locked Zymeth resto shaman [elfogadva]

Több
10 éve 5 hónapja #17551

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Zymeth/advanced

2. Mainspec/offspec: resto/elem (de nem szeretem a dpselést)

3. Mikor érkeznél ide a guildbe: ha zöld utat kapok, akkor 1-2 napon belül átvinném hordába

4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit? 3 healer karim van (monk,shámán és druida), a druida a kedvencem, de a tegnapi beszélgetésem után Seraphyon-nal, nektek már van resto dudutok és 2 resto dudu nem jó kombó egy 10-es raidben, inkább 1 shámi meg 1 resto dudu már jobb lenne. A druiddal ellentétben a shámán direkt meg totem heales, lassabb a reakcióideje (pláne ha crit+mastery-re van gemelve és nem haste+mastery-re), de azok a totemek jól jönnek, jah meg az a hero is jól jön raidben ha nincs mage vagy hunti pet.

5. Total time played (90-en és összesen külön): 90-en: 3 nap és 13 óra, összesen: 9 nap és 10 óra

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre:
eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Gaihla/advanced
eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Issyl/advanced

7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: ilyennel nem rendelkezem, bocsánat

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben: Csak groupban tudtam, így sajna nem látszottak a weak auras importok.

kep.ivpicture.hu/770161.N.jpg


Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: Virág József, egyetemista-mesterképzés , 23 éves (azt ne kérdezzétek meg miért Nagy Gergő néven regiztem XD)

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: az összest :) na jó, mindegyiken részt tudok venni, rugalmas az időbeosztásom

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00) nem

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? Van mikrofonom és tudok is beszélni rajta, az fps-em 20-30 szokott lenni, nem szoktam laggolni 10-esben, 25-ön is csak egyes bossoknál.

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? Ha vizsgák lesznek vagy zh másnapra, akkor tuti nem fogok éjfélig fent lenni, de ugye vizsgák se minden nap vannak.


Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: Allin volt hírdetve Hunmarkus karakter által és a jelenlegi klánommal nincs progress, de már ütöttem SoO norm 10-et fullra, TOT-ban csak az első 4 bosst normálon.

2. Hogy találtál rá a guildre: hírdetés allin Hun-chatin

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? Fentebb feltüntetve, Pandaria kieg. óta játszom, TOT előtt contentet lfr-ben láttam csak.

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért? Nekem nagyon tetszik SoO raid, na jó, pár bosst utálok benne mert heal-fight, de összességében ez a kedvenc kiegem (előző kiegeket tört szerveren toltam).

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le) Még vagyok, Equinshu Ocha (ez nem progress klán) és a Cenarius Legacy (ez progress klán, de a távozásom szándékát csak intim környezetben vagyok hajlandó elárulni)

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít) Hát druiddal 520-as resto gearben kihealeltem az összes bosst SoO normban, erre büszke vagyok, jah és legendary back meg metagem nélkül állandóan 10%-al túlhealelem a resto shámit (itt már 540 vagyok és a shámi 560).

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 5-felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem.

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? Icy-veins, Youtube (vannak külön resto shámi pov csatornák), néha magyar klánok oldalain.

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak?
icy-veins, wowreforge, mrrobot, mmochampion, youtube resto shami guideok és csatornák, noxxic (de ez annyira nem).

Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link )
Igen és igen

U.I.: Tudom, hogy nincs szakma és a legendary metagem is fényévekre van, de nem mindenki ezzel kezdte a játékot és még mai napig sokan csinálják, ha zöld utat kapok hozzátok, ráfekszem a 2 szakmára és a legendary küldire is. Remélem szimpatikus voltam, a kritikáról meg annyit, hogy nyitott vagyok az újításokra és a normális módón megfogalmazott kiegészítésékre, javításokra, örömmel fogadom. :)


Perpetual, indefinite, relentless...
Mellékletek:
Téma zárolva.
Több
10 éve 5 hónapja #17552

Szia, köszönjük a jelentkezést. Kezdem én a kérdéseket, biztosan más is fog még okos/kevésbé okos dolgokat kérdezni:
Engem az érdekelne, hogy magát a healelést hogyan végzed. Használsz valamilyen click addont, vagy targetolsz és nyomogatod a spelleket a bindekkel. Mozgás közben hogyan tudod például a 7-es 8-as gombot lenyomni?

Téma zárolva.
Több
10 éve 5 hónapja #17668

Szia, elnézést a késlekedésért, de hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy jelenleg nem tudunk raid spotot biztosítani.
Sok sikert a guildkereséshez.


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
10 éve 4 hónapja #18054

Update:
Mivel uresedes lett az Omni csapatban elfogadtuk a jelentkezesed Monk healerkent. Koszi, hogy attranszfereltel.

A felhasznalo neved atirtam a karid nevere (Missbones).


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 10 éve 4 hónapja Írta: Minsa.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.275 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum