locked Flekszi - social jelentkezés [elutasítva]

Több
11 éve 7 hónapja #11662



Természetesen kitöltöm a kérdéseket, de sok értelme nincs, a lényegért nyugodtan ugorjatok a végére.







Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Hypothetical/simple

2. Mainspec/offspec: Retribution / Holy

3. Mikor érkeznél ide a guildbe: Amikor Nektek megfelel.

4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit? Még az sem biztos, hogy ez lesz a mainem, de valószínűleg ezzel látok neki a szintezésnek ha gyün a kieg.

5. Total time played (85-on és összesen külön): Total: 17 nap 23 óra ; 85: 7 nap 19 óra

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre:
http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Xenophobic/simple
http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Flekszi/simple
http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Futile/simple
http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Kelme/simple
http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Kisj%C3%B3/simple
http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Senescence/simple

7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: Azzal nagyon rég volt már dolgom, sajnos nem tudok linkelni.

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:


Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: Szabó Ádám, 20 éves, BGF Turizmus-vendéglátás hallgató.

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: 0.

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00) Igen.

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? Van mikrofon, 10esben 45 fps körül, 25-ön jóval kevesebb.

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? Van bizony, ezt bővebben lentebb.


Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: Mert már voltam Nálatok.

2. Hogy találtál rá a guildre: /who Ominslash

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? Vanilla óta játszom, kisebb-nagyobb megszakításokkal, a tapasztalatommal tisztában vagytok.

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért? Burning Crusade első két tierje, egyértelműen.

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le) A régieket tudjátok, Tőletek IRL teendők miatt kellett eljönnöm.

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít) Herald of the Titans

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 5

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? Dungeon Journal + youtube

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? Elitist Jerks


Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link ) Igen.



Na és akkor a lényeg:
Ugyan az elválásunk (véleményem szerint a szerencsétlen időzítés miatt) nem volt az igazi, mégis bizakodóan fordulok most -újfent- Hozzátok. Először is tisztáznám a jelentkezésem célját. Suli, munka, sport és magánélet mellett a távozásom óta a wowos "pályafutásom" alatt most töltőm a legkevesebb időt a játékkal. Konkrétan hetente van 1-2 estém amikor felnézek szórakozni kicsit, pár bg, pár lfd, ha esetleg úgy alakul hogy több időm van és nincs jobb dolgom, pugolok 1-1 10est. Azt is kb. mindig más karakterrel. Na én ezeket a raideket, 5fősöket, challange mode-okat (...) szeretném lehetőség szerint olyan játékosokkal bemutatni, akikkel lehet haladni, és nagyon örülnék, ha a kevéske odaszánt időm nem tököléssel menne el, hanem lenne egy kis sikerélményem ha már fizetem a havidíjat. Mielőtt bárki rosszra gondolna, szigorúan csak a hobbiraidjeitekre, altos runokra gondolok, illetve nap közbeni szerveződésekre. Hála az égnek már nem mozgat a hc, vagy akár csak rendszeres raidelés, így sem most, sem a jövőben nem remélek és várok semmi komoly rangot. Nekem tökéletesen megfelelne valami altok alatti szint, vagy amit Ti elfogadhatónak tartotok.
Tehát. Nem szeretnék semmilyen vizet zavarni, csak megbújni a háttérben és 1-2 alkalommal ha épp van egy-egy helyetek valami guildes megmozdulásban, oda csatlakozni. De szerintem értitek mire szeretnék kilyukadni.

Hát, nagyjából ennyit szerettem volna tisztázni, várom a válaszotokat, illetve ha bármi kérdés felmerülne, na habozzatok, tegyétek fel nyugodtan! :)

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11663

Helló!

Először is köszönjük a jelentkezést.

Ha már megtiszteltél bennünket azzal, hogy kitöltötted rendesen, korrekt módon az applyt, én is megtehetek annyit, hogy értékelem és véleményt mondok róla. Az apply korrekt, tartalmazza a lényeget, egyenes és őszinte.

Ami a szociális részt illeti:

Fenn kell tartanom azt az álláspontomat, melyet a múltkori beszélgetés során mondtam Neked. Volt jópár ember (ha nem a teljes Slash csapat és akár az Omnisok is), akit eléggé mélyen érintett a távozásod.

Hogy csak egy okot mondjak:

- 4.3 elején megbeszéltük, hogy tank loot prio van. Miután összejött Neked egy egész jó tank gear és távoztál, Zedi maradt az egyedüli tank értékelhető gearben, Dögnek kb. tisztességes tank gear nélkül kellett végig offtankolni a contentet. Nem azt mondom, hogy emiatt haladtunk úgy, ahogy, de kétségtelen, hogy ez is közrejátszott a dologban.

Az, hogy a történtek után is beadtál egy új applyt, az lehet
1: bátorság
2: idiotizmus
3: lelkiismeret furdalás/megbánás

Hogy melyik, azt nem az én tisztem eldönteni, azt Te érzed.

Mindent egybevetve sajnos továbbra is azt kell mondanom, hogy nem támogatom a dolgot. Nem tudom, milyen hangulatot keltene a guildben, ha visszatérnél, illetve volt ez magát a guildet milyen fényben tüntetné fel és hogyan minősítené, de sajnos van egy olyan érzésem, hogy negatív lecsapódása lenne a dolognak.

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11665

Hát... Sajnálom, hogy így látjátok. Kapsz, a három általad felkínált lehetőség üzenete átjött, de semelyiket nem érzem magaménak. Csupán úgy éreztem, hogy a rajtam kívül álló okok miatt történt távozásom nem volt ekkora tragédia. Kíváncsi lennék egyébként, hogy az engem megelőző 3 (4?) delikvens, akik ugyanúgy kvázi cserben hagyták a csapatot, ugyanolyan közutálatnak örvend-e, vagy ezzel csak engem tiszteltek meg valamiért. Na de semmi gond, nekem egy próbát megért. Legyetek ügyesek MoPban és mindenkinek sikeres életet, őszintén :)

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11666

Hi,

Én örülnék ha ujra ismeros arccal bovulne a roster még ha csak friend rangon is, tény, hogy el kellett mennie 4.3ban(mely közrejatszott a slash csapat megprobaltatasaiban), de mégis csak az IRL>WoW.

Részemről(persze csak ha van beleszólásom), támogatom az applyt.


Doh.
Utolsó szerkesztés: 11 éve 7 hónapja Írta: Mlnrmt.
Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11667

ez egy játék. ennek ellenére én úgy látom, hogy tartozunk némi felelősggel egymás iránt. vannak érthető és elfogadható lelépések és vannak kevésbé. a te távozsod Flekszi nem volt szép (bár voltak durvábbak is). Sajnos ez a jellemzőbb, de ez nem az irl>wow-ból eredt, hanem abból, hogy nem volt meg benned a felelősségérzet a csapat és a társak iránt. Itt a retorzió csak ennyi. de Irl>wow, szóval tanulj belőle.

én nem támogatom a friend rangot sem.

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11668

üdv sajna az ember hibázik. az életben bár mi közbe szólhat. ez miatt lehet hibáztatni okolni.... de mindenki hozhat rossz döntést. Flekszit nem ismerem de az az ismerőset aki mi módon távozott a guildbol nagy arca XD az elmondott valamit .....XD
De mivel sem Retribution / Holy palára nincs szükségünk nem támogatom( persze nem sok bele szólásom van )

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11669

Flekszi írta: Csupán úgy éreztem, hogy a rajtam kívül álló okok miatt történt távozásom nem volt ekkora tragédia.

Megpróbáltam feleleveníteni a történteket, de én nem így emlékszem.
AFK topic: omnislash.hu/forum/raids-a-performance/6...esitk?start=220#7900
Goodbye topic: omnislash.hu/forum/raids-a-performance/6...tesitk?start=80#8288
Egy tank (vagy egy healer) szerintem mindig nagyobb felelősséggel tartozik a csapatának mint egy dps. Megspékelve ezt officeri ranggal, igazán frusztráló tud lenni az eredmény. Ráadásként mindezt úgy, hogy 3 hétig a csapatod várt vissza aztán csak a hideg zuhanyt kapták. Bár "tragédia" nem történt, de ez a sokadik pofon volt a csapatnak és igenis visszavetette a teljesítményt és a morált.

Ez egy social jelentkezés, aminek az elbírálása során a karaktert nem, csak az embert lehet bírálni. Így ha sokakban a negatív emlékek dominálnak könnyen elutasítást kaphatsz.

Utolsó szerkesztés: 11 éve 7 hónapja Írta: Littleboy.
Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11670

Továbbra sem világos, hogy pontosan miért volt ennyire "nem szép" a távozásom, és miért vagy ennyire meggyőződve róla Berna, h nem irl>wowból eredt a távozásom. Megnyugtatna, ha leírnám privát üzenetben hogy pontosan mik is voltak az okaim? Alapvetően nem akartam senkinek az orrára kötni a részleteket...
Mármint félreértés ne essék, most nem a felvételemről győzködlek Titeket, arról már letettem, nem vagyok kíváncsi erre a sárral dobálózásra. Csak rosszul esik ez az igazságtalan bírálás. Tank és emergency-officer voltam, igen, az még szarabb ha elmegy, de továbbra sem érzem magam rosszabb embernek, mint mások, akik különböző okokból leléptek. Előttem. Ennek ellenére komoly összegeket tennék rá, hogy Ők nem ilyen fogadtatásban részesülnének. Sajnálom.

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11671

Flekszi írta: Továbbra sem világos, hogy pontosan miért volt ennyire "nem szép" a távozásom, és miért vagy ennyire meggyőződve róla Berna, h nem irl>wowból eredt a távozásom. Megnyugtatna, ha leírnám privát üzenetben hogy pontosan mik is voltak az okaim? Alapvetően nem akartam senkinek az orrára kötni a részleteket...
Mármint félreértés ne essék, most nem a felvételemről győzködlek Titeket, arról már letettem, nem vagyok kíváncsi erre a sárral dobálózásra. Csak rosszul esik ez az igazságtalan bírálás. Tank és emergency-officer voltam, igen, az még szarabb ha elmegy, de továbbra sem érzem magam rosszabb embernek, mint mások, akik különböző okokból leléptek. Előttem. Ennek ellenére komoly összegeket tennék rá, hogy Ők nem ilyen fogadtatásban részesülnének. Sajnálom.

Lehet, hogy Te máshogy látod a távozásodat, de mint olvashattad a hozzászólásokat vagyunk itt egy páran akik hasonló véleményt formálunk a dologról egymástól függetlenül.
Az utolsó mondatodban kifejezett gyerekes vagdalkozás viszont megerősíti Bernatella azon véleményét amit a GoodBye topicban megfogalmazott 7 hónappal ezelőtt. Lehet tényleg érdemes elgondolkoznod rajta.

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11674

egy kérdésem lehet ? mivel te most nem raid spotra jelentkezel hanem BARÁT rangra ??? kitt tartasz a guildban BARÁTODNAK?

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11675

Flekszi, leírom, hogy mi hogy éltük meg a történetet, október 11.én lettél felvéve, november 27.én lettél Officer, és RL. Január 24. lejárt az accod, de csak annyit mondtál, hogy azon a héten nem töltöd fel, aztán meg síelni mész, majd utána. Február 12.én beírtad, hogy köszi szépen neked ennyi volt.
Valahogy mind azt éreztük, hogy te már rég tudtad hogy nem akarsz játszani, csak csesztél elmondani nekünk. Mindeközben felöltöztettünk (mert ugye tank loot prio), elvitted a sárkány mountot madnessből, és cserébe még azt sem tetted meg, hogy azt mondod, fiúk meguntam, keressetek valakit a helyemre, ezt a hetet még végigtankolom. (Ebből az lett, hogy RF-es tank cuccban ugrottunk neki DS HC-nak, egy béna tankal, akinek tankolni is meg kellett tanulnia)
Ne érts félre, nincs bennem harag, csak nem értelek. Azt megértem hogy eleged lett az officerségből, baromi fárasztó tud lenni. Azt is megértem, hogy a WoW-ból eleged lett. De ha akkor ennyire volt neked fontos ez a társaság, akkor most miért érzed azt, hogy szeretnél ide tartozni?
Engem igazából nem zavar, ha itt vagy. De ha bárkit a Slash csapatból igen, akkor az elég indok szerintem arra, hogy visszavegyünk.


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11679

Dögrovás írta: Flekszi, leírom, hogy mi hogy éltük meg a történetet, október 11.én lettél felvéve, november 27.én lettél Officer, és RL. Január 24. lejárt az accod, de csak annyit mondtál, hogy azon a héten nem töltöd fel, aztán meg síelni mész, majd utána. Február 12.én beírtad, hogy köszi szépen neked ennyi volt.
Valahogy mind azt éreztük, hogy te már rég tudtad hogy nem akarsz játszani, csak csesztél elmondani nekünk. Mindeközben felöltöztettünk (mert ugye tank loot prio), elvitted a sárkány mountot madnessből, és cserébe még azt sem tetted meg, hogy azt mondod, fiúk meguntam, keressetek valakit a helyemre, ezt a hetet még végigtankolom. (Ebből az lett, hogy RF-es tank cuccban ugrottunk neki DS HC-nak, egy béna tankal, akinek tankolni is meg kellett tanulnia)
Ne érts félre, nincs bennem harag, csak nem értelek. Azt megértem hogy eleged lett az officerségből, baromi fárasztó tud lenni. Azt is megértem, hogy a WoW-ból eleged lett. De ha akkor ennyire volt neked fontos ez a társaság, akkor most miért érzed azt, hogy szeretnél ide tartozni?
Engem igazából nem zavar, ha itt vagy. De ha bárkit a Slash csapatból igen, akkor az elég indok szerintem arra, hogy visszavegyünk.

Aha... ez sok mindent megmagyaráz. Ha számít valamit, tiszta lelkiismerettel mondom, hogy ez nem volt eltervezve, valóban spórolni akartam a feltöltés csúsztatásával egy hetet, amikor fixen tudtam h nem leszek gépközelben, minek is töltsem fel? Majd úgy alakult, ahogy alakult. Nem szeretném, hogy (emiatt) becsapva éreznétek magatokat.
A loot és a sárkány miatt egyértelműen szörnyen érzem magam, amikor elvittem őket, nyomokban sem tartalmaztam kételyeket. Őszintén bánom hogy így alakult. És teljesen megértem hogy emiatt nehezteltek.
Köszönöm a válaszodat Dög!

Dardius, mivel megtiszteltél azzal, hogy a második hozzászólásodban elrejtettél egy-két állítmányt és úgy általánosságban érthetően próbáltál fogalmazni, válaszolok:
Barátnak ugyan sajnos talán senkit nem tekinthetek, úgy gondoltam kedves ismerős, békés játékostárs akad a guildben, ezért jelentkeztem. Remélem kielégítőnek találod a választ.

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11681

Szia Flekszi!

Mi nem raideltünk együtt, nem is ismerlek ingame, viszont hallottam a távozásodról, meg olvastam is ugye.
Érdekesnek tartom a jelentkezésedet. Hogy miért?
Nem raidelni kívánnál csatlakozni, hanem hogy tudj kivel elmenni egy két Instába, vagy LFR-re vagy bármire.

Nekem, ez nagyon úgy hangzik, hogy anno amikor elmentél, egyszerűen eluntad a wowot, sajnáltad a pénzt a feltöltésre, és úgy gondoltad, akkor meg minek...
Csak van egy bökkenő! Keresd ki a "Guild" szót a szótárban. Azt jelenti hogy "szövetség"...
És az én saját kis értelmezőszótáramban ez így képződik le WoW-os környezetben:
"Szociális szövetség, mely elsősorban a Content végiggyűrésére alakul."
(Lehetnek benne haverok is akik nem szertnek raidelni, kevésbé aktív tagok, vagy éppen "most offline leszek pár hónapig" emberek.)

De benne van a szociális szó is, ami azért van, mert egy közösséget hozunk létre, amelyben mint minden közösségben felelősségünk is van. Van akinek több mint a másiknak. És ezt te nem tartottad anno szem előtt kicsit sem.

Haverok? Erre válaszoltál Te.

Most meg úgy érzem, egyszerűen nem jött be a Guilden kivűli wow-os élet, és ezért csatlakoznál. De kérdem én, hogy miért kellene valakinek erre igent mondani? Mi az amiért beleillenél a Mi profilunkba? (És most csak a magam nevében beszélek inkább)

Én azért jelentkeztem, hogy a HC raideket, rendesen, felkészülten és profi emberekkel vigyem végig. Ezért cserébe rendesen próbálok járni raidre, a karakterből ki akarom hozni a maximumot, és segítek abban amiben csak tudok, és van rá erőm. Ezért cserébe azt kapom, hogy amikor este (éberen, vagy éppen fáradtan) feljövök raidre, akkor egy olyan társaság invel be egy csapatba aki tudja ezt rólam, és ezért tiszteletben tart, és én is őket, mert ők is így tesznek. Továbbá jól tudok mindeközben szórakozni, és lehet a többiekkel rendesen beszélgetni, bízni a másikban. Tehát egy jó haveri társaságot is kapok. Veled ez meglenne?

Nem beszéltünk, vagy találkoztunk még in-game sem soha. De sajnos már előre eljátszottad a bizalmam, mind progress(raid hozzáállás), mind szociális (távozás) viszonylatban.

irl>wow ? Az élet mindig nehéz. Én is egyetemre járok, dolgozok, sportolok, sőt még van pár barátom is a "való világban" (nem beszélve a családról, hiszen az alapvető!). Ha erre befutna valami egyéb dolog, akkor bizony el kell gondolkozni, hogy mit adok fel, ha egyszerűen fel kell valamit adni. Az utóbbi időben csak a raideket jelentem meg, de ott annyiszor amennyiszer meg volt hirdetve. Most úgy rendeztem a dolgokat, hogy legyen egy kis időm a kieggel érkező plusz feladatok ellátására. De ha úgy alakulna (és remélem nem), hogy tényleg nem tudnék fizikailag játszani, akkor úgy cselekednék, hogy a jövőben ezt a mostani állapotot vissza tudjam állítani. (Pl. Friend rankot kérek, elmagyarázom rendesen a szitut, stb.)

Sajnos, az Én kis felfogásomban Te nem vagy közénk tartozó.
Én nem szeretném, ha a WoW-ban a neved alatt az "Omnislash" lenne. Ezért nem támogatom.

Nos, nincs döntési jogom ez ügyben, az is lehet hogy pozitív döntés lesz az ügyedben (hiszen bárki hibázhat, így Te is), nem tudhatom. Az illetékesek biztosan meg fogják rendesen vitatni ezt. Akkor azt el fogom fogadni. De Én nem támogathatom, sajnálom. Mindezek ellenére, sok sikert neked mind a való élet, mind a WoW világában. És egy Blizzard tippel zárnám a mondandómat. -> "Ügyelj a viselkedésedre, mert az szabja meg, hogy visszainvelnek-e a csapatba." (Nem pontos, de a lényege legalább is ez.) Azt hiszem az 5fős party-keresőnél jön ez a tipp elő in-game.

Üdvözlettel,
Adorján

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.186 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum