locked Silithus - Assasination rogue [elfogadva]

Több
11 éve 8 hónapja #10793

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Silithus/advanced

2. Mainspec/offspec: Assasination / Combat (vmikor régen már)

3. Mikor érkeznél ide a guildbe: Zöld jelzés után azonnal, a kívánt karakterrel, transzferrel

4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit? Nos a szituáció a következő:
Levelemben említettem volt, hogy több karakterem van (lásd lentebb), amelyekkel mind szívesen játszom, igazából felajánlanám a lehetőséget, hogy nektek milyen típusra van szükségetek és azzal a karakterrel mennék. Először. Aztán majd ha beváltam, akkor hoznám szép lassan a többit is erre a szerverre backupnak. Igazából úgy vagyok vele (legalábbis úgy voltam eddig), hogy kipróbáltam az egyes classokat, fajokat ill. profokat és megpróbáltam úgy kialakítani a karaktereket a profjaikkal, hogy szépen kiegészítsék egymást. Tudom, hogy ez rengeteg idő, de megpróbáltam hasznosan eltölteni azt az időperiódust, amit a család a korai szakaszban engedett. Mint említettem volt most érkezett el ismét az idő, hogy komolyabban részt vegyek a PVE részben a raidek révén, mint annak idején az indulásnál is. (Lásd lentebb). Igazából nem probléma akár profot, akár speccet váltani, amennyiben úgy gondoljátok, hogy az előre viszi a guildet.

5. Total time played (85-on és összesen külön):
- Silithus: Total: 26 nap 6 óra; lvl 85: 1 nap 1 óra
- Pocky - paladin (Total: 37 nap 1 óra; lvl 85: 4 nap 11 óra)
- Bocikám - mage (Total: 48 nap 20 óra; lvl 85: 3 nap 23 óra)
- Tqm - DK (Total: 7 nap 23 óra; lvl 85: 2 nap 4 óra)
- Durchmarsch - warlock (Total: 5 nap 11 óra; lvl 85: 1 nap 4 óra)

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre:
- Pocky - prot. paladin: http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Pocky/advanced
- Bocikám - arcane mage: http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Bocik%C3%A1m/advanced
- Tqm - unholy DK: http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Tqm/advanced
- Durchmarsch - destruction warlock : http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Durchmarsch/advanced

7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: Sajnos itt gondban vagyok. Nem tudok nektek ilyen print screent mutatni az eddigi "állapotomból" következően.

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben: Nos ezt a kettőt találtam per pill. nem mostaniak, de valami azért csak látszik belőlük. Addonok amelyeket használok: Recount, DBM, X-Pearl unit frames (ezt nyilván majd be kell lőni tökéletesre).



Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: B. Tóth Mihály vagyok, 40 éves és marketing vezetőként dolgozom egy fogászati anyagokkal és gépekkel, berendezésekkel kereskedő cégnél. Nős, egy ikerpár (lány+fiú) boldog apukája :) Gyerekkoromtól fogva "játékmániás" vagyok. WoW mellett Warhammer fantasy és 40K rajongó, egy kb. 7000 pontos high elf sereg birtokosa. Sajnos a gyerekek születése utáni teendők a mai napig nem csak a WoW-ot szorították háttérbe, hanem ezt a hobbit is, de talán majd erre is jut majd idő a jövőben (talán a gyerkőcökkel együtt.) Ha pedig ki akarok kapcsolni, akkor a motorom nyergébe pattanok és meghúzom a bajszát :)

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: Az elvárt heti 2-3 raid az menni fog természetesen, ez nem is kérdés.

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00) Nem, egyáltalán nem okoz dondot, sőt nekem kifejezetten jó ez a kezdési időpont.

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? Van mikrofon, az nem probléma. Az FPS-t sajnos nem tudom megmondani, de nem hiszem, hogy gond lenne, mivel a gépem combi ill. egy 25 megás netcsomagom van optikai hálón.

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? Igazából nem tudok ilyet, esetleg ha a gyerkőcök betegek, de ez szerencsére nem szokott gyakran előfordulni.


Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: Szimpatikus a hozzáállás a dolgokhoz, raidekhez. Beleolvasgatva a honlapotok bizonyos részeibe látszik, hogy komolyan gondoljátok a progresst. Továbbá a WoW megjelenésekor horda oldalon kezdtem, most visszatérnék. Plusz a raid időpontok is tökéletesnek tűnnek.

2. Hogy találtál rá a guildre: Egészen pontosan DS taktikai leírást keresgéltem, amikor rátok bukkantam.

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? A WoW magyarországi megjelenése óta játszom, igazából folyamatosan. Egyszer volt egy 3 hónapos pauza. Vanilla időszakban, gyerekek születése előtt Onyxia, MC és BWL paladinnal (még healerként...); BC kiegben Karazhan, Gruul's Lair és BT a mage-el; Lich King kiegben Obsidian Sanctum, ToC, Naxxramas mage-el, Icecrown Citadel (részben) rogue-al, Cataclysm kiegben BoT mage-el, Blackwing Descent 1/2 paladinnal és most tartunk itt.

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért? Kettőt említenék meg: 1. Molten Core vanilla időkből. Lehet, hogy még az újdonság erejével hatott, de akkor és ott az ütött... attunementek, bossok, hangulat nomeg jó öreg ragna papa a végén :) Király volt. 2. ICC a rugóval. Igazából a kontraszt miatt, hogy 2 kieg után mennyivel lett másabb a raidelés. Hogy bonyolultabb-e azt nem tudom, mert ahhoz több tapasztalatnak kellene lennie, de majd idővel erre is megtalálom a választ.

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le) Több karakter, több guild. Kettőt említenék meg: Az első mindenképpen a Minority a TN-en ally oldalon. Ezzel a guilddel toltam MC-t és BWL-t. Még a 40 fős időkben, vanillában. Nos és velük toltam a mostani kiegben BoT-ot és BD-t. Sajnos egyéb MMO-k elszipkázták a raiderek többségét és a végén social formát öltött a guild, így per pill. itt tartanak és én is itt vagyok jópár karakteremmel. A másik egy magyar guild a ROID volt, velük ment a BC és Lich King kieg. Sajnos ők is megszünteték a raidelést, igazából nem nagyon játszanak már. (Az élet furcsa fintora, hogy jönnék vissza és egyik helyen sincs lehetőség komolyabban foglalkozni a dolgokkal...)

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít) Szintén 2 dolog: Az egyik az első Ragnaros kill. vanillában a Minorityvel. Felejthetetlen, leírhatatlan, epic. A másik pedig egy kis egyéni teljesítmény: életem első BD runja szintén a Minorityvel, de itt mint tank. Annyit kell tudni a dolgoról, hogy ha jól emlékszem akkor valaki helyett be kellett ugrani. Taktikát közben magyarázták angolul, előtte nem is olvastam utána (tudom, tudom, nem frankó), de mégis letoltuk az insta felét. Erre büszke vagyok.

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 4-es minimum, de inkább 5.

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? Mindig megpróbálok először a guild berkein belül tájékozódni. Általában ez elég szokott lenni. Úgy értem, hogy az ottani leírások linkek alapján elég szokott lenni az info. Némi youtube kiegészítéssel...

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? Eddig jobbára az EJ fórumát használtam, illetve az icy-veins honlapját ( http://www.icy-veins.com/ ).


Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link ) Elolvastam, elfogadom.

Utolsó szerkesztés: 11 éve 8 hónapja Írta: Dögrovás.
Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10794

Helló!

Először is köszönjük a jelentkezésed. Örülök, hogy ilyen rugalmasan kezeled az applyt olyan szempontból, hogy jönnél olyan classzal, amire szükségünk lenne. Amik picit aggasztanak, azok a played time-ok, ami eredményezheti (de nem feltétlenül eredményezi!) azt, hogy igazán nem ismered ki magad egyik classban sem, de ez csak feltételezés, ettől még lehetsz skilles játékos.
Első körben szimpatikusnak tartom az applyt, a karakterekről meg elindítunk majd egy nagy tanakodást, hogy mi az, amire szükségünk lesz pandában.

Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10795

Szia, az apply szerintem elfogadható, és szépen kidolgozott, látszik h foglalkoztál vele, mint személyed az is rendben van, "ez alatt azt értem, h kor/vanilla tapasztalat/akkoriban elért sikerek beleillik az általunk keresett játékosok közé", viszont!!-úgy érzem nem rendelkezel elegendő tapasztalattal ahhoz , h esetleg a jelenlegi rugók egyikét is pótolhatnánk személyeddel.. Ne érts félre nem szeretnék tiszteletlen lenni... viszont : ha netalántán pl én kiesek a csapatból vagy a helyemre keresnek mást, akkor azt szeretném ha valaki olyan kerülne a helyemre akinek több rálátása van a dolgokra rugó szemszögböl mint feltételezem neked, illetve valamivel több idöt töltött/foglalkozott a karakterrel aka raidelt, mint az általad említett " - Silithus: Total: 26 nap 6 óra; lvl 85: 1 nap 1 óra"..
Természetesen nem tudom, illetve nincs rálátásom arra h a vezetőségnek mik a tervei a jövőben, és azzal sem vagyok tisztába, hogy milyen szintú játék skillel rendelkezel, nem szeretnék elhamarkodott következtetést levonni, amit láttam az alapján vélekedtem. Viszont ha megtudsz gyözni akkor fentartom a irásom visszavonásának jogát..hehe


Az applyt személy szerint mint class Rogue nem támogatom,de ettül függetlenül sok sikert kívánok , ha bekerülsz szerény társaságunkba , személyemben inkább haverra találsz mint ellenségre.. gl

Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10796

Igazából én pl. úgy nézem, hogy ez inkább accounttal applyzás, mint karival. És ez alapján azt mondom, hogy így átgondolva talán palára lesz/lenne majd szükségünk amennyiben Dardius marad a resto druidon.

Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10797

Sziasztok!

A sok szöveg között lehet, hogy nem jött át a lényeg arra vonatkozóan, hogy igen, ez egy accounttal jelentkezés inkább, mint karival. Minsa-val történt jelentkezés előtti levélváltásunk alkalmával említette ezt a lehetőséget. Szóval rátok bíznám a választás lehetőségét.
Kapszlocknak teljesen igaza van abban, hogy a sok bába közt talán kicsit elveszett eddig a gyerek és nem vagyok egy adott karakterben a topon. Biztos, hogy így van, hozzátok mérten mindenképpen. Még...
Célom az, hogy a választott karakterrel a tudásomhoz mérten a legjobban bánjak idővel és a csapat hasznos tagja tudjak lenni, így együtt leküzdve a MoP kihívásait. Lesz bőven.
Dubfire: az utolsó mondatod második felében benne volt minden. Köszi így előre is. "This is a beginning of a bjútiful frenccsipp..." :)

Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10798

Screenshotot tudod pótolni? Te melyik class melyik speccével játszanál a legszívesebben?


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Utolsó szerkesztés: 11 éve 8 hónapja Írta: Dögrovás.
Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10799

Dögrovás írta: Screenshotot tudod pótolni? Te melyik class melyik speccével játszanál a legszívesebben?

Én se látok screenshotot.

A kérdés pedig adott, az ember úgyis azzal nyújtja a legjobb teljesítményt, amivel a legszívesebben játszik, arra tölti el legszívesebben el az idejét játékon kívül is, stb.
Inkább legyen egy olyan class, amivel az adott emberke a legjobb, mintsem egy olyan, ami talán kicsit jobb a raid szempontjából, de a személyes teljesítmény gyenge.

Nálad melyik ez?

Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10801

Szia. Nem szívesen támogatok nálam fiatalabbakat, de most kívételt teszek.

Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10802

Sziasztok!

Sorry, hogy nem azonnal válaszolok a kérdésekre, nem mindig vagyok ezen a héten gép előtt, mivel most töltöm a szabim utolsó hetét a gyerkőcökkel. De azért természetesen vagyok. Legalábbis internet közelben :)

Szóval:
1. Screenshoot-ok: Ezekkel az a nagy helyzet, hogy elkészítettem őket, a jelentkezésnél csatoltam is őket alul, ill. embeddeltem az applyba, de úgy tűnik, hogy nem rakta őket be. Amikor elküldtem az applyt, akkor ki is írt üzenetet, hogy nem tudta a könyvtárat (?) létrehozni, meg még kettőt, gondolom ezek lehettek azok.
Semmi gond, megoldom máshogy. Kis türelmet kérek, ma este felrakom őket.

2. Karakterek. Érdekes kérdéskör ennyi WoW-ban eltöltött idő után, hogy melyik is lenne az, amelyikkel szívesen játszanék veletek. Ha mindenképpen sorrendet kellene felállítanom, akkor a 1.mage, 2.paladin, 3.DK, 4.rogue és végül de nem utolsó sorban 5.warlock lenne a sorrendem. Ez nagyjából megfelel a velük eltöltött időnek is.

Természetesen továbbra is fenntartom az applyban vállaltakat, tehát a guild szabad karakterválasztását. Higyjétek el, hogy nem raktam volna bele, ha nem így gondolnám. Legszívesebben az összessel tolnám, de ez ugye nem lehetséges. Nem baj, a többiek majd supportálnak szép lassan :)

Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10803

Javítottam a képfeltöltést, de sajnos túl nagy képeket ( >2Mb ) nem tud kezelni a fórum.


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Mellékletek:
Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10806

Off: Ó Dög, látom jó volt a nyaralás ;)


On: szimpatikus és szép apply - ez abszolút pozítív, a mérleg másik oldalán a hiányzó aktív raid tapasztalat van, de az tény, hogy volt már példa arra, hogy vki sok raid tapasztalat ellenére sem hozta, amit kell, és arra is van példa, hogy vki kevés tapasztalattal is oda tudja tenni magát.


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 11 éve 8 hónapja Írta: Minsa.
Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10813

Sziasztok!

Nos akkor ismét kísérletet teszek a képek feltöltésére. Egyesével.


Mellékletek:
Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10814

Jól látom, hogy az ability-k, spell-ek nincsenek keybindre rakva? (csak a default 1-9-et látom)
Van ott jobb felűl valami frame ami rátakar a boss framre, kicsit kusza ez az ui…


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10815

A jobb felső addont ismerem, az archeologys cucc - raidre ki lehet kapcsolni.
Én támogatnám, ha van magyarázat a keybindekre.


Up the Irons!
Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10816

hmmm én mint a kis kötöszködöse a guildnak :D kérdezek :D
miért kell ennyi karakter ha egyikkel sincs foglalkozva ?
énn a keybindre nem hivatkozok mert heal vok ot minden egére van keybindelve
............
támogatom az aplyt mert ha neked meg ér 15.000. ft az hogy a gyere közénk XD gondolom vannak terveid és nem feleslegesen dobod ki azt a pénzt!!!

Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10817

Sziasztok!

Először is köszönöm a jobbára bátorító hozzászólásokat. Nézzük sorban.

1. Miért van ennyi karakter? Nos eddigi időm jó részét casualként megélve volt időm bőven kísérletezni. A play time-okból is látszódik, de így is van valójában, hogy amikor raid volt akkor azokkal a karakterekkel foglalkoztam elsősorban, amelyek az adott guildben voltak. Igazából túl sok is van belőlük - mármint a karikból -, az utóbbi 1-1,5 évben már csak a supportra koncentráltam ill. a jelzett karikat azért felrángattam 85-re.

2. Keybind-ek: Röviden tömören eddig nem használtam őket. Az ok/okok egyszerűek szerintem. Azokban a guildekben ahol eddig voltam és raideltünk nem csekkolták le, hogy használok-e vagy sem keybindeket. Igazából a magam/magunk tempójában ez belefért. Eddig.
Plusz PvP az igazából nem nagyon vonzott, ott gondolom még nagyobb szükség van rá. (Atyavilág, ha belegondolok, hogy 1-1 UD rugesz feltűnése hogy meg tudta kavarni a dolgokat. Ha-ha. Talán ez a tudatalatti mozdult meg bennem, amikor Silivel adtam be a jelentkezésemet hozzátok:) )
De komolyra fordítva a szót. Mivel itt ezt komolyan veszitek a progress miatt és elvárás, természetesen semmi akadálya a dolognak, sőt. Tanulni sosem volt gond, most sem lesz az. Nem lesz velem sok problémátok e téren. Remélem.

3. Zsetonos lóvé. Nos ez az én vállalásom, igen, tudom, hogy ez mennyibe fog kerülni, de bevállalom, mert olyannak látom egyenlőre a csapatot, ahol előre lehet lendülni minden téren, ha lehetőséget kapok rá. Talán az applyból is kiderült, de leírom azért biztos ami biztos még egyszer, hogy addig küzdök veletek -IRL gondokon kívül-, amíg a guildben van szufla. Tipikus Last man standing...

4. UI. Igen, talán azért is tűnik kuszának, mert nem a raid volt a prioritás és amikor végre raid környezetbe kerültem, akkor viszont nem az UI testreszabásával foglalkoztam. Nyilván ezt le fogom tisztázni. Egyébként az említetteken kívül valóban nem sokat használok, jobbára azért, mert WoW saját UI azért rengeteget fejlődött, plusz 1-1 nagyobb patch-nél azért az rettentően zavart, hogy gyakorlatilag újra kellett telepíteni szinte az összes AddOn-t.

Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10818

Én részemről szkeptikus vagyok, de sosem lehet tudni.
Annyit biztosan fel tudunk ajánlani, hogy ha sikerül kitalálni / megállapodni, hogy melyik karakterről is van szó, akkor egy Friend rangot fel tudunk ajánlani.
Onnantól, ha sikerül rendbetenni a karaktert, megvannak és be lettek gyakorolva a keybindek, átlátható UI és megfelelő gear, akkor pár raid erejéig meg tudjuk nézni, hogy mizujság van.
Ha az összkép rendben van, akkor mehet a Trial, folyamatos raid részvétel, stb., stb.

Innentől már gyak a próbaidő ketyeg, ha látszik a fejlődés, és az, hogy adott karakterrel, adott spoton megfelelő a teljesítmény, akkor jöhet a rendes raiderré való minősítés és a közös raidelés a világ végéig Pandában és azon túl.

Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10819

A keybindekre mindenképpen szükség lesz. HC modókban, amikor a harcok jelentős részében folyamatosan mozogni kell egyszerűen nem fér bele az, hogy kimarad 2-3 GCD mert éppen mozogsz (feltételezve azt, hogy egérrel fordulsz)
Ezt kezd el próbálgatni, mert mindenképpen kelleni fog. Én amúgy támogatom az Apply-t, de ha nem tudsz megbarátkozni a keybindekkel, akkor kevés leszel.
Mivel a geared illetve a kontent kimerülése miatt most igazán sokat mondó „tesztet” nem tudunk veled csinálni, úgyis a Pandában fog kiderülni, hogy mennyi az annyi.


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10820

Nem a keybind kell, hanem a taktikai elemek megvalósítása max. dps-sel. A tapasztalat az, hogy ezt csak keybindekkel lehet hozni. Progress alatt gyakorlatilag végig alulgearelten játszunk. Sok killünk enrage time-on jön össze. 200+ try egy nehezebb bosson teljesen normális. Ezert nem fér bele sok dps veszteség. A 1st killjeinken a csapat egy része (egyszer ez, egyszer az) rendre ranked-et hoz. Extra teljesítmény kell a szerver top 10- hez.

Téma zárolva.
Több
11 éve 8 hónapja #10821

Sziasztok!

Classrun, Dögrovás: Értettem, tudomásul veszem. Kiegig már nincs sok idő, de arra pont elég, hogy az említett dolgokat csiszoljam. Élesbevetéseken pedig meglátjátok. A karakterválasztás után majd nyilván lesznek még kérdéseim, de gondolom nem lesz nehéz ezekre a válaszokat megtalálnom:)
Bár jókora feladatnak látszik majd még az adott karakteren a profession-ök rendbetétele, ha azok nem megfelelőek. De nem szaladok egyenlőre ennyire előre.
Várom a további kérdéseiteket...

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.213 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum