locked Kisshamli / Resto Shaman [elutasítva]

Több
11 éve 7 hónapja #11622

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje:
eu.battle.net/wow/en/character/arathor/kisshamli/advanced
Hiányzik a fegyverről a Power Torrent enchant, időközben az is felkerült már rá.
2. Mainspec/offspec:
Resto / Elemental (elég keveset használom, 99,99%-ban restoként játszom)

3. Mikor érkeznél ide a guildbe:
MoP elején

4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit?
Az életben is gyógyítóként tevékenykedem, így egyértelmű volt számomra, hogy itt is valami ilyesmi szerepkört keresek magamnak és a sámán valahogy gondolkodásmódilag (lore alapján) állt hozzám a legközelebb, így ez lettem :)

5. Total time played (85-on és összesen külön):
Lvl 85: 16 nap 23 óra
Total: 63 nap 7 óra

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre:
Egyetlen egy paladinom van, holy, viszont a gearje olyan-amilyen, nem játszottam vele legalább fél éve, ha nem több, kipróbálás szintjén. Azért a linket adom: eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Buffup/simple
- a MoP-ban indításra kerül egy Monk healer is, 90-es szinten eldől, hogy melyik tetszik jobban, a sámán vagy a monk. Nyilván gear szempontjából mindkettőt raidképessé szeretném tenni.

7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz:
Nem raideltem kb. Firelands óta, az account is szüneteltetve volt, így log-ot elnézést, de nem tudok küldeni.

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:
kepfeltoltes.hu/view/120919/WoWScrnShot_...kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem raid környezetben készült, viszont ugyanígy néz ki ott is.

Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb:
Dr. Juhász Gábor, 29 éves vagyok (februárban már 30), szívsebész gyakornok vagyok Németországban.

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente:
Munka mellett szerintem a heti két raid az, amit vállalni tudok.

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00)
Attól függ, mennyire megterhelő, normális esetben reggel fél hatkor kelek, de szerintem ez heti 2-3 alkalom esetén nem annyira baj. :) Meg hát orvosként hozzászokik az ember a kevés alváshoz.

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben?
Van, kettő is. Nem tudom, nem néztem még sose, most a MoP közeledtével mindenkinek esett az fps-e, az enyém raidkörnyezetben 20-30 között mozoghat. 25 főnél.

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed?
Barátnő, kutya, de viccet félretéve leginkább a munka. Ha behívós vagyok, akkor amikor hívnak, indulnom kell, nincs várakozási idő. :) [Barátnő kicsit agresszív, ha játszani lát, így vele mindig harcolni kell, de 95%-ban én nyerek. Sajnos nem WoW-os. :)]

Játéktapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet:
Láttam a hirdetést a General chat-en, láttam, hogy az egyik mostani guildtársam, Mellodk is jelentkezet, felnéztem a honlapotokra és megtetszett a klán, gondoltam, egy próbálkozást megér, veszteni nem vesztek semmit. :) Jó lenne végre magyar klánba raidelni, nem csak az LFR-raideken résztvenni. :)

2. Hogy találtál rá a guildre:
Lásd fentebb... :)

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál?
Tört szerveren BC óta, eredeti szerveren WotLK óta kezdtem el a játékot, azóta minden raidet láttam, pucolni nem feltétlen pucoltam ki teljesen, de minden bosst láttam, viszont sokszor kellett a munka miatt leváltani engem (akkor még intenzív osztályon voltam, sokszor éjszakás ügyeletben, ahol 11-kor kezdődött a műszak, így csak fél 11-ig raidelhettem.). DS-ben csak LFR-ben voltam.

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért?
Nehéz lenne megmondani, ha választanom kellene, akkor a Lich King raid, a végén Arthras-al. :) Nem is tudom miért, talán a Warcraft 3 miatt, azt rengetegszer végigjátszottam, jó volt itt is továbbvinni a lore-t.

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le)
Hú, soroljam? Már a nevükre sem emlékszem. A legemlékezetesebb a Blacksail Pirates volt, a távozás oka: kirúgtak, mert nem tudták elviselni, hogy nekem is van véleményem, úgymond szálka voltam a szemükben (mondjuk nem csak én), így inkább hagytam, hogy kitegyenek. Nem szeretem a konfliktust, klánon belül pláne nem.

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít)
Az első 10-es HC boss megölése barátokkal karöltve, Halfus Wyrmbreaker. :) Meg az egyéb picike kis eredmények, amit casualként elértem. :) Úgy egészében a karakteremre. Nem a legerősebb, nem a legjobb a szerveren, de azért elég jónak számít (legalábbis remélem. :))

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget:
5

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak?
Legfőképp Youtube-os videókon. Jobb szeretem látni, mint csak olvasni. De a legjobb, ha raidkörnyezetben "élőben" is ott vagyok, mondhatjuk, hogy gyorsan tanulok, 1 wipe után már tudom, hogy mit kell csinálni. :) Viszont az is igaz, hogy ha komoly raidelésről van szó, akkor nem hagyom a klántársakat a trutyiban azzal, hogy csak én nem néztem utána a bossnak.

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak?
95% elitisjerks.com, de vannak más oldalak is, amiknek a nevét/címét nem tudom fejből, többnyire google-ön találok rájuk.

Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link )
Igen.

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11623

Sámánt nem ismerem de a heti 2 raid egy heal nek kevéss

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11624

Szia!
Köszi, hogy írtál, egy gyors kérés elsőre: linkelnéd a karaktert, akivel Halfust ölted HC-ban?

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11625

Valószínűleg igazad van, ha amúgy is healerhiány van, viszont ez a kettő az, amit 98%-os biztonsággal vállalni tudok. Legfőképp a behívós ügyeletek zavarnak be, amit sajnos nem tudok befolyásolni, nem mondhatom, hogy raidelek :), viszont két egymást követő nap nincs behívós ügyelet a hétvége kivételével.

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11626

Ezzel a karakterrel öltem, már Odinnak is mondtam, de nem lett elkönyvelve Armory-ban. Ahogy Armoryban az achi-k is hiányosak sajnos.

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11627

Légyszíves mond el, hogy hogyan healelsz. Mikre figyelsz, milyen addon(oka)t használsz, mi a „rota” mondjuk tank heal esetén. Azt írtad, hogy Firelands óta szünetelteve volt az account, miért?


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11628

Szüneteltetve volt, mert nem tudtam úgy raidelni, ahogy szerettem volna, akkor még az intenzív osztályon voltam, többnyire éjszakában (ilyenkor 1 hétig éjszakás az ember), ahol a műszak 11kor kezdődött, így egybeesett nagyrészt a raidekkel (az meg ugyebár a többiekkel kitolás, ha 10kor bejelentem, hogy bocsi mennem kell, keressetek valakit helyettem). Viszont LFR nem volt még, grindelni meg nem volt kedvem. Jött az SWTOR, így a WOW szüneteltetve lett.

VuhDo addon a fő healaddonom, a főbb fontosabb spellek ki vannak osztva az egérre, 14 szám szerint, Omen, DBM, Recount. Még egy timer addon kell és kész.
Legtöbbször raidhealer voltam, tankot nagyon ritkán healeltem, azt inkább druidoknak vagy papoknak osztották ki az előző klánjaimban raid esetén. Mindegy, az első és legfontosabb, hogy az Earth Shield folyamatosan fenn legyen, erre mindig figyelek. Riptide ugyanígy, az első bejövő sebzés esetén Riptide, ha sokan vannak a tank környékén, akkor ledobok mellé egy Healing Raint, és az apró, de állandóan bejövő sebzésekre megy a Chain Heal. Mellette GHW, Healing Surge és HW attól függően, ki és mennyit sérül. Emellett ugye megy még a most megjelent Healing Tide Totem, ha gyorsan sok ember nagy sebzését kell kihealelni, ezt mindig vész esetére tartalékolom. Valamint szeretem és gyakran használom a Spirit Link Totemet is.
Remélem, kielégítő volt a válasz, más rotát nem használok, pláne, hogy healer esetén nagyon nem is lehet rotáról beszélni.

HC-k, 5fősök, scenariók healelése megint más téma, ES fel a tankra, Riptide és Healing Rain/Chain Heal spam. Más nem nagyon kell oda.

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11629

Németország melyik részén vagy?


Up the Irons!
Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11630

Coswig-Anhalt, Dessau és Lutherstadt Wittenberg között félúton, közvetlenül az A9-es autópálya mellett. Berlintől kb. 120 km dél-délnyugati irányban. Miért? :)

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11631

Kisshamli írta: Coswig-Anhalt, Dessau és Lutherstadt Wittenberg között félúton, közvetlenül az A9-es autópálya mellett. Berlintől kb. 120 km dél-délnyugati irányban. Miért? :)

Mert kíváncsi lettem volna rá, hogy lesz-e új orvos ismerősöm a környéken :) de sajnos nem.


Up the Irons!
Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11632

Ah, szóval te is kint vagy? Merrefelé?

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11633

Kisshamli írta: Ah, szóval te is kint vagy? Merrefelé?

Ezt majd máshol folytatjuk, ez a fórum nem erre való :)


Up the Irons!
Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11634

Ok. :) Szóval, akkor döntés még mindig nem történt az ügyemben? :) Vagy ennyire nehéz eset vagyok?

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11636

Türelem türelem rózsát terem. Az a két napos raid a necces dolog véleményem szerint. Tanakodás van. Ha visszanézed az applykat akkor látható hogy azért próbáljuk átrágni mindegyiket rendesen.
A karakterről nem tudok mit írni de mint tank azért jól esik ha mindig olyan heal van a kicsi popómba akire minden helyzetben számíthatók.

Shamy healt szeretem annó Cata kezdésénél egy Shamánnal együtt huztuk fel a karakterünket és utánna végig geareltünk mindenkit a kezdő instákon.


NE ESS KÉTSÉGBE, gondolj arra hogy mindig akad másik olyan ember aki még szarabb helyzetben van...
Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11637

Én is úgy érzem, hogy ott vérezhetek el nálatok. :) Pedig jó lenne jó csapatban raidelni, viszont senki hátrányára sem szeretnék lenni. Várom türelemmel a döntést. :)

Téma zárolva.
Több
11 éve 7 hónapja #11655

Szia, meghánytuk a dolgot, és sajnos az általad vállalt heti 2 nap kevés, így nem tudunk neked trialt felajánlani.
További sok sikert a guild kereséshez.


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Utolsó szerkesztés: 11 éve 7 hónapja Írta: Dögrovás.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.159 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum