locked Desimal Resto/Enhancement Shaman

Több
10 éve 8 hónapja #16658

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Desimal/advanced

2. Mainspec/offspec: Restoration / Enhancement

3. Mikor érkeznél ide a guildbe: Bármikor tudnék, nincs akadálya.

4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit? Anno mikor elkezdtem WoWozni 2 barátommal úgyindult hogy nagy PvP-sek leszünk, és azt javasolták kezdjek sámánt mert milyen jó, a pvp része elmaradt a dolognak, de a sámánt időközben igencsak megszerettem, annyira hogy nem is kezdtem bele úgy igazán egy másik karakterbe se, hozzámnőtt. :)
A healelés úgy kezdődött hogy a guildnek szüksége volt rá, nekem 0 tapasztalatom volt és pvp gearem, elkezdtem megtanulni healelni és annyira megtetszett a dolog hogy leragadtam a healer szakmánál.
Leatherworkinget a gatya enchant miatt, a skinning pedig az LW miatt főleg hogy pénzkereseti haszna is jobban legyen.

5. Total time played (90-en és összesen külön): 5óra 37p, 111nap 14óra.

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre: Nincsen.

7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: LFR-en kívül sajnos nem volt még alkalmam 1 raidhez sem ebben a kontentben.

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:




Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: Sukály Richárd Márknak hívnak, 21 éves vagyok, még 1 évem van egy Üzletemberképző Akadémián ahol Idegenforgalmat tanulok.

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: Bármennyit ^^

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00) Nem.

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? Igen van, ez jó kérdés, a 25ös raid alatt azért kicsit belassul az egész de a teljesítményem ez ott sem rontja, 10esben meg végképp nincs semmi ilyesmi.

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? Egyenlőre nem igazán, viszont :" Az I. félévet lezáró vizsgaidőszak 2014. január 6. - 2014. január 17"
ez már lehet közbeszólhat, meg az előtte való 2-3 nap.

Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: Szimpatikusnak tűnik, pár napja Proktorral beszéltem a jelentkezéssel kapcsolatban és segítőkész volt.

2. Hogy találtál rá a guildre: Chaten hirdette Proktor hogy tagfelvétel van nálatok.

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? 02/07/2009 ekkor kezdtem el triallal. 1-2 kisebb nagyobb kihagyásom volt azóta (most legutóbb egy jó 8-9 hónap után tértem vissza Pandába.)
A raidelést WoTLK-ban ToC-al kezdtem, azóta minden bosst öltem, sokat HC-ban is, MoPban meg csak LFR-ben Terrace végéig.

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért? Szerintem a mai napig a legjobb és személyes kedvencem ICC. Azon belül is Blood-Queen Lana’thel és Valithria :)
Nagy kedvencem még Algalon, főleg a sztori meg a fight miatt.

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le)
Blood Fusion (a végére szétszakadt a vezetőség és többirányba szétszéledtünk)
Divinum ( hozzájuk kötődik a legtöbb jó emlékem , egy igazán jó társasággal 25HC-ztam ICC-ben majd 3 hónapig, aztán idővel elkezdett a guild inaktívvá válni (magánélet munka miegymás)
Jelenleg az Aspirationben vagyok ahova Cata elején érkeztem raidelés szempontjából, mára már ők is inaktívak lettek.

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít)
-Divinummal elért top10es szerver rating
-A Tribute to Insanity (10 player)
Csak hogy 1-2-t említsek :)
7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget:5

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? Guilden belül beszéltünk meg ilyeneket, és a saját fórumokon , esetleg youtube-n 1-1 taktik videó.

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? IcyVeins.

Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? Elolvastam és igen elfogadom.

Utolsó szerkesztés: 10 éve 8 hónapja Írta: Desimal.
Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16659

Szimpatikus apply, a total time biztató.
A gear sajnos semennyire sem kielégítő, de ha van rá ideje és energiája (és goldja :)) kb 2-3 hét alatt összelehet hozni az 500-as ilvl-t, ami már elég az lfr-es Siege-re. Ami pedig, ha bejön hamar elmossa a jelenlegi gear különbségeket.
(a 480-at kapard össze, és onnantól hc scenával is jól lehet gearelödni...)

Szóval nem rajtam múlik, de ha vállalja, hogy amig nincs meg a gearje nem tudunk neki raidspotot adni, akkor szivesen látnám a rosterben.


This is Mistake - I love my Hunter.
Hunters are just awesome!
Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16660

Üdv, a gear egyértelműen kevés normal ill. hc raidhez is, talan ezen a legegyszerubb valtoztatni. Offspecedrol irnal vmit? Ugye elvart, hogy mindket specen raidelni tudj. Gem/enchantokat erdemes apply elott rendbe tenni, talan mar meg is van csak armory nem frissult még. Mint felettem is irtak a tapasztalat meg van, eleg sokat is jatszottal, szoval +, ha sikerul a hianyossagokat potolni. Sok sikert.


Doh.
Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16661

Sziasztok! Köszi a pozitív válaszokat és kritikákat :) Azzal tisztában vagyok hogy a gearem mennyire hasznavehetetlen igazából, van ami rajtam múlik van ami a szerencsén, de megteszem a tőlem telhetőt mert a Raidnek élek és az LFR nem feltétlen az álmom. Server transferen gondolkoztam mivel Arathor eléggé halott, és a gyakorlat sem mutat mást ahogy látom, de sajnálom a pénzt rá és gondoltam szerencsét próbálok egy jó guildben. Enchantolva azért nincsen minden mert illene azokat lecserélni és így "felesleges" de ha ezen múlik persze szó nélkül beenchantolom, de inkább lecserélni szeretném őket :) Ráfekszem még jobban a gear lecserélésre.
Mielőtt elfelejtem az offspecről...a gearjéről egyenlőre ne beszéljünk de azon is rajta vagyok hogy hasonló vagy közel azonos szinten legyen mint a resto. Tudom a cement rotát, hogyan kell enchantolni stb stb, anno azért egy párszor előfordult hogy dpselnem kellett, nincs vele problémám.:)

Utolsó szerkesztés: 10 éve 8 hónapja Írta: Desimal.
Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16662

Szia! Szimpatikus számomra is az apply, a játéktapasztalat is megfelelő úgy látom. Az 500-as item levelt 2 héten belül megtudod lépni, egy kis szerencsével. A resto shaman elég atom lesz 5.4-re úgy tűnik, szóval jó időben tértél vissza. :) Mi már beszéltünk korábban, ezért kérdésem nekem nincs is. Sok sikert a felvételhez!

Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16669

Szia, azt lehet tudni, hogy ez a 8-9 hónapos kihagyás minek volt köszönhető?


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16672

Szia! Persze!:) Barátnő miatt :D nem volt mellette pénzem WoWra röviden.

Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16674

Szia! Megkérdezhetem milyen keybindeket használsz?

Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16675

Hali! Amit az interfacemen látsz 0-9es számsort.

Utolsó szerkesztés: 10 éve 8 hónapja Írta: Desimal.
Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16676

Hát ez elég karcsú. Lehet eleinte nehéz hozzászokni, de egy-két fontosabb képességet még érdemes bebindelni.
Párat célszerű olyan billentyűre tenni amit tudsz mozgás közben is komfortosan használni. HC-ban az a néhány tized (vagy akár egész) másodperc is sokat számíthat mire rákattintasz egy képességre.

Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16677

Az egerem 2 oldalsó gombját gondoltam restoként az Ascendance / Spiritwalkers Grace vagy Healing Tide kombóra. Nem mondom hogy nincs igazad, viszont soha nem volt gondom abból hogy csak ennyit használtam,DE ahogy bebindeltem a dolgokat meg ilyesmi írok egy updatet. :)

Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16688

Szia, a következőt tudom ajánlani: felveszünk a guildbe friend rangban, kezd el összeszedni a geart hogy raidképes legyen (legalább LFR-es cuccok legyenek), ha ez megvan, akkor kapsz trial rangot, és megnézzük, hogyan megy a raidelés. Elméletileg 5.4-től a flexi raidekben tudunk segíteni a gearelődésben, de az biztos, hogy a nagyját neked kell összeszedned.
Ha ez így megfelel, akkor jelentkezz ingame bármelyikünknél az invért.


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16693

Szia! Teljesen elfogadható, és köszönöm:) Egy percig nem vártam/várom el hogy felgeareljetek, csak hogy legyen félreértés :)

Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16694

Szia!

Üdv köztünk, és hajrá. :)

Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16697

Szia! Köszi :))

Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16748

A bindeket beállítottam magamnak, és végre megléptem a 480as ilvl-t is...haladok tovább ahogy lehet. :)

Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16751

Jövő héten csinálunk guild-es Flex raidet jelen állás szerint vasárnap este, ha tudsz gyere az elég nagy iLVL boost lehet neked.


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16756

Rendben köszi, ott leszek ;)

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum