locked Jelentkezes Wrathon Prot/Ret

Több
8 éve 8 hónapja #23815

Jelentkezest toroltem elnezest ha raboltam az idotoket.

Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Írta: Wrathon.
Téma zárolva.
Több
8 éve 8 hónapja #23816

Üdv,
Nagyon összecsaptad ezt a jelentkezést. Lehet érdemes lenne még egyszer nekifutni. (puskázhatnál a többi jelentkezésből, én legalábbis mielőtt jelentkeznék átfutnám, hogy más milyen applyt írt és ahol azt látom, hogy "szép apply", akkor valami olyasmit írnék én is)

Téma zárolva.
Több
8 éve 8 hónapja #23817

Úgy tűnik, mintha nem fordítottál volna elég figyelmet a kitöltésre, vagy éppenséggel nem vetted eléggé komolyan. A guild nem azt várja, hogy minden egyes kérdéshez novellát fogalmazz, de helyenként jól jött volna a némileg bővebb információ. Sőt, a Miért választottad ezt a guildet? kérdésre pedig meglehetősen félreérthető választ adtál (és akkor finom voltam és nőies...).

Természetesen nem a Method, vagy Paragon vagyunk és többségünk se nem képes, se nem hajlandó az autofellációra, de azért mégiscsak szeretnénk egy előzetes képet kapni rólad. Én annak idején nézegettem az Acrid-os logokat és úgy emlékszem azt láttam, hogy nem vagy ügyetlen, így az én hozzáállásom alapvetően pozitív az irányodba. Ugyanakkor a fenti irományod alapján nem biztos, hogy a többiek (és/vagy a döntéshozók) is így gondolják.

Segítségképpen itt van pár logod: www.warcraftlogs.com/rankings/character/5691945/7/#boss=0

Téma zárolva.
Több
8 éve 8 hónapja #23818

Annyit jegyeznék csak meg, hogy az utolsó előtti kérdésre adott válaszod nem túl bíztató. Egy HC Xul'Horac-on ha nem tudod mi miért történik és "röktönzöl" akkor bizony megölöd az egész raidet egy másodperc alatt.

Téma zárolva.
Több
8 éve 8 hónapja #23819

Wrathon írta: Jelentkezest toroltem elnezest ha raboltam az idotoket.

Nem raboltad az időnket. Szívesen válaszoltunk, próbáltunk (volna) segíteni. Sőt, több időt szántunk erre a topikra, mint amit te a kitöltés megkezdésétől, a sértődöttség megélésén keresztül, a szerkesztés befejezéséig ráfordítottál. Nem értem.

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.099 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum