locked Oldru / Tank Druid [ELFOGADVA]

Több
12 éve 11 hónapja #1310

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/oldru/simple


2. Mainspec/offspec:
Main:Tank Off:Heal

3. Mikor érkeznél ide a guildbe:
Amint lehet.
4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit?: Azért választottam ezt a karaktert mert még anno törtön mindig tankoltam és úgy éreztem hogy itt is azt szeretnék. A Druida tűnt a megfelelő karakternek mert sok lehetősége van. Én személy szerint csak azt láttam benne hogy Main/off tank-nak is megfelelően lehet használni. Off talentet csak azért választottam hogy másokat is lássak tankolni más szemszögből hogy mit lehet elrontani illetve jobban csinálni és számomra a heal tűnt jobbnak mert érdekelt is és mert azzal könnyebben be lehet jutni pl egy random instába



5. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre: Blood/unholy Dk (csak farmolásra és tapasztalat szerzésre használom +néha egy kis pvp ha unalom van) http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/adidass/simple


6. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: Nem voltam sehol ahol ilyet használtak volna.

7. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:
http://noob.hu/2011/05/25/WoWScrnShot_052411_231406.jpg

Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: Skrek Dániel, Szakács, 21


2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: 3-4 Munkától függ


3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00): Nem


4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? Igen van mikrofonom. 40-és 60 között van az fps.


5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? Nincs de ha lesz is előre tudok szólni.

Játéktapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: Számomra mindig az előre jutás volt a cél és a fejlődés. Bár kicsit félek hogy nagy lépés lenne ez most a ranglétrán számomra.


2. Hogy találtál rá a guildre: www.wowprogress.com / Régi klántársaim ajánlották figyelmembe

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? Bc elején kezdtem egy tört szerverem egy Hunterral később tank warriorral. Októberben kerültem eredetire Icc normal 10man megvolt fullon egy puggal (Az ez elötti instákat fullon megcsináltam 25-ben is csak törtön...). Jelenleg 12/9-nél tartok a endbossokat nem tudtam tryolgatni kivéve chogalt de az nem ment le. +1 hónapig nem tudtam játszani mert elromlott a gépem.


4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért? Talán az amikor le bírtam ölni Lich Kinget nagyon nagy élmény volt leölni mert puggal szinte lehetlen volt eljutni odáig és akkoriban nem volt könnyű jó klánt szerezni a Tarren Mill-en mert nem tudtam rendesen angolul kommunikálni ts-en illetve ventrillon.


5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le): Eredetis pályafutásomat a Tarren Mill-en kezdtem 2 régi törtös barátommal és egyikünk sehogyan sem tudott angolul így az Arathorra kerültünk. Egyből be is léptem a FATALYTI guildbe ami jó társaságnak bizonyult de nem tudták leölni cataclysm elött LK-t (holott én másik szerveten puggal öltem le) és így le is léptem. Space Monkeys volt a következő ott nem nagyon éreztem azt a vágyat hogy előre jussunk a progressben amit én éreztem akkoriban. Régi barátokkal sajátba kezdtünk 1hónapig csináltuk végül úgy döntöttünk hogy az Arvisurában legalább tudunk majd raidelni. Tudtunk is csak valahogy nem tudtuk megközelíteni az end bossokat nálam akkor még volt elég energia és kitartás hogy próbálkozzak így még több baráttal az Ataraxiába mentünk. Sajnos én akkor kihagytam egy hónapot mert el romlott a régi gépem és újat kellett vennem. Mire visszajöttem feloszlott a guild és szembesültem azzal a ténnyel ,hogy a szerver horda oldala kihalóban van. Így ha nem jön össze ez a guild akkor 1-2 hónapon belül biztos hogy transferelésre kényszerülök egy kis reménnyel hogy látok még valahol end bossokat.

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít) Elkezdtem a druidámat lvl1-esen és rá körülbelül másfél hónapra meg volt Lk. ez nekem nagyon számított akkoriban mert hihetetlenül akartam hogy meghaljon :D


7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 4,5 beszélni nehezebben tudok de van a gépnél szótár ha gond lenne a nyelvvel.


8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? Általában raid előtti szabad idöben. Tankspot, blogok, klánok forumai, sok hasznos dolgot leirnak.

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? -II- elitisjerks.com, wow.danomatic.com, wowthinktank.blogspot.com és ezernyi honlap ha tudja valaki még használni a google.co.hu-t


Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot?: Igen


Teach me how to Pwn
Utolsó szerkesztés: 12 éve 11 hónapja Írta: Hirki.
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1311

Nekem ez egy szimpatikus apply, jó ilyet olvasni.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 11 hónapja Írta: Bernatella.
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1312

Köszönöm szépen


Teach me how to Pwn
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1322

Bernatella írta: Nekem ez egy szimpatikus apply, jó ilyet olvasni.


Csatlakoznék.


"Nagy hiba elõre számítgatni egy küzdelem kimenetelét, nem arra kell gondolnunk, hogy vajon gyõzünk-e, vagy sem. Hagyjuk a dolgokat természetesen folyni. A mi feladatunk, hogy ütünk a megfelelõ pillanatban."

Bruce Lee
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1361

szia,

köszi a jelentkezést, átbeszéljük és írunk ha döntöttünk.


*Minsa=Asmi=Navan*
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1375

Üdv

A jelentekezésedet elfogadtuk, keress meg 1 officert inv-ért.


"Nagy hiba elõre számítgatni egy küzdelem kimenetelét, nem arra kell gondolnunk, hogy vajon gyõzünk-e, vagy sem. Hagyjuk a dolgokat természetesen folyni. A mi feladatunk, hogy ütünk a megfelelõ pillanatban."

Bruce Lee
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.127 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum