locked Bridgerheir (Retribution paladin)

Több
10 éve 8 hónapja #16522

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: http://eu.battle.net/wow/en/character/j ... r/advanced

2. Mainspec/offspec: Retribution és protection

3. Mikor érkeznél ide a guildbe: Amint jelzitek felém, hogy befogadtok, azonnal intézkedem a Realm transferről, bár még sosem csináltam.:-)

4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit? Őszintén én minden rpg játékban, amivel eddig volt szerencsém játszani mindig közelharci karaktert választottam. Amikor elöszőr el kezdtem játszani a wow-val egyértelmű volt a választás, hogy hordás paladint választok. Az elejétől fogva dps-t játszottam, mert nekem ez tetszett, tankot csak dungeonben nyomom. Szakértelmeim: Enchanting és bányászat, persze hajlandó vagyok váltani ékszerészre.:-)

5. Total time played (90-en és összesen külön): 39 nap, 6 óra, 6 perc, 38 másodperc

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre: Sajnos még túl lusta voltam másik karaktert készíteni.

7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: Sajnos nem rendelkezem loggal.

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben: WOW standard ui-t használok


Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: Szemerei István a nevem, 28 éves vagyok és az OTP Bank Nyrt.-nél dolgozom, mint hitelszámla kezelési junior munkatárs. Tudom, hogy ezt leírtam már szereztem egy fekete pontot, de hát túl őszinte vagyok.:-)

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: Elvileg mindegyiket tudom vállalni.

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00) Hát reggel 5:15-kor kelek, de meg tudom oldani.

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? Van mikrofonom. Kb. 28-30 fps.

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? Egy focicsapat kapusa vagyok. Alapból kedden és pénteken van edzés, de ha szombaton van meccs, akkor biztosan átteszik a pénteki edzést csütörtökre és akkor késhetek, de max. 15 percet.


Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: Megmondom őszintén, hogy sokáig dolgozom, ezért a raid időpontok megfelelnek nekem. A mostani guild, amiben már több, mint két éve vagyok core raiderként sajnos egy halott szerveren van és az officerek nagy része abba hagyta a játékot ilyen-olyan indokkal, ezért a guild szétesett. Mivel nem tudunk a halott szerver miatt toborozni és nincs aki egyben tartsa a guildet, ezért nem volt sok választásom,mint egy új guildet keresni. Elhihetitek, hogy nehéz volt a döntést meghozni, mert tényleg jó arcokkal volt szerencsém játszani.

2. Hogy találtál rá a guildre: Wowprogress.com-on kerestem és így találtam rátok.

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? Vanilla, Bruning crusade, Wotlk, Cataclysm mindent kipucoltam. Cataclysmben mindent hc módban, még mielőtt megérkezett a Mists of Pandaria. Mists of Pandaria-ban mindent normálon. MSV: 4/6 HC , HOF 1/6 HC, TOT 1/13HC

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért? Azért kezdtem el játszani, hogy megölhessem végre Arthast szóval nekem Icecrown Citadel, de Ulduar a másik kedvencem. Ulduar lélegzetelállító volt, mind a harcok, mind a története.
5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le) Voltam egy párban, de ami említésre méltó az One Eyed Rat és Shadow Legacy volt. One Eyed Rat-et azért hagytam el, mert az is szétesett, de nem az én hibám volt. :-)

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít) Hát van egy pár, de talán, amikor végre megkaparintottam Shadowmourne-t, na az felejthetetlen volt.

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 4

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? Youtube, régen tankspot, meg persze, ha a guild honlapján van az a videó, ami megmutatja, hogy milyen taktikát használ a guild.

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? Elitistjerks.com-on szoktam utánanézni, általában akkor, ha új javítócsomag érkezik, illetve ha új tier gear bónuszt szerzek, mert az ugye befolyásolja a rotációt.


Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link ) Igen

Mellékletek:
Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16523

Szia!
Elsősorban köszi a jelentkezést, és kérlek légy türelemmel míg többen is átolvassák az applydat.

Lenne pár kérdésem addig is:

1., Gear. Azt látom, hogy fel vannak upgradelve a cuccaid, ami a játék ezen szakaszában már igencsak elvárható, és ennek örülök. Viszont a gemeket, és reforge-okat kicsit furcsálom. Látom ki vagy cappelve hitből, meg expertiseból, de szerintem olyannyira fölös azt túlzásba vinni, legyen inkább minimálisan alatta minthogy felette. (Persze nem mintha ez mindig megoldható.) Ezzel szerezhetnél pár jobb statot. A gemek ügyében a fegyverben és chestben lévő haste+stam gemeket nem értem. Mi okból vannak? Akár haste+hit kombóval sokkal de sokkal többre mennél, semmi előnye sincs azoknak a stamináknak. Vélemény?

2., Keybindek. Kicsit keveslem. Illetve a 0-9 ig tartó alap keybindelés nagyon megnehezíti a játékot, meleeként meg pláne. Ha adódik egy olyan szituáció, hogy futni kell végig egy Boss után (pl. Primordius -ToTban-), a gombok kiosztása csak hátráltat, nem is kicsit a rotádban. Ebben szinte biztos vagyok (meleeben játszom Én is). Esetleg olyan gombok bevezetésén nem gondolkoztál még, hogy Q, E, R, F, V és ezek "shift"-el illetve "alt"-al történő kombinációi? Óriási mennyiségű gombot nyersz, és relatíve könnyűvé is teszi a mozgást (hiszen eléred a 'wasd' nyomogatása mellett is őket), mindent tudnál használni, miközben trugyikat kerülgetsz a földön pl. Hogy állsz ehhez a kérdéshez? Nem próbáltad még átvariálni őket? Vagy netán csak ideiglenes UI, amit látunk?

3., Offspec. Írtad, hogy az offspecet csak dungeonokban használod. A szabályzatban leírtak viszont egyértelműek. Érteni kell az offscpechez, és karban is kell tartani, hogy igény esetén szolgálhassa a raidet. Kérlek írd le a véleményed, hogy miként érintene ez téged, ha 1-2 bosson, esetlegesen akár tovább is az offspeccen kéne raidre jönnöd. Arra vagyok kíváncsi, hogy szeretsz-e azért azon is játszani, vagy csak muszályból van-e, tehát hogy személyesen hogyan élnéd meg, ha erre kér meg a RL. (Bár kötelező az offspec, de lehetőség szerint nem szeretjük a játékélményét senkinek sem tönkretenni, legalábbis Én nem. ;) )

Az apply más tekintetben tetszett. Amit írtál érthető, és nem kellett túl sokat sem olvasnom. :)
Várom hát a válaszaid, és sok sikert kívánok a felvételhez.

U.i.:
(Engem lekenyereznél, ha pluszban leírnád a rotát amit perpill használsz egy target / több target, illetve kevés számú de több target esetében [- > gondolok itt 2-3-4 targetre, akik viszonylag nagyobb HPsak]. :) Kíváncsi lennék rá.)

Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16524

Szia.
Szimpatikus jelentkezés, pár gondolat:
Adorján által említett gear dologban a stam gemeket kukázd ki. Generáltam egy profilt neked AskMrRoboton: www.askmrrobot.com/wow/gear/cb0444da-cf2...8f-81fd-eca065949d56
Klikk az "Optimize!" gombra, így alakítsd át a gemelést és reforgeot az "idális" beállítás eléréséhez.

Ahogy a screenshoton látszik ClcRet (vagy ClcInfo) addont használsz, így ha követed az utasításait kb rendben lehet a rotád.

A legnagyobb problémát a keybindeknél látom. Ahogy Adorján is leírta ez így nagyon körülményessé teszi a játékodat a fightokon. Ezt mi nagyon szigorúan szoktuk venni, próbálj kialakítani egy értelmesebb billentyű/egér kiosztást. Segítség lehet ehhez Khetana írása: omnislash.hu/forum/l2p/8262-a-karakter-iranyitasa

Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16525

Helló!

Köszönjük az applyt. Ne aggódj, az, hogy az OTP-nél dolgozol, nem gáz, én meg a BB-nél vagyok Behajtási Osztályon, mégis megtűrnek a többiek már 2 éve :)

Tetszik az apply, szimpatikus, hogy szántad rá az időt, nincs összecsapva, minden kérdésre válaszoltál (láttunk már ellenpéldát).
Ahogy a többiek is elmondták, a keybindekre helyezz több hangsúlyt, mert nagyon sokat számítanak. Mondjuk, nekem nagy a pofám, én meg 14 gombos egérrel tolom, de azért így is bindelve van gombokra még vagy 8-9 egyéb dolog. Szóval a lényeg az, hogy nagyban meg tudod könnyíteni a saját dolgod is, valamint a raid is jobban hasznodat tudja venni.

Összességében amúgy szimpatikus az apply.

Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16526

Szervusztok!

Először is Adorján kérdéseire illetve kéréseire szeretnék választ adni:

1. Az utóbbi időben a reforgelite addont használtam a reforgingra és mondom a gép biztos jobban tudja, mint én.:-)
A gemek ügyében úgy gondoltam, hogy nagyon sok hitem van, ezért ha egy kis plusz életerőt szerzek azzal a túlélési esélyeimet is növelem egy kicsit.:-) Amúgy ateista vagyok, szóval nincs sok hitem.:-)

2. Megmondom őszintén az elejétől fogva klikkelős párti vagyok, de megpróbálok átszokni, de ehhez kérek egy kis időt, mert több éves beidegződést kell kiírtanom, de garantálni nem tudom, hogy menni fog.:-)

3. Offspecet tényleg csak dungoen-ben használom nagyjából azért tudom mit kell tenni vele, de utoljára raidben talán cataclysm-ben voltam vele és őszintén szólva már nem is nagyon szeretek tankolni. Szóval, ha lehet inkább ne számítsatok rám tankként. Persze, ha kell meg tudom tanulni, de tényleg csak vészhelyzetekre tartogassatok.:-) Ha ebben kérhetek majd egy kis segítséget nagyon megköszönném.

Ui.: Single target rotáció inq tv5 es how cs_n4t15 j exo tv3_4t15 cs tv3
Ha jól tudom 4 target alatt nem érdemes használni a hammer of the righteoust, hanem simán crusader strike és tv helyett divine stromot kell használni. Helyesbítek max első alkalommal előnyös használni a hammer of the righteoust a debuff miatt, ami jó a tanknak, ha nincs pala tank. Javítsatok ki, ha tévednék.:-)

4. Kicsifiú köszi a tippet.:-D Már meg is változtattam, amit az oldal felajánlott. Nem is tudtam, hogy van ez a jó kis site. Még egyszer köszi a tippet. Amúgy clcret-et használok.

Köszönöm szépen srácok a gyors választ és a tippeket.

Ha minden igaz most szerdán megyek le a Balatonra és csak csütörtökön jövök haza szóval annál előbb ne számítsatok rám.:-)

Persze, ha igent mondtok a jelentkezésemre. Halleluja végre szabin vagyok és 11 napig nem látok belülről OTP-t ez tényleg felér egy nyaralással.

Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16540

Sziasztok!

Nem akarok türelmetlennek látszani, csak meg szeretném kérdezni, hogy kb. mikor fogjátok megadni a választ a jelentkezésemre? Nem tudom nálatok mennyi idő ennek elbírálása.

Sok szerencsét az esti raidhez.

Bridge

Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16541

Az a baj, hogy mindenki szabin van. Tudod, nyár van. :D

Illetve abban is biztos vagyok, hogy ha bármilyen ranged lennél, vagy akár pala healer vagy tank, már fel lennél véve. Melee-ként a legnehezebb... ezt jól meg kell fontolni. Pici türelmedet kérjük.

Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16550

Szervusztok!

Tegnap beszéltem Adorjánnal és csak azt szeretném közölni, hogy ma fogok transferelni Arathorra.
Remélem nemsokára találkozhatunk ingame is.

További szép napot!
Szervusztok Bridge

Téma zárolva.
Több
10 éve 8 hónapja #16557

Szia!

A beszélgetésünket követően azt mondom, hogy akkor Prot / Retri speccen nagyon szívesen várlak. Sok sikert a felvételhez.

Egyértelműen támogatom.

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.082 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum