locked Ragingfist fury/prot warrior [ELFOGADVA]

Több
12 éve 11 hónapja #1081

Sziasztok,


Jelentkezni szeretnék hozzátok. Szabó Péter vagyok, miskolci egyetemista, 23 éves. Heti 3 raidet tudok vállalni, de lehet, hogy többet is. A késői raid end abban az esetben okoz csak gondot, ha másnap vizsgázok, egyébként nem (de megoldom azt is, ha kell). Mikrofon van, az fpsemet nem szoktam nézni, 80-100 körül. A folyamatos részvételemet előreláthatólag semmi nem befolyásolja.


A main karakterem linkje:
http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/ragingfist/simple
MS: 2h dw fury
OS: aoe prot (jelenleg)
Minél hamarabb szeretnék belépni hozzátok, az előző guildem feloszlott. Azért választottam ezt a karaktert mert durva ahogy két kétkezessel csépel mindent :) Mage volt a mainem kb 2 évig, azután ez felüdülés volt. A specei blacksmith és inscription, a bs socket bónusz mindig jól jön, a vállas encsantért pedig lusta lettem volna megint repuzni, azért lett ez.


Az altjaim:
Druid - tuskó / maci
http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/johndorian/simple
Hunter - survi
http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/misztermak%C3%A1j/simple
Mage - fire / frost pvp
http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/smacula/simple
Death knight - blood
http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/hyst/simple

WoL/WWS/WMO linket hiába kerestem magamról. Sajnos ezeket én eddig nem használtam, így nem tudok érdemi statisztikával szolgálni.
Egy screen az uimról: http://noob.hu/2011/05/18/WoWScrnShot_043011_212651.jpg
Éppen poénkodtunk, de a lényeg látszik :)


A guildetekre a wowprogress oldalon akadtam rá, láttam hogy nagyon jól álltok, illetve mindenkitől csak jól hallottam felőletek. 2009 óta játszom, visszamenőleg minden raidet pucoltam, lk-t normalban tudtam ölni az akkori guilddel. Cataclysmben csak cho'gall-t sikerült sajnos eddig, nem feltétlenül skill- inkább emberhiány miatt. A kedvenc raidem Molten Core, mert szép. Előző guildjeim: Polip, Angels Tears, Visual Kei, Arvisura, Ataraxia. Ezekből 4 helyről inaktivitás miatt kényszerültem eljönni, 1 helyen összevesztem a gm-mel. A legjobb élményem talán az volt, mikor megnyertem a pecaversenyt Dalarannál :) mindig az éppen aktuális altom viseli a heirloom gyűrűt, a mai napig vannak akik megkérdezik, hogy honnan van. Az angolt profi módon olvasom/írom/beszélem, 5/5. A bosstaktikák feltérképezésére a wowwiki / wowhead / youtube (tankspot) hármast szoktam használni. A kasztommal kapcsolatos dolgoknak többnyire az elitistjerks guild fórumján szoktam utánanézni, ott sok a "matekos" és általában hasznos dolgokat írnak. A szabályzatot átnéztem, korrekt. Megemlíteném még megjegyzésként, hogy szívesen játszok bármelyik karakteremmel raidszinten, jelenleg a warrior a mainem, de a druidom illetve a hunterem is nagyon erős, így ha nálatok ezekből van inkább hiány, hajlandó vagyok váltani.




Ennyi lettem volna,
Üdv


Up the Irons!
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1084

A Mehemed nevű karin sírtam :D
Gear, Cata raid tapasztalat jónak néz ki.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 11 hónapja Írta: Khetana.
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1085

Írtad, hogy elitjerks alapján csinálsz dolgokat, mégis, a reforge-ban ezt nem látom.
Mesélnél erről?
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy láthatóan hit -re reforgeolsz, ha nincs hit rating az adott cuccon.
Ez miért is van? Emellett kevert gemet viszont, ahol meg jó lenne a kék, oda meg hites kavicsot nem használsz.
Expertise rating sincs nagyon priorizálva, ahogy nézem.
A colossus smash glyphet, látom, kihagytad, amennyiben nincs warri tank / melee druid a partyban, akkor nem szoktad pakolni a sundert?
Írnál ezekről pár szót, ill., hogy milyen 'rotációt' / 'prioritást' használsz a DPS-elés közben ( ha már WoL nincs ) ?
Köszi előre is!

Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1086

Legjobb tudomásom szerint a fury stat prioritása most így néz ki:
str > 8%hit > 26exp > hit > crit > mastery > haste , ez alapján reforgolom hitre a kevésbé hasznos statokat. A socket bonusokkal csak abban az esetben szoktam foglalkozni, amennyiben az prior statot ad. A 28%os hit capet a jelenlegi gearemmel semmilyen gemeléssel nem tudom elérni, így a hit-es gemek csak akkor kerülnek szóba ha a socket bonust jónak ítélem. A colossus smash glyphet azért nem látod jelenleg, mert az plusz aggrot termelne nekem, és sok tankról sima rotával is lehúzok mindent, féltem megkockáztatni eddig...aggroproblémák. Jelenleg a sundert csak a burstölésnél használom a heroic throw-val.

Single targetre a prior skilljeim: berserker rage - colossus - raging blow - bloodthirst - inner rage - heroic strike (50+ ragenél).
Aoe targetekre: heroic leap - whirlwind - inner rage - cleave .


Up the Irons!
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1088

Ragingfist írta: Legjobb tudomásom szerint a fury stat prioritása most így néz ki:
str > 8%hit > 26exp > hit > crit > mastery > haste , ez alapján reforgolom hitre a kevésbé hasznos statokat.

Dobnál erről egy linket?
Köszi.

Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1089

Classrun írta:

Ragingfist írta: Legjobb tudomásom szerint a fury stat prioritása most így néz ki:
str > 8%hit > 26exp > hit > crit > mastery > haste , ez alapján reforgolom hitre a kevésbé hasznos statokat.

Dobnál erről egy linket?
Köszi.

A 17% hit miatt kérdezed? Az nekem nagyon soknak tűnik.
Az a standeard 13% hoz képest nagyon sok, ha ez mind mondjuk critt lenne simán dps növekedés a 17% hit-hez képest.
Az extra 27hezt meg nagyon kevés .
Jól gondolom?

Egyébként nemrossz apply meg tapasztalat, gear, tapasztala rendben.
Átbeszéljük.


"Nagy hiba elõre számítgatni egy küzdelem kimenetelét, nem arra kell gondolnunk, hogy vajon gyõzünk-e, vagy sem. Hagyjuk a dolgokat természetesen folyni. A mi feladatunk, hogy ütünk a megfelelõ pillanatban."

Bruce Lee
Utolsó szerkesztés: 12 éve 11 hónapja Írta: Hirki.
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1097

Minsa az előbb írta a linket, látom törölve lett; beírom én is:
http://elitistjerks.com/f81/t110350-cataclysm_warrior_faq_4_1_updates_progress/

[font=verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Q: What are my stat priorities?
A: Get 8% Hit (including Precision), 26 Expertise. After that, TG prioritizes Strength > Crit > Hit > Mastery > Haste. SMF prioritizes Strength > Crit > Hit > Haste > Mastery.
[/font]
[font=verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]
[/font]
[font=verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]
[/font]
Kissé másra emlékeztem, mint ami itt van, ez tény. De az építő jellegű kritikát mindig is szívesen vettem, ha valaki azt mondja másképp jobb, kipróbálom.


Up the Irons!
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1103

Igen, ezért is kérdeztem, miszerint itt az van, hogy crit > hit ( 8% felett ), mégis pl a crites trinketet hitre reforgeolod, ahol meg hit + exp van, ott nincs hit -> crit, biztos érted.
Az, hogy épp nem jött ki a 26 expertise, pedig egyébként van, ahol használsz kevert köveket, és oda is elférne egy ilyen, az már megint más, de ez még nem az a szintű gond, amin annyira megakad a szemem.

Amit még kérdeznék, hogy írtál prior skillekre ilyet, miszerint cs - rb - bt.
Milyen skillt használsz akkor, ha cs CD-n van, de az RB is és a BT is használható? RB-t akkor vagy BT-t ? ( tegyük fel, hogy nincs instant slam procc, HT, shoutok, stb. CD-n vannak / nem használhatóak ).

Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1106

Összegezve kicsit a dolgot: az én fejemben eddig az volt, hogy hit > crit, ezért voltak a reforge-ok hitre priorizálva. Kissé átalakítottam őket, így jelenleg: 26 exp , 14,31% hit , 21,63% crit.
Ha az említett helyzet áll elő, hogy BT vagy RB között választhatok, az RB-t szoktam használni.


Up the Irons!
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1108

Ragingfist írta: Ha az említett helyzet áll elő, hogy BT vagy RB között választhatok, az RB-t szoktam használni.

Beszélnél ennek az előnyeiről?
Én úgy látom, hogy ha ebben az időpillanatban RB-t használ az illető, akkor 1.5 sec múlva egyedül BT lesz aktív, használod, majd malmoznod kell ( hacsak slam nem proccol, de ez ugye elég esetleges ), mivel nincs használható képesség ( BT-n 3 sec lesz, RB-n meg még több van hátra ).
Ellenben ha BT-t használsz, akkor a köv. GCD-re mehet az RB, majd megint BT ( addigra lejár ), azaz eltelt 4.5 sec, ami alatt jó esetben proccolt egy slam ( 2x esélye van a fentihez képest ), vagy lejárt a shout CD-je.
Persze ha egyik sem, akkor mindegy.

Olyat még kérdeznék egyet, hogy az arms specet próbáltad -e valaha is? ( akár LK-ban vagy bármikor, nem szintezés közben )

ui: elnézést a kukacoskodásért, írtad is, hogy a pozitív kritikát szereted ( mint mindenki ), remélem nem veszem el a kedved és nem éled meg vallatásként a dolgot :)

Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1113

Őszintén szólva ennyire nem merültem el benne, hogy speciális esetekben mi az optimális, lehet hogy a te verziód jobb. Nálam olyankor RB - BT - Heroic szokott menni, az alatt az idő alatt amit említettél, hogy holtpont. Nem élem meg vallatásként a dolgot, csak lerí rólam, hogy egyelőre nem vagyok annyira "hc", mint ti :)
Az Arms-ot csak rövid időre, pvpre próbáltam.


Up the Irons!
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1115

Nem érzem különösebben speciálisnak ezt az esetet, pl. a pull pillanatbán ( feltéve, hogy pull előtt eltoltad a shoutot, hogy kicsit több rage-val kezdj ) pontosan ez áll fenn ( mondjuk még talán a HT akkor ott van, de feltehető, hogy miközben közeledtél a bosshoz, azt is eldobtad ).
Az ebben a pillanatban ütött HS ( heroic strike ) ugye meg nem visz el GCD-t, de mindegy, ez már csak szőrszálhasogatás, meg Te is tisztában vagy vele, reméltem, hogy nem azt írod le, hogy ütsz egy procc nélküli slamet. :)
Az, hogy leírtad, miszerint 'egyelőre', engem személy szerint bizalommal tölt el.

Alapvetően nagy gondokat nem láttam / olvastam, még pár szót írok azért. Amiatt szoktak lehúzni a bossokat a tankról, mert nagyon sok hit ratinged van / volt -> ez nagyon sok rage -> ennek nincs alternatív elköltési lehetősége, csak a HS.
A HS ellenben iszonyat aggrot termel, és még GCD-n sincs, szóval amíg a tank 1.5 secenként tud tolni egy képességet, azalatt Te megteszed ugyanezt + mellétolsz 3 ( 1.5 inner rage alatt ) secenként egy kifejezetten tankolós képességet. Félreértés ne essék, azt játszod, amit ezzel a gearral kell, csak meg kell érteni, hogy miért is alakult ki ez a szituáció.
A sundernek ehhez nincs köze - a sunder ( fura mód ) DPS-ként még segít is a tanknak, hogy több aggrója legyen, mint Neked. Elsősorban a saját DPS-ed növelésére van, másodsorban komoly raid DPS boost, harmadsorban a tank is többet fog sebezni 12%-al -> több aggrója lesz. Míg Te 16 secenként ezt frissíted, és így minden 5. képességed valamivel több aggro lesz ( igazából sokkalta nagyobb aggro gond az, hogy ilyenkor full armor penetrationod lesz, azaz minden képesség sokkal-sokkal többet sebez majd, ami több aggro ), addig közben a tank is többet sebez és több aggrot termel. Emiatt is ajánlott a sunder armor minor és a CS glyph.
Nyilvánvalóan a leírtakba bele lehet kötni, meg valamennyire off-topic is, a lényeg, hogy azt olvastam ki, miszerint nem vagy különösebben buta a választott classodhoz, ami jó.
Emellett minden mást majd meglátunk, ill. azt hiszem, hogy a guild ajánl fejlődési lehetőséget is, mind gear, mind skill terén is ( ezen utóbbira segíthet az L2P fórum részen megtalálható Fury DPS thread ).
Amennyiben az offik úgy találják, hogy szükségünk van egy DPS warriorra, én támogatom az applyd, sok sikert, 'biztos jó barátok leszünk majd', ahogy mondani szokták.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 11 hónapja Írta: Classrun.
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1117

Egyetértek azokkal a dolgokkal amiket leírtál. Ebből a szempontból nézve valószínűleg én (is) voltam az oka, hogy ennyire kellett vigyáznom az aggromra. Ennek fényében kicsit más perspektívából fogok közelíteni ezután. A támogatást köszönöm!


Up the Irons!
Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1122

Szerintem Cata óta nincs extra threat a HSen, de mondjuk ez mocsokul nem a recruit topichoz tartozik :)

Téma zárolva.
Több
12 éve 11 hónapja #1149

szia,

elfogadtuk a jelentkezésed, whisperelj majd egy officernek guild invitért.
(+ küldtem neked egy PM-et a többiről.)


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 12 éve 11 hónapja Írta: Minsa.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.202 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum