× Boss-ok: The Stone Guard, Feng the Accursed, Gara'jal the Spiritbinder, The Spirit Kings, Elegon, Will of the Emperor

normal Will of the Emperor HC

Több
11 éve 5 hónapja #12462

Heroic változások: A Strength fehér köre sokkal nagyobb lesz, nehezebb kikerülni. Mindig el kell fordítani a teljes raidtől.
A legfőbb változást az jelenti, hogy amikor bármelyik add meghal, kijön belőle egy Titan Spark nevű kék villámgömböcske. Ez a kisfiúkhoz hasonlóan valakibe bele fog szeretni. Akit kitargetol, az felé fog haladni, és ha megölik vagy BÁRMELY játékos a közelébe kerül, 750k nature sebzést fog okozni 8 yardon belül és még növeli is a 8 yardon belül lévő addok attack speed-jét 50%-kal. Ja, és még stackelődhet is.
Akit kitargetol egy Spark, annak el kell kite-olnia a raidtől és az addoktól/bossoktól is és csak akkor ölhető meg. A Spark 750k sebzését a cos/bubi/ice block/deterrence stb. kivédi. Ha egy add alacsony HP-ra kerül, a melee-knek el kell onnan menni és másra kell váltani. A Spark-ok kezelése nagy fejtörést fog okozni, dps spórolás érdekében akár szándékos felrobbantásukat is lehet vállalni, hogy hamar lerendezzük őket – például a rugó cos-sal gyorsan lekezeli őket.
További nehezítés, hogy a bossok kombója 10 mozdulatból áll.


NE ESS KÉTSÉGBE, gondolj arra hogy mindig akad másik olyan ember aki még szarabb helyzetben van...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 5 hónapja #12835

Ezen túl, amennyire láttam, folyamatosan jelen van a Titan Gas effect, úgyhogy megy a folyamatos raidsebződés.
Ez nem akadályozza meg az addok érkezését.
Azt, hogy ez csak sebződést jelent -e, avagy a debuffot is felteszi, nem volt egyértelmű, de gondolom jelen van a bónusz sebződés is, úgyhogy fokozottan ügyelni kell a bejövő sebzésekre, és lehetőleg elkerülni mindent, amire csak lehetőség van.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 4 hónapja #13232

A következő tippet kaptam:
3 tank -> 2 tank a szokásos bossokon + 1 DK tank staminára gemelve felveszi az összes Sparkot. Nyugodt, de hosszú fight. Ez kb nálunk pont könnyen működhet is.
A kritikus pont a pajzsos lesz, hc-ban könnyen megeshet, hogy odaér a tankhoz -> a tank el fogja rontani a táncot, bár a Hand of Freedom sokat segíthet

Utolsó szerkesztés: 11 éve 4 hónapja Írta: Littleboy.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 4 hónapja #13233

Littleboy írta: A kritikus pont a pajzsos lesz, hc-ban könnyen megeshet, hogy odaér a tankhoz -> a tank el fogja rontani a táncot, bár a Hand of Freedom sokat segíthet

HC-ban nem lehet lassítani, vagy miért?
Azért ezt eléggé prioban kell kezelni, max ha van kint kis/nagy add is, akkor addig szépen azokat CC-be kell tenni, és erre kell fókuszálni.
Inkább akkor érzem ezt problémának, ha sok a ranged, akkor nincs normális lassítás / deflectel sokáig, mire lőni lehet.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 4 hónapja #13240

Renesis kill video TS hanggal

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Bernatella

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 4 hónapja #13242

Sajnos ide még 1 melee is ( nem tank ) nehezen fér be ( kb sehogy ), 2 meg sehogy sem.
Alapvető gond, hogy a hosszú combók miatt meleevel vagy a felénél tudsz csak bekapcsolódni ( semmit se ér ), vagy pedig ha időben odamész, akkor az addok nem lesznek lekezelve.
Pedig megérné csinálni, itt nem 5, hanem 10M sebzést visz be ugye, csak épp annyi idő sosincs, hogy egy full ciklust eltölts itt, max akkor, ha ilyenkor nem addok ölése van, hanem csak CC ( csapda, poly, akármi ), és később történik ezek leölése.

De ez egyrészről bonyolítja a fightot, másrészről pedig még ilyenkor is fennáll az esély, hogy az illető elcseszi, és nem nyersz semmit - sokkal egyszerűbb vinni full ranged setupot, oszt jóccakát.
Kár érte, a legszebb Ragna HC időket idézi. :P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 3 hónapja #13604

meg ket video:

harom tank, full ranged setup:



ket tank + 1 rugo es egy dps warrior:


a setupok gyk. annak fuggvenyeben valtoznak, hogy mennyien tudjak felvenni az adott csapatbol a sparkokat. ha kevesebben, akkor pl. nagyon jol jon a harmadik tank. de mivel az o dps-e eleg hitvany, ezert a fight is tovabb tart, ami a ket healernek annyira nem jo hir, meg hibalehetoseg is tobb van ugye.
olyan megoldasok is lehetnek, hogy ket kis add megy CCbe es csak akkor verik le oket, mikor kijon ujabb ketto belole, igy negyet lehet aoe-zni es egy hunter egyszerre felveszi a negy sparkot, stb.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.101 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum