locked Deciduis/Restoration Druid [elutasitva]

Több
8 éve 11 hónapja #22412

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje:  http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Deciduis/simple

2. Melyik csapatba jelentkezel (Mythic/HC): Most a HC csapatba szeretnék jelentkezni, de a régi csapat társakkal játszanék szívesen egyszer majd Mythicben.

3. Mainspec/offspec:  Healer/Tank (Feral és Monk eddig nem ment, de segítséggel örömmel kipróbálnám)

4. Mikor érkeznél ide a guildbe:  Akár azonnal is.

5. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit?  Már a BC idején is beleszerettem a Druidba, volt már próbálkozásom vele. Ami nagyon megfogott, hogy állat formákat meg kellett szerezni a küldetések alkalmával, főleg a madárforma volt az amit imádtam. A kiegészítőben főleg heal hiány volt, ezért úgy döntöttem hogy mageről erre váltok. Volt évekkel ezelőttről Paladinnal hasonló tapasztalatom. Azzal tank/healer voltam és most is ezt a pozíciót cserélve vállaltam fel.  Mind kettőt kedvelem a sokszínűsége miatt, de a druidát kicsit élvezhetőbbnek tartottam. A szakértelem indoka item update és a többi karakterrel együtt kiegészítve ezek voltak a hiány szakmáim.
Ami még inspirált az Swefy játékban nyújtott hihetetlen teljesítménye a druidal, szerettem volna olyan jó lenni vele, de ehhez szerintem még idő kell....

6. Total time played (level 100 és összesen külön):  Teljes játék idő: 12 nap, 21 óra.
         100 szinten töltött idő: 10 nap, 1 óra
        (Magel Teljes játék idő: 159 nap 17 óra)

7. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre:  Még nincs: a régi mainem Mage 97 szintű, lesz még egy Hunter, Paladin, DeathKnight.

8. WoL/Warcraftlogs/AskMrRobot logs link egy raidre amiben szerepelsz:  most ilyennel nem rendelkezem :S :S

9. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:  http://kepfeltoltes.hu/view/150524/WoWScrnShot_052415_223853_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb:  Zsolt a kereszt nevem, 31 éves vagyok. Egy hivatalban dolgozom, mint küldemény feldolgozó. Hobbim a szerepjáték, és hétvégén ezzel kapcsolatban végzek közösségi munkát. macskám van és szeretem a Töményet, sört nem iszok :) Kicsit fekete a humorom, de aki lazán veszi amit mondok, annak ígérem ,alig megyek az agyára :) :)

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: Ez lesz itt a legkínosabb rész.  Dögrovást már megkerestem ez ügyben: Sajnos 2 heti munka rendben dolgozom, ami annyit tesz, hogy minden második héten végig rá érek raidre. A következő héten du-estés vagyok, ami annyit tesz estig 22:00 dolgozom, néha eltudok jönni korábban így megy a 21:30 haza érkezés, kb negyed óra bringával a munka helyem. Nagyon reménykedem, hogy így is lesz esélyem, mert ebben az esetben számíthatok rám amíg bírom erőmből :)

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 24:00, de néha 0:30)  Kicsit igen, hajnali 5kor kellek a munka miatt, de az éjfél még megy, ha tudok 4 órát aludni akkor nincs probléma, a ciki akkor van ha rápörgök egy boss killre és nem tudok aludni :) :)

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben?  Van igen. olyan 50 fps emlékeim szerint. A modem cserélve lett, régen gondot okozott.

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed?  Igen, állatokat tartok és néha aggróznak, de ez ritka. vagy a családom az éjszaka közepén kér valami szerelést de ez is ritka.


Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet:  A legtöbb ismerősöm itt van, akikkel az elmúlt időben játszottam.

2. Hogy találtál rá a guildre:  Régóta követem a haladásukat és jók a videóitok :3 :3

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál?  Kb 10 éve, BC kezdtem igazán, egy másik accontal, amit még közösben használtam. A sajátomat 4 vagy 5 éve használom. Sajnos az idő telését nem tudom jól vissza követni :(
Lichmagel: Fl/DS/MV/HoF/TES/ToT/SoO. Szervel váltás előtt BC raidek fele, LK teljesen.
Deciduisal: HM/BRF de nem teljesen, miután viták voltak, kimaradások elment a kedvem az egész játéktól és inkább több munkát vállaltam :(

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért?  LK, mert a fire mage hasított ott :3 :3 :3 Meg ötletesek voltak a Boss küzdelmek.

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le) : Immortals- Nincs aktivitás, ami meg van az kiábrándító. Mindig az inaktivitás miatt mentem tovább. Egyszer egy Gm-el összevesztem, mert kifogásoltam, hogy ő és a barátnője öltözik előbb a raidből, ami azzal zárult, hogy kitetettem magam vele, ami után 1 hónappal a klán is ketté szakadt.

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít)  Amikor magel dps első voltam, gyengébb gearben, az mindig büszkeséggel töltött el. Mindig mikor új Boss fekszik el, büszke vagyok, hogy a részese lehettem. Meg talán picit a pvp, amikor ment is kicsit. Az egyedi itemek össze szedése.

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 1: Nem beszélem jól az angolt, de egy kis rá érzéssel kitudom fordítani magamnak az értelmet.

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? Ha valami gond merül fel, vagy nem értek: klánok nyilvános videói és forumjai. Meg élőben realizálom a cselekvényt.

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? Mikor finoman rám szolnak hogy :" ez ide kevés", meg hetente nézni szoktam:  Icy Veins , Noxxic, nyilvános klán forumok.


Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link ) Igen!!

Téma zárolva.
Több
8 éve 11 hónapja #22417

Szia, köszönjük a jelentkezést. Az apply-t korrektül kitöltötted, ugyan a screenshot-od nem raid környezetben készült, szóval sok minden nem látszik rajta.

A mythic csapat nevében mondom, hogy minden második heti részvétel az elég kevés, nehéz úgy progress-t csinálni. Mondjuk egy moonkin nem lenne rossz a raidbe, viszont resto/tank pozíció szerintem amúgy nem lenne ideális - nem tudom 2 resto druida mennyire fér el egy csapatban.

A HC csapattól is majd gondolom jelez valaki, hogy nekik ez belefér-e.

Téma zárolva.
Több
8 éve 11 hónapja #22419

Jogos észre vétel. Még nem voltam RFL ben, a gear helyre hozatalát céloztam meg, ezért nem csináltam még, sajnálom :(
Healer/tank tudtam eddig haladni, mert erre volt szükség, Moonkin-t nagyon szívesen kipróbálnám, de eddig minden próbálkozásom kudarc volt, már ami a kitolt dps terén értendő, nem éreztem még.
Tudtommal 9:00 (8:45) órakor kezdtek, én kb 10-10:15 érek haza, de onnantól akár hajnali 1-2 gépnél tudok maradni. De szerintem ugyan úgy ez nektek nem volna megfelelő részvétel részemről. Bár én lennék a legboldogabb ha ennyi engedményt kapnék az aktivitáshoz!!!
Sajnos ilyen a munkám :(
Köszönöm a választ a Mythic csapattól :)

Téma zárolva.
Több
8 éve 11 hónapja #22433

Szia, koszi a jelentkezest. Jol megirt, szimpatikus apply, de sajnos a hc csapatba sem fer bele hogy csak minden masodik heten tudsz raidelni. Plusz mivel mi egy onallo csapat vagyunk, nem a mythic csapat elokeszitoje, olyan jatekosokat keresunk akik kifejezetten csak casual hc-t szeretnenek nyomni hosszu tavon, igy sajnos a hc csapatba nem tudjuk elfogadni a jelentkezesed.


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Írta: Minsa.
Téma zárolva.
Több
8 éve 11 hónapja #22445

Igen, sajnos a munkám köt, legjobb esetben ha nincs gond 21:30 haza érek, de inkább a 22:00 órát tudom fixen tartani.
Időjárás, váltás késése. Így megértem, hogy nektek se jó egy jó félórás késéssel érkező játékos.
Ellenben azt sajnos nem tudom honnan szűrted le, hogy én ugró deszkának használnálak titeket.
Egy csapatot keresek, akikkel van értelme a játéknak, mert egyedül szöszmölni számomra csak pénz kidobás....
Hc vagy Mythic, addig nekem nem számít, még jó fejek az emberek, nincs szemétkedés. Mindkét módban oda kell tennem magam, és figyelni kell, nem vagyok akkora gear Pisti hogy ez okozzon nálam part szakadást, vagy mással szemben :/
Amennyiben a félre értést sikerült tisztáznunk, és tényleg nem találtok alkalmasnak, ez esetben nagyon köszönöm a türelmet és a figyelmet.
Tisztában vagyok vele, hogy komoly morális problémákat okoz egy rosszul beválogatott játékos.
De a fentieket muszáj voltam leírni, mert kicsit zavart a valótlan állítás látszata, remélem ezzel nem bántottam meg senkit sem.
Tisztelettel
A. Zsolt

Téma zárolva.
Több
8 éve 11 hónapja #22448

Minsa szerintem a 2. pontba (Most a HC csapatba szeretnék jelentkezni, de a régi csapat társakkal játszanék szívesen egyszer majd Mythicben) leírtakat értette így. Igazából újra elolvasva is ez jön le, de akkor csak rosszul fogalmaztál.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lichmage
Téma zárolva.
Több
8 éve 11 hónapja #22450

Jogos észrevétel, tényleg úgy tűnhetett.
Szerettem volna a régi csapattal játszani, de őszintén, nem zárkozom el egy új társóságtól egyáltalán.
Nem vagyok Mythic képes gearben, és a játék élvezetért szeretnék be loggolni.
S a félre értés elkerülése véget, ha nincs ló, jó a szamár híve sem vagyok, játszani szeretnék végre!
Új barátok, új élmények és sok sok kill, nekem jöhet :) :)

Téma zárolva.
Több
8 éve 11 hónapja #22456

Lichmage írta: Jogos észrevétel, tényleg úgy tűnhetett.
Szerettem volna a régi csapattal játszani, de őszintén, nem zárkozom el egy új társóságtól egyáltalán.
Nem vagyok Mythic képes gearben, és a játék élvezetért szeretnék be loggolni.
S a félre értés elkerülése véget, ha nincs ló, jó a szamár híve sem vagyok, játszani szeretnék végre!
Új barátok, új élmények és sok sok kill, nekem jöhet :) :)

Koszi, hogy leirtad ezeket, a valaszunk azonban tovabbra is nem. Sajnalom, es sok sikert a tovabbiakban!


*Minsa=Asmi=Navan*
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Kaellial
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.080 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum