locked Shevá Holy/Holy Paladin [elutasítva]

Több
11 éve 3 hónapja #13674

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje:
http://eu.battle.net/wow/en/character/quelthalas/Shev%C3%A1/advanced

2. Mainspec/offspec:
Holy/Holy Dps (offspeccel úgy jártam, hogy véletlen vendoroztam a tank gearem, így gyors megoldásként Dps glyphekkel raktam össze a Holy-t, ha kell inkább Retri-t gearelnék fel OS-nek).

3. Mikor érkeznél ide a guildbe:
Elbírálás gyorsaságától függően akár, már a jövő heti raid napokra itt lennék, de következő resetre mindenképpen.
4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit?

Kb. 4 éve indult a kari, különösebb ismeretem ekkor WoW-ról még csak tört szerverről volt, szimpatikusnak tűnt a paladin.
Szakmák : Mining/BS (600), ezt is már a kari indulásánál felvettem plate mi mást használna alapon. Catában ez kitűnően megfelelt mert ott prot-ot játszottam MS-ként, Holy-ra nyilván nem olyan hasznos a Mining, ha kell simán cserélem pl Enchantingra.
Spec: CAtában Prot/ret volt, emelett felhúztam egy mási kpalát Prot/Holy-n akkor tetszett meg a Holy, mivel a Protnál átvariállták a skillek cd-it és bevezették a Haste-es Cd csökkenést mint ami retrinél volt, így a prot elvesztette azt az élvezetes és lendületes játékstílusát amiért szerettem. Retritől elvették ismét 2 skill jött helyette a LvL 90-es talentből egy, talán egy kicsit jobb a helyzet mint Catában volt, de szerintem még mindig kijön úgy a dolog hogy marad üres GCD (ez mondjuk jó lehet sacred shield frissítésre, de egy dps specnél nem ez lenne a lényeg szerintem).

5. Total time played (90-en és összesen külön):
2nap 9 óra valamint, 71 nap 8 óra.

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre:

http://eu.battle.net/wow/en/character/quelthalas/Fexlok/advanced
9nap 1 óra valamint, 25 nap 6 óra.
(Pandában eddig ez volt a main, mert ranged kellett a healereink pedig megvoltak, ebből adódik a több played time 90-en és nagyobb ilvl.)

7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz:

http://www.worldoflogs.com/reports/mfjyxmyrg5x2kzvc/ (itt MV első 3 bossán healetem, többin DPS hunterral)
http://www.worldoflogs.com/reports/rt-xajwygb1ml0wmvqt/ (MV első 4 bosson heal illet HoF-ban is healeltem) - 470körüli ilvl volt ekkor.

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:


Gyorsan beugrottam egy 5-fősbe, 10-esben még 1 sor lenne a prty fram fölöt egyébként ugyan ez. Magyarázat: Lila pont a tankon a Beacon of Light, Zöld az Eternal Flame HoT-ja, piros a Hand of Sacrifice. Healthstone azért nincs kint mert VH-ban nincs lockunk, LFR-ben meg felesleges (ha tesznek egyáltalán).
Ha szükséges csinálok LFR-es screenshotot is.
Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb:
Seres Gábor vagyok, 20 éves, jelenleg Angliában élek (az időeltolódás miatt is kell, hogy később kezdő csapatot találjak), kb. nyáron megyek vissza Magyarországra és akkor folytatom az egyetemet. Itt egy Subwayben dolgozom, valamint hétvégénként egy bárban.

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente:
3
3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00)
Nem.

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben?
Igen és hasznéom is, kb 40 fps.
5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed?
Van olyan, hogy nekem kell zárnom a boltot, és ilyenkor 9:25-9:30 körül tudnék csak ideérni. (Ha jól emlékszem ilyen eddig 2x volt az elmúlt másfél hónapban, hogy emiatt késtem). Általában tudjuk úgy egymás között variálni a beosztást, hogy ilyen ne forduljon elő.

Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet:
Alapítás óta követem a guildet, és most pont egybeesett, hogy váltanék és olyan spotra kerestek embert amivel nagyon szívesen játszok.
2. Hogy találtál rá a guildre:
Anno alapításkor is itt voltam a hunterrel, (illetve a táblázatban Medow-ként benne vagyok), csak nem úgy jöttek össze akkor a dolgok ahogy terveztem.
3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál?

4 éve játszok (ulduar jött ki amikor kezdtem), de már ment ICC amikor maxos lett a pala (nem szeretek szintezni).
ICC-t pucoltam normálban, ezután Catában mindent öltem de részletezem:
T11 végén ezdtem újra raidelni, normálban öltem mindent, pát hc-t öltem T12 alatt, többit DS idején amikor lementünk mindenkinek kiszedni a metát (Conclave of wind hc kimaradt mert aznap este nem értem rá).
Firelands: Ragnaros normál a nagy nerf előtt, utána 6/7 hc, Ragna HC DS idején.
DS: 8/8 HC (10%-os nerffel lett meg nekem a Madness kill, a guild 5%-osnál ölte meg).

Jelenlegi Content: MV 6/6 normál és HoF 2/6.

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért?
Firelands-et tekintem a kedvencnek, tank szemszögből jó kihívást nyújtott az összes fight (Majordomot kivéve, mert ott nem kellett semmit se csinálni).
5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le)
Veszett Hordában kezdtem, osztálytársak ott játszottak, T11 végén mentem át a Glory-ba mert heti 1 raid-re tudtam volna menni VH-ban, ennél pedig kicsit ambiciózusabb voltam. Gloryban csináltuk a 6/7 hc FL-t majd 1/8 HC DS-nél mentem át Ragnaros szerverre a Soul Swap-be. Glory-val második héten öltük Madness normált, de ezután vártunk 1 hónapot Morchok-kal mert 2 ranged elment 1 hónap-ra szabira, miután visszajöttek közölték, hogy nem raidelnek tovább, Mocskot lecsaptuk ezután 1 óra tryolás alatt, és ott ki lett jelentve hogy nincs kellő setupunk a többi bosshoz megállt a progress én pedig váltottam, az akkor 5 vagy 6/8 hc-nál tartó SS-be. Velük pucoltunk mindent ami eddig kimaradt a contentből, kb 16 fős roster volt a 10 helyre tehát ha ki kell maradni setup miatt egy bossról/teljes raiden ott kell hallgatózni TS-en hogy akkor gyere azzal sincs bajom. Soul Swapből azért jöttem el, mert kijöttem Angliába és túl korai az ottani raid kezdés, így vissza a Veszett Hordába, ott pedig szintén kifulladni látszik a progress, nem járnak utána az emberek a dolgoknak, motiváció hiány néhányaknál, fél csapattal pedig nem lehet haladni.
6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít)
Glory of Firelands raider acsi, a Glory-val ez elég komoly dolog volt, annak a csapatnak azért még a lenerfelt bossok is komoly kihívást jelentettek hc-ban.
7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget:
5
8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak?
Youtube guide-ok, ezután megpróbálok megnézni killt olyan kaszttal amit játszok, utánajárok hátha lehet valamivel trükközni a karival amit játszok, valamint eddig a fórumotokról is sok mindent meg lehetett tudni, mivel előttünk jártok a progressben.
9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak?
Alapvetően Icy-veins készített egy jó guide-ot, onnantól amit fontosnak tartok arra rá googlizok, folyamatosan figyelem a ptr patch notes-okat mmo-championon.

Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link )
Igen.

Ui.: Ami nem látszik Armoryn: Fegyver és pajzs upgradelve van, a spirites trinketen és a neck-en szintén van 1-1 upgrade.

Kérdéseketre, javaslatokra és konstruktív kritikára megpróbálok minél hamarabb válaszolni.
Csatolom az UI-t a biztonság kedvéért ha a beillesztés nem sikerült volna rendesen.

Shevá

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 11 éve 3 hónapja Írta: Dögrovás.
Téma zárolva.
Több
11 éve 3 hónapja #13675

Szia!

Köszönöm előre is a jelentkezésedet.
Olvassuk az apply-t amint csak lehet, és igyekszünk válaszolni is neked, illetve további kérdésekkel bombázni. :)
De mielőtt belemennénk részletesebben, lenne egy-két alapkérdésem ami sajnos nincs még a kötelező kérdések között, addig is míg többen elolvassák az írásod ezeket letudhatjuk.

1., Hogy viszonyulsz ahhoz a helyzetekhez, mikor egy adott first-kill esetében (főleg HC körülmények között lehet erre szükség) mondjuk stratégiadöntés eredményeképpen nem tudnál bejutni? Gondot okozna-e neked, ha a csapatba amibe bekerülnél, rotációval viszi a raideket, és így előfordulhatna (bár nem szokás, mielőtt megijednél :) ) hogy akár egy egész raidet csereként kéne "elviselned"?

(Gonosz vagyok tudom, mert erre csak egy jó válasz létezik, inkább a megfogalmazásodra / hozzáállásodra vagyok kíváncsi. xD )

2., (És most komolyan kérdem.) Ezt hogy, "véletlen vendoroztam a tank gearem", nekem nem világos. Ilyet hogy lehet? Ha azt mondod részeg állapotodban történt, vagy valaki megszívatott akkor elfogadom, de hogy Te, józan tudatállapotban eladj egy vendornál egy teljes geart, ráadásul véletlen, ez számomra értelmezhetetlen.

Egyenlőre csak ennyi. :)

Üdv.,
Adorján

Téma zárolva.
Több
11 éve 3 hónapja #13676

Az első kérdésedre a válasz megtalálható az előző guildek szekció alatt de ki copyztam:
"Velük pucoltunk mindent ami eddig kimaradt a contentből, kb 16 fős roster volt a 10 helyre tehát ha ki kell maradni setup miatt egy bossról/teljes raiden ott kell hallgatózni TS-en hogy akkor gyere azzal sincs bajom."
Nyilván ez azt jelenti, hogy ha adott estére nem kapok spotot akkor se fogok megsértődni, megtörtént már olyan hogy teljes raiden csere voltam, de ha már farm volt akkor müködött hogy azok maradtak bent és mentek be a csapatba akinek kell loot. Tisztában vagyok vele, hogy a komoly progress és a hc-zás ezzel jár.


2. kérdésedre is megpróbálok legjobban visszaemlékezve válaszolni.
Ha jól rémlik egy olyan raid után történt amikor több cuccot is vittem. Raid alatt fogyott a sör is, és amikor menteni akartam a Holy setet az equipment managerben, rámentettem a Prot setre, ezek után mivel a táskám majdnem fullon volt kikukáztam amihoz nem volt odaírva hogz valamelyik setem része (kicsit fura volt hogy felgyűltek a kékek de nem törődtem vele), másnap vettem észre hogy nem a "holy" nevű set van rajtam de Holy gearben vagyok, rájöttem hogy eladtam a tank setet, de mivel nem tetszik az átvariált tankolás ezért meg sem próbáltam a blizzardtól kikönyörögni, hogy adják vissza a cuccokat. Ha azzal járna felvételem, hogy tank os-t kell csinálnom (és felgearelnem bár ez a retrire is igaz) akkor annak sincs akadálya, egyik specet sem feljetettem el, majdnem egy teljes kiegen át azt a 2-őt játszottam.


Remélem így már kicsit érthetőbb, a dolog épp eszű ember (annak tartom magam :D) tényleg nem dobna ki egy teljes geart szándékosan.

Utolsó szerkesztés: 11 éve 3 hónapja Írta: Sevá.
Téma zárolva.
Több
11 éve 3 hónapja #13677

Ok. Örülők hogy beleírtad alapból (Erre alapból kíváncsi szoktam lenni, azt csak úgy hirtelenfelindulásból tettem fel a kérdést. :) ).
A második válasz is elfogadható volt (Igen, egy másik talent, meg kezdőgear rá biztosan kelleni fog pozitív elbírálás esetében).

És jövünk majd nemsokára még kérdésekkel, kitartás. :)

Téma zárolva.
Több
11 éve 3 hónapja #13678

Nagyon alap szinten már elkezdtem dolgozni a retri gearen (450-es pvp-s setet vettem), meg még szereznem kell egy fegyver mert a Hc Gurthalakom, már öregecske 90-re.

Várom a kérdéseket, válaszolok majd amint tudok.

Téma zárolva.
Több
11 éve 3 hónapja #13679

nemtudom számít E

1-2 szót szókapcsolatot nem értek pl : " szimpatikusnak tűnt a paladin" de amúgy szimpi apply attól eltekintve hogy pala...
:D


"Nagy hiba elõre számítgatni egy küzdelem kimenetelét, nem arra kell gondolnunk, hogy vajon gyõzünk-e, vagy sem. Hagyjuk a dolgokat természetesen folyni. A mi feladatunk, hogy ütünk a megfelelõ pillanatban."

Bruce Lee
Utolsó szerkesztés: 11 éve 3 hónapja Írta: Hirki.
Téma zárolva.
Több
11 éve 3 hónapja #13693

Szia, köszi a jelentekzést, nézegettem a logokat amiket linkeltél. A dec 19.i logban van 4 wipe, de csak 1 Lay on Hands ment el tőled. A Divine Favor-t az egész este (a logok alapján) 2x használtad. Jan 2.i logban Divine Favor egyáltalán nincs, LoH szintén egy darab. Mikor és milyen CD-ket használsz?
Azt látom, hogy Tsulong nincs meg normálban, de hogyan healelnéd nappali fázisban?


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
11 éve 3 hónapja #13696

Szia. Jelenleg dolgozom du 5 körül fogok tudni válaszolni, nekem is rá kell még pillantanom a logokra. A CD-zessel abszolut igazad van, én is tisztában vagyok vele, hogy ezen még sokat tudok fejlödni. Bövebben késöbb, kindleröl nem fun hosszan írni.

Téma zárolva.
Több
11 éve 3 hónapja #13704

Ahogy ígértem kicsit bővebben.

A CD-zésem a log alapjén tényleg katasztrófális, de ha megnézed, hogy pl mibe haltak emberek stone guard wipeokon (pl rossz robbanás), akkor azzal nem tud mit csinálni az ember, devotion aura a raidre és megpróbálni mindenkit felhúzni. A lényeg hogy kis odafigyeléssel ez a probléma orvosolható.

Nos Tsulongra kitérve:
Alapvetően ha csak erről a bossról van szó a gearen a mastery helyett a haste lenne a prio, hogy abba na 6 secben amíg fent van a buff ha castolos healt kell tolni az minél gyorsabban végig érjen. Talán ToES-ra igaz hogy oda haste jobb is lehet mint a mastery, de ezt csak LFR tapasztalat alapján mondom.

Execution Sentence talent-el mennék azt úgy időzíteni, hogy a lehető legtöbb tickelje a buff ideje alatt, de még be is érjen a végső heal, ezt ha minden igaz 2x lehet ellőni egy nap fázisban. Természetesen, minden sun breathhez, lehetőleg 5 hp-val érkezni, akkor 2 Eternal flame simán belefér, És ekkor még van egy Divine favor, Guardian, Szárnyak, és Holy avenger, ebből én az Divine favort szárnyakkal együtt használnám, Holy Avengert és Guardiant pedig külön, külön, ezzel 3 breath le van fedve cd-kkel. Azt nem tudom, hogy a Guardian miként viselkedik Execution Sentence-el, mert ha megy a kettő együtt akkor az csúnya dolgot tudna művelni (de van egy érzésem hogy nem mennek együtt). Még esetleg működhet a Flash of Light glyphelve, de ennek szintén utána kell járnom, hogy megéri-e használni.

Remélem kielégítő választ adtam.

Utolsó szerkesztés: 11 éve 3 hónapja Írta: Sevá.
Téma zárolva.
Több
11 éve 3 hónapja #13721

Szia!

Kielégítő volt a válasz, igen.

A jelentkezéseddel meg a következő a helyzet. Épp mielőtt írtál nekünk vettünk fel egy holy paladint Triálra, hogy megnézzük, hogy megy részéről a raidelés. Mindketten hasonló gearben, és tapasztalattal bírhattok körülbelül. És sajnos az, hogy két paladint vigyünk raidekre, és egymáshoz hasonlítgassunk titeket, az sem nektek, sem a geareteknek nem tenne jót, így ezzel a csapatnak sem, főleg hogy biztosan csak egy holy paladinra van szüksége most a csapatnak.

Ezen okból sajnos nem támogathatom a jelentkezésedet, a jelen körülmények között.

U.i.: Amennyiben a szándékod nem fog változni és szeretnéd idővel, még mindig nálunk próbára tenni magad, és megnézni a raideket, úgy kérlek nézz vissza pár hét múlva, miként változik a Tagfelvételünk. Az is lehet akkor már számodra is fel tudunk kínálni egy Triál rangot.

Üdv.,
Adorján

Téma zárolva.
Több
11 éve 3 hónapja #13723

Szia, mint Adorján írta, jelenleg nem tudunk trial rangot adni, mert a jelenlegi progressbe nem fér bele, hogy egyszerre 2 embert kelljen gearelni.
Február első felében esetleg nézz vissza, addig is sok sikert a guildkereséshez.


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.153 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum