van/lenne, hajrá, viszont a fentiek miatt ne "miért is így gemeltél" replyk legyenek, hanem lehet nyugodtan "csináld így mert jobb és kész".







De hogy mégis visszatérjünk a topikhoz és a formhoz, az apply Mehemedről szólna (főleg ha Hirki mellé kell tank slash-be, akkor ne platés legyen már :) ).


Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: Mehemed

2. Mainspec/offspec: tervezetten mainspec tank + ami kell.

3. Mikor érkeznél ide a guildbe: elbírálástól függően percek kérdése. (acc töltés). illetve "mikor lehetnék használható"? lásd fent gear/skill kérdése. amennyiben szükséges és lehetséges.


4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit? Az acc-apply miatt nehézkes a válaszadás. Évekig tankoltam vagy híleltem, mindig is ezekből volt hiány mindenütt, és meg is szerettem mind2 spotot. Tankolni azért, mert front-spot csapatban (és általában vezettem a raideket, minthogy végigspamoljam kussban pyro-kal), illetve (nem feltétlen raiden) én határozhattam meg a "haladás sebességét." Hílelni azért szerettem/szeretek, mert látva a tank szerepét a 2 egy és ugyanaz: fogd-tartsd-maradj életben. Na meg ki ne szeretne élet-halál ura lenni? :) vicc.

5. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre: lásd fent.


6. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: ilyennel nem rendelkezem.


7. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben: szintén nehézkes a válaszadás, pala hilerkent ilyen volt. Az UIval kapcsolatos megjegyzésekre megelőző reakcióm: kb annyira vagyok nyitott a változtatásra, mint a karik használatában. Természetesen tankként totál más lenne, vágom.



Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: M. Balázs, vállalkozom, 30.


2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: az elvártakon kívül is, ha szükséges.


3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00). nem


4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? Van. Fps-t nem nézegetem, de sosem volt gondom vele.


5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? vis major esete.



Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: a nálatok lévő ismerősöket indokként megjelölve, ugyanakkor Arathor horda oldal magyar guildek közüli utolsó esélyes progress-guild. Az igényem pedig ez: lehetőség szerint ismerős környezetben haladni.

2. Hogy találtál rá a guildre: anno imbulock hozzátok kerülésekor kerültetek a szemem elé, utána pedig retro játékosok feltűnése + volt ataraxia vándorlás kapcsán.


3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? szinte a kezdetek óta wowozom, 2008-09 környékén volt egy nagyobb kimaradásom, aztán catára újult erővel, 1 napos 85re húzással, új lendülettel. A jelen pedig látszik armoryn.


4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért? aq40. a cthun kill utáni sikítások miatti halláskárosodást nem kívánom senkinek. (na jó, volt csogal kill is, ahol én maradtam csak életben :) )


5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le). Csak a catás korszakom írnám le, max az lehet mérvadó (egyéb szösszenetek a forum Retro!444!! topikjában :) ) >>
Arvisura. Cata előtti régi cimbikkel való játék volt az ok. A távozás pedig a progress hiánya. Annak pedig több oka volt, de nem ez a lényeg. Akkor onnan eljött a köménymag, aztán...
Ataraxia jelentette a kiutat, aminek a történetét gondolom mindenki ismeri. Távozásom pedig onnan 70% személyes okkal történt, mármint h nem töltöttem az accom tovább.


6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít)
6.1 Az, hogy legtöbbször a progress-igényt is háttérbe szorítva kitartottam (kitartottunk nevezhetjük húzóembereknek pajtásaimat, lásd cata guildes háttér), és tudtunk biztosítani olyan élményt másoknak, amihez egyénként nem juthattak volna közel sem.
6.2 Természetesen a guildes first-killek.
6.3 Progress környezetben elért, mások számára húzóerőt jelentő spot-teljesítmények, értsd "told csak ki te is az a tizenX K healing done-t :)
6.4 Néhány csak időt igénylő eredmény, értsd powerlvling, 6 számjegyű wowgold, etc.

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: x > pí

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? wowhead forumhozzászólások, onnan továbblinkek; tankspot (leírás+videó); top magyar guildek leírásai, tapasztalatai; etc. nem feltétlen ebben a sorrendben.


9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? (nem csak a game mechanikáját tekintve?) pletyka szintjén napi FS :), mmo-ch, itt , EJ, armory etc. Mikor? peccstelen időszakban kb hetente, ingame változásokat tekintve akkor szezonálisan de gyakrabban.
Megjegyzés: az eddigi guildeknál nem volt olyan szinten a mérce, h képletek után kutakodjak bárhol is. Az ottani igényeket 1-2 armory linket átrágva lehetett biztosítani, tartani a szükséges szintet. Ahogyan ez, természetesen az ezt igénylő hozzáállás is változhat a jövőt illetően.

Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot?
erre pipa, de hírlevelet most nem kérek :)

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1747

Ja igen annyit felejtett ki, hogy en vagyok az öccse:)


Doh.
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1748

kerülöm a hátszél látszatát :) JIN, ex-ataraxia, pls help!

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1749

szia,

szép apply, köszi.
Druida tank gearje nem rossz, de még pala tank is szóba jöhet, mivel jelenleg elég erős tank class, ezeket átbeszéljük Hirkivel és válaszolunk sztem holnap.

Oldru sajnos IRL okok miatt nem tud rendszeresen raidre jönni, ezért friend rangba kérte át magát.

"Ataraxia Távozásom pedig onnan 70% személyes okkal történt, mármint h nem töltöttem az accom tovább."

ennek lehet tudni az okát? mármint hogy miért hagytad abba? ez nem teljesen világos számomra.

köszi:
M.


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Írta: Minsa.
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1750

ok.
személyes = nem wow. a maradek 30% az ami wow, megallt a guild.
a druid / pala dontesnel erdekes lehet az, h a tankspec melle (gondolom) szerencses lenne dps offspec. a pala hiler specet pedig nem szivesen dobnam el, ill csak meele dps lehet, amiben szinten nincs tapasztalatom. ha ez szamit.

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1751

aha, ok. de akkor ez a személyes ok már megoldódott és stabilan tudsz játszani a jövőben gondolom (?).
igen, értelmes offspec az jó lenne, balance druiddal van tapasztalatod ezek szerint?


*Minsa=Asmi=Navan*
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1752

Szívesen csapkodnék megint mehemed mellett :) kicsit kikupáljuk aztán pikkpakk topmaci :D
(már bocs az offért :) )


Up the Irons!
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1753

Minsa írta: aha, ok. de akkor ez a személyes ok már megoldódott és stabilan tudsz játszani a jövőben gondolom (?).
igen, értelmes offspec az jó lenne, balance druiddal van tapasztalatod ezek szerint?


a megoldodott az tulzas, de a min. 3 raid nem problema. foleg ilyen idobeosztassal (kezdes-raidend). balance druiddal nincs tapasztalatom, de potolhato.

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1754

üdv

bocsánat hogy privire nem válaszoltam.. olvastam, de hétvégén keveset vagyok gép előtt család miatt és nem volt időm...

mint tank mindenképpen dps offspeccel rendelkező ami szóba jöhet mivel így az esetleges 1tankos fightokon nem kell lecserélnünk. ha kell akkor nyilván várunk még gearelődsz de a cél 1értelműen hogy használható dps-t tudj kicsavarni offspeccből (értsd: 15k+ :P) + 1 jó cica beleillik az elképzeléseimbe!

pala VS droid: utóbbi x hónapban tankoltam dk - pala - droid mellett is, és nekem valahogy jobban beleillik az fantáziámba 1 dorid vagy 1 dk mellém... lehet csak az Én perverzióm viszont ugye ez számít 1 kicsit jelen esetben (is):D

Ragnarosos időkről mesélj kérlek :D Deviant - Genesis... gondban vagyok mert van onnan rossz emlékem 1 papról de kb 60% hogy nem Te voltál, viszont nem vagyok biztos benne :D (és mielőtt említenétek nem is Curu az:D)

Ha eszembe jut valami még írok!

Mindenképpen átbeszéljük és válaszolunk.


"Nagy hiba elõre számítgatni egy küzdelem kimenetelét, nem arra kell gondolnunk, hogy vajon gyõzünk-e, vagy sem. Hagyjuk a dolgokat természetesen folyni. A mi feladatunk, hogy ütünk a megfelelõ pillanatban."

Bruce Lee
Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Írta: Hirki.
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1756

ertem.

huhh, ragnaros idokrol? atlapoztam a regi scrshotokat, nekem nem igazan maradt olyan emlekem, ami beleillene a tiedbe. nezegettem a papokat, kik voltak... nem az lehet a rossz emleked, h vki allt mogotted egy bottal? :) (Ordeal, Salinaa, Szerzetes, Bali, Karoolines, Recruiter... volt meg egy S betus srac, aki tudom nagyszaju volt es SP, de ra nem emlexem) passzolom. a formban irtam, h volt egy nagyobb kihagyasom. a fiam szuletesekor alltam le teljesen a wowrol, akkor az accom el is adtam jopenzert egy gorog sracnak. Beasts of Hungary idonkrol emlexem szerverfattya Csabikarol, nehany emberre Unholy Syndicate-bol... mi volt a rossz emleked? ha szamit.

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1758

Kimbauer írta: ertem.

huhh, ragnaros idokrol? atlapoztam a regi scrshotokat, nekem nem igazan maradt olyan emlekem, ami beleillene a tiedbe. nezegettem a papokat, kik voltak... nem az lehet a rossz emleked, h vki allt mogotted egy bottal? :) (Ordeal, Salinaa, Szerzetes, Bali, Karoolines, Recruiter... volt meg egy S betus srac, aki tudom nagyszaju volt es SP, de ra nem emlexem) passzolom. a formban irtam, h volt egy nagyobb kihagyasom. a fiam szuletesekor alltam le teljesen a wowrol, akkor az accom el is adtam jopenzert egy gorog sracnak. Beasts of Hungary idonkrol emlexem szerverfattya Csabikarol, nehany emberre Unholy Syndicate-bol... mi volt a rossz emleked? ha szamit.

nemtudom ki lehetett...
mind1
imo mostmár végigolvastam apply tetszetős :D
kicsi időt még kérnénk


"Nagy hiba elõre számítgatni egy küzdelem kimenetelét, nem arra kell gondolnunk, hogy vajon gyõzünk-e, vagy sem. Hagyjuk a dolgokat természetesen folyni. A mi feladatunk, hogy ütünk a megfelelõ pillanatban."

Bruce Lee
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1759

Friss rekrutaként nem tudom mennyit számít a véleményem, de azért leírom. Kimit Arvisurás korszakom óta ismerem, és nagyon jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Az esetek 90%-ában raidleader is volt a main pala heal mellett és nagyon tárgyilagosan, korrekt módon vezette a raideket, betéve vágta az összes taktikot, jól osztotta le a szerepeket és nagyon jól nyúlt bele a csapatba-setupba ha valami miatt nem haladtunk. Ez mellett, a healer palája szerintem a legskillesebb healer volt azokból, akikkel előző klánjaimban találkoztam (igaz, nekünk tank kell, de szerintem aki skilles healer az nagy eséllyel skilles tank is tud lenni:D). Több esetre emlékszem, mikor tizedmásodperces döntései alapján lett egy wipe-ból kill. (Pl. első Chogall killek egyikén Lay on Hands DPSre és nem tankra kritikus pillanatban). Szerintem egy nagyon skilles játékost nyernénk vele, aki a raid leader szerepet is képes jól ellátni és nem is ódzkodik tőle.

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1760

Az apply nagyon rendben van, a cica DPS offspec elég egzotikusnak hangzik. Szerintem a legritkábban játszott DPS spec lehet kb. most a wow-ban. Nézegettem simcraft-en, nem lényegesen (elméletben -580 dps) rosszabb mint a balance. De azért megjegyzem, a retri pala lényegesen jobb (+2.3k). Az adatok BiS gearben, raid környezetben helytállók.



Manith valószínűleg te voltál a leggyorsabban raider rangot elérő trial a guildben, gőzöm sincs miért :) szóval valószínűleg nem tévedek nagyot ha azt mondom, hogy a véleményed is számít.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Írta: Bernatella.
Téma zárolva.
  • Caserys
  • Caserys profilkép
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja #1763

Kimbauer nekem nagyon ismerős, mintha mentem volna vele pár hc-t ha jól rémlik, és tényleg ő volt, akkor jó játékos :D Cica dps pedig mérföldekkel könyebb lett mint wotlk-ban volt, nemkell annyi dologra figyelni :)

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1765

Bernatella írta: Az apply nagyon rendben van, a cica DPS offspec elég egzotikusnak hangzik. Szerintem a legritkábban játszott DPS spec lehet kb. most a wow-ban. Nézegettem simcraft-en, nem lényegesen (elméletben -580 dps) rosszabb mint a balance. De azért megjegyzem, a retri pala lényegesen jobb (+2.3k). Az adatok BiS gearben, raid környezetben helytállók.



Manith valószínűleg te voltál a leggyorsabban raider rangot elérő trial a guildben, gőzöm sincs miért :) szóval valószínűleg nem tévedek nagyot ha azt mondom, hogy a véleményed is számít.

Én cicát szeretnék.
1ik legfőbb oka hogy leather-ös és most minden ilyen loot vagy dis vagy off Tacsinak aki meg kb BH-n kívül nem cicázik ... palával sok lenne a plate-es dps-ünk. tehát relítív későn jutna dps loothoz mert main-re a többiek elvinnék.

Jinchuu volt a leggyorsabb szerintem :D


"Nagy hiba elõre számítgatni egy küzdelem kimenetelét, nem arra kell gondolnunk, hogy vajon gyõzünk-e, vagy sem. Hagyjuk a dolgokat természetesen folyni. A mi feladatunk, hogy ütünk a megfelelõ pillanatban."

Bruce Lee
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1766

Hirki írta:

Bernatella írta: Az apply nagyon rendben van, a cica DPS offspec elég egzotikusnak hangzik. Szerintem a legritkábban játszott DPS spec lehet kb. most a wow-ban. Nézegettem simcraft-en, nem lényegesen (elméletben -580 dps) rosszabb mint a balance. De azért megjegyzem, a retri pala lényegesen jobb (+2.3k). Az adatok BiS gearben, raid környezetben helytállók.



Manith valószínűleg te voltál a leggyorsabban raider rangot elérő trial a guildben, gőzöm sincs miért :) szóval valószínűleg nem tévedek nagyot ha azt mondom, hogy a véleményed is számít.

Én cicát szeretnék.
1ik legfőbb oka hogy leather-ös és most minden ilyen loot vagy dis vagy off Tacsinak aki meg kb BH-n kívül nem cicázik ... palával sok lenne a plate-es dps-ünk. tehát relítív későn jutna dps loothoz mert main-re a többiek elvinnék.

Jinchuu volt a leggyorsabb szerintem :D

Ennek örülök, szóval akkor nem győzöm hangoztatni, hogy "Kimi for Omnislash!!!"

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1768

Jinről lemaradtam, de ő is pontosan azért lett extra gyorsan raider, amiért Manith. Azért az ezüst is szépen csillog :) A loot szempontjából tényleg a cica a logikus. Komplex RL gondolkodás :).

Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Írta: Bernatella.
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1770

Bernatella írta: Jinről lemaradtam, de ő is pontosan azért lett extra gyorsan raider, amiért Manith. Azért az ezüst is szépen csillog :) A loot szempontjából tényleg a cica a logikus. Komplex RL gondolkodás :).

OFF
Dobtam is egy Karmát ezért neked :D
ON

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #1773

szia,

elfogadtuk a jelentkezésed a druid tankkal.
Hirki küld majd neked egy PM-et a csapaton belüli, én meg az általánosabb dolgokról.
Ha feltöltötted az accot whisperelj majd egy officernek raid invért.

ezt a topicot pedig lezárom, mert sikerült megint szétoffolni mindenkinek.

üdv:
M.


*Minsa=Asmi=Navan*
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.178 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum