locked Tstark - Mistweaver monk [elfogadva]

Több
11 éve 4 hónapja #13413

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Tstark/simple

2. Mainspec/offspec: Heal/dps

3. Mikor érkeznél ide a guildbe: Már benne vagyok friendként

4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit? : Több healer karakterem van: paladin, shaman, druid, priest és ezt is szerettem volna kiprobálni és megragadtam ennél. Eddig tank vagy healer szerepet vállaltam magamra, sajnos a monk tank nem brillírozik túlságosan szerintem és emiatt lett a healer a main. Bányászás csak a pénz miatt van.

5. Total time played (90-en és összesen külön): Total 6nap3óra, 90en: 2nap9óra

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre: 85-s karaktereim vannak ezen kívül.

7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: ..

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:




Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: Bara Szabolcs

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: 3

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00) nem gond

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? Mikrofonom van és kb 40-50fps 25man

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? maximum a munka,mert egy héten egyszer 20hig dolgozom. de 20:30 körül már otthon vagyok.


Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: Mert már friendként aktív vagyok, és látom, hogy a társaság nekem való.

2. Hogy találtál rá a guildre: Munkatársam mesélt rólatok! Kapszlock

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? icc, toc, ulduar

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért? Toc25, első hc raidem.

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le) Ezen a szerveren PureHax, megszűnt a klán

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít) icc10 szárnyak nyitogatási, amit az akkori klánnal remekül vettük.

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 4

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? leginkább youtube valaint wowmovies, vizuálisan jobban jegyzem meg,

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? www.icy-veins.com/mistweaver-monk-wow-pve-healing-guide


Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link )

Mellékletek:
Téma zárolva.
Több
11 éve 4 hónapja #13414

Valamilyen raid teljesítményt írj már, hogy mit mikor pucoltál ( aktuális contentben, később, stb. ), mivel ezzel ugye semmilyen raid, vagy challenge mód, vagy hasonló nincs, amivel lehetne mérni a teljesítményt, és ugye az egyéb karakterek is hiányoznak.

Mivel a karakter healer, és a screenshot is ott van, ahol, ezért még az sem látszik, hogy milyen módon healolsz. Itt is jobb lenne egy LFR-es screenshot, hogy lássuk, hogy most akkor healbot van, vagy micsoda. Ha tudsz, egy ilyet tegyél már fel plz, mert ez így, egyelőre elég kevés.
Köszi!

Az egyébként létezik, hogy semmilyen poti nincs kitéve, se hotkeyek a cuccokra ( vagy csak ezek le vannak rejtve? )?

Utolsó szerkesztés: 11 éve 4 hónapja Írta: Classrun.
Téma zárolva.
Több
11 éve 4 hónapja #13415

Szia!

Koszonjuk a jelentkezest.
A geared alapvetoen megfelelo, amit lehet, kb osszehoztal magadnak.

Kb ugyanazokat tudom megemliteni mint Classrun. Nem derul ki a screenshotbol, hogy hogyan healelsz, hogy van-e fent valamilyen boss addon, ha igen, akkor ez be van-e allitva valahogyan, stb.
Emellett szamomra nagyon macerasnak tunik az 1-9es gombok vegignyomkodasa, a CDk hasznalata, potik sincsenek, stb.
Amennyiben wasdozol, akkor celszerubb a "q", "e", stb gombokra rakni bizonyos kepessegeket. Amennyiben wasdozol... Ennek hianya alt. ugyis kiderul az elso raiden, foleg egy healernel, itt messze nem optimalis kattingatva tolni, tul sokat kell targetet valtoztatni ahhoz, hogy igazan jol lehessen tolni egerrel hadonaszva.

Szoval kernenek egy raides screenshotot egy LFRbol es egy kis leirast arrol, hogy hogyan healelsz.

Teny mondjuk, hogy LFRben nem jellemzo hogy fontos lenne a poti hasznalat, ez emiatt jelenleg nem is zavar, de remelem az vilagos, hogy a raideleshez kell majd poti, flask, stb.

Téma zárolva.
Több
11 éve 4 hónapja #13416

Na csövi!

Szerintem Te még mindig a karácsonyi vacsin vagy épp:)
Örülök, hogy jelentkeztél raidelni, igazából meg is beszéltük már IRL, hogy mi is az, amikre szükség lenne. Amúgy gyanítom, hogy a poti még azért nincs kirakva hotkeyre, mert még nem volt olyan szituáció és környezet, ami indokolná.
althoz segítek linkkel:

eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Svarci/simple

Az tudom, hogy van egy papod is, de dögöljek meg, nem jut eszembe a neve, majd linkeld már be azt is plz.

Téma zárolva.
Több
11 éve 4 hónapja #13418

Pap lvl85
eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Radonn/simple
Pala lvl85
eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Svarci/simple
Ezzel a kettővel voltam raidelni. Sajnos nem kitartó klánban voltam és eredmény az sajnos nem sok volt. Aztán nem erőlködtem másik klánt találni.

Változtattam kicsit a dolgokon



Healbotot nem használok.Fent van, csak kivan kapcsolva. (de ha ez feltétel, akkor nincs akadálya)
wasdozni számomra nem ismeretlen fogalom, és hál'istennek monkal ez nem is olyan körülményes mint gondolná az ember, valamint tetszik, hogy el lehet érni azt, hogy szinte "instant" legyenek a spellek.
Poti, flask nincs rejtve Class! De a megmentőimre kell hivatkoznom, teljesen felesleges LFR-re és nem volt lehetőségem "normális" raidre menni.

Mellékletek:
Téma zárolva.
Több
11 éve 4 hónapja #13419

Melyik csapatba szólna ez az apply? A választ Starktól ingame megkaptam: bármelyikbe.

Utolsó szerkesztés: 11 éve 4 hónapja Írta: Bernatella.
Téma zárolva.
Több
11 éve 4 hónapja #13434

Dobnál egy screenshotot ToES - Tsulong kill után, ahol látszik a heal done / hps?

Téma zárolva.
Több
11 éve 4 hónapja #13445

Elnézegettem ezt a screenshotot, aludtam is rá egyet, és sajnos nem tudom támogatni az applyt.

HC raideléshez az, ami itt lejött ez alapján, kevés - nekem összesen 22 hotkeyem van ( flaskon, potionon, kaján nincs pl ), itt az action bar-on kint is van egy rakat képesség, és hotkey össz-vissz jelölve van 0-9ig.
Részemről nem hiszem el, hogy vki eléri wsad mellett kényelmesen a 0-t és a 9est is, és nem kattintgat. Ez azért nem szerencsés, mert ráadásul pont ott, a végére van kitéve mentő CD.

Az egérgörgő használata láthatólag teljesen hanyagolva van, pedig aki azt nem használja, az elesik alapból 3 ( fel / le / gomblenyomás ) gombtól ( nekem még ezek mellé mind megvan a ctrl + shift -el kombinált része is ). Healerként, hogy ne kelljen targetet váltani, ugye sokszor lenyomja az ember az altot, mozgás közben pl, hogy a GCD alatt addig is egy instantot toljon magába, én megpróbáltam most a billentyűzeten lefogni egy alt + 8at, úgy, hogy feltételeztem, egérrel mozgok, fájdalmas volt.

A grid szép, és tele van lényegtelen információkkal. Látszik, hogy ki milyen szerepkörben van, de abból semmi, hogy pl kiken van mist, hogy lássuk, az uplift kire fog hatni ( utóbbi CD-n sincs, pedig Elegon P3-ban azért van healolnivaló bizonyára még LFR-ben is ).

A képernyőn semmilyen procc, vagy buffkövetés nincs ( egyedül a targeten ketyeg egy mist ), én még healerként is kitettem baromi nagyban vhová jól látható helyre, hogy a fontos, nagyobb CD-s skillek elérhetőek -e, a tankokon ketyeg -e a hot / shield / stb., és bár a raid állapota láthatóan jól követhető, egyéb lényeges infot én nem tudtam leolvasni ( 4 emberen van vmi 2pixeles jel, ami hamarosan lejár, ez lehet, hogy mondjuk jelent valamit ).

Régen healoltam ( nagyon régen ), ezer sok minden változott, a monk healhez is csak annyit értek, amennyit utánaolvastam az apply kedvéért.
Nem értek tehát a healhoz, és adok más véleményére, ergo elhiszem, ha Te ( vagy bárki más ) szépen megmagyarázza, hogy azért van így, mert X, és jól is van úgy. Az is lehet, hogy le vannak rejtve a hotkeyek.
De ha nem, akkor fenntartom, hogy ha legalábbis a görgő nincs használva ( nem kell 12 gombos egér, én egy sokéves, 3gombos, alap Dell egeret használok e pillanatban is ), akkor az sokat elmond. A 7-8as hotkey is használhatatlan, helyette Q/E ezerrel hasznosabb.

Summa - summarum, ez ide kevés lesz - tessék átszokni a hotkeyekre, gyakorolni őket, a lényegtelen infokat leszedni a képernyőről ( mikor jár le a kaja buff ), és megszórni az UI-t olyanokkal, amelyek informatívak ( nagyobb CD képesség lejárt, buffok / hotok követése, bármi ). Biztos nem lesz annyira könnyű az elején, én személy szerint sokat PvP-ztem, hogy rögzüljenek a keybindek, de másképp nem megy - a befektetett idő majd kamatozik Vizieren gyűrű-kerülgetés közben, ill. egyéb helyeken.
Az látszik, hogy a karakterrel törődve van, ami geart ki lehetett szedni, megtörtént, úgyhogy az elkötelezettség adott, ellenben más fronton erős hiányosságokat érzek. A jó hír, hogy talán itt lehet az egyik legkönnyebben fejlődni, embertől függően tudnak rögzülni ezek, és átszokni, ügyesebbnek lenni.

Úgyhogy részemről bármennyire is szeretném, de nem, talán majd a jövőben akár.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Tstark
Téma zárolva.
Több
11 éve 4 hónapja #13468

A tegnapi raiden volt szerencsénk együtt játszani Tstark-al. Bár a mozgással, helyezkedéssel volt gondja az elején, viszont miután ráérzett, szépen megoldotta. Sajnos a monk healhez nemigazán értek, ezért hiába nézném meg a logot, amit láttam, hogy Wind Lordon szépen elégette a manáját, de gondolom legközelebb ezzel sem lesz gond.

Másrészről a hotkey problémát mindenképpen orvosolni kell, ahogy Classrun is leírta, a jelenlegi kiosztás nem hatékony. Egy kis átrendezéssel, gyakorlással csapatunk aktív tagja válhat belőle.

A jelentkezését támogatom.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Tstark
Téma zárolva.
Több
11 éve 4 hónapja #13472

Elég régen raideltem utoljára rendes kereteken belül. Jól éreztem magamat tegnap, jó volt újra benne lenni. Köszönöm, hogy mehettem. A tanácsokat köszönöm szépen mindenkinek, megfogadom és kamatoztatni is fogom majd:) Profin toljátok még akkor is ha nem progress-t csináltok:P

Téma zárolva.
Több
11 éve 4 hónapja #13502

Beirom ide a rend kedveert:

Kapsz egy trial spotot.
Alapvetoen egyetertek azzal, amit Class irt, ezeken mindenkeppen javitani kellene, ha ez megtortenik, akkor nem lesz gond. Mivel a trial idoszak jopar hetig tart, ezert erre azert lesz idod.

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.360 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum