normal Conclave of Wind

Több
13 éve 4 hete #84

3 tagból álló bosscsoport, nem linkelt HPval, egy percen belül kell halniuk egymáshoz képest. Energy barjuk van, ha elérik a 90-et, elnyomják a nagy képességüket.

A harc 3 platformon zajlik, 3 részre osztott raiddel, a csapatok néha helyet változtatnak, a harc begyakorlása nagyrészt ezen mozgás elsajátítása.

Nezir: kezdéskor egy tank és egy healer van itt. AOE-t nyom maga elé, jégtócsákat rak a földre amikből ki kell állni, valamint egy stackelődő debuffot, ami növeli a frost sebződést az illetőn. Teljes energyn blizzardot tol az egész platformra, ami az ott lévők között oszlik szét, tehát a blizzard alatt a lehető legtöbb embernek kell majd itt állnia.

Anshal: 1 tank, 1 healer, ranged dps-ek kezdéskor. Zöld pacák a földön amikből ki kell mozogni, benne állva silence és a boss is healelődik. Addokat is idéz, ezeket le kell verni, nem tanácsos mellettük állni dps-ként.
Rohash: nem kell tank, random emberekre castol spelleket. 1 healer és a melee dps lesz itt kezdéskor. Tornádók repkednek a platformján, ezekből ki kell állni.

Mikor a bossok közelednek a 90-en energyhez, mozogni kell a platformok között (tehát még előtte és nem akkor, mikor már a special képesség jön!) A dps Anshaltól Nezirhez megy át (a healer marad), de az addokat le kell verni előtte. Rohashtól a healer kivételével mindenki átmegy Nezirhez. Tehát az egyik helyen a tank és a healer marad, a másik helyen a healer, mindenki más Nezirnél van és örül a jégviharnak, mikozben veri ezerrel a bosst. Ha vége van a jégviharnak, akkor minden dps visszamegy oda, ahol volt kezdéskor, ezen felül a két tank és a két tankhealer helyetcserél, hogy ne legyen gond a nezires frost dmg debuffból. A dpsről leesik, mire megint visszamenne oda. Paladinok bubival, DKk AMS-sel is le tudják szedni, tehát ha ilyen tank van a nezires platformon, akkor váltani sem kell. A healereknek azért ekkor is célszerű, kivéve ha nagyon sok bubink van es a nezires healerre is jut.

Ennyi a fight, ez a két fázis ismétlődik, ha nem felejtenek el átugrani az emberek időben, valamint mindenhol kimozognak mindenből, akkor elvileg nagyon könnyű.


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 13 éve 4 hete Írta: Minsa.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 3 hete #328

HC-rol ezt talaltam:
Heroic Conclave of Wind isn't the huge, seemingly insurmountable difficulty increase that other fights like Halfus or Chimaeron are. Instead, you get a slight HP increase to each boss, a very large increase in the strength of Anshal's adds, and a few new abilities for Rohash; he puts up an absorb shield, and getting knocked off his platform is now always fatal.
For the adds, grouping them up and AOEing is simply no longer an option. In normal mode, it was nasty but healable. Here, the adds must be CCd, focus fired, and separated before they start exploding .One person can hold on to, or kite, one add at a time and survive their spore aoe. Ring of Frost worked extremely well here. As you saw in our normal mode video, Hungering Cold is another excellent choice.
majd leforditom, ha lesz ra igeny. :)
10es HCban ugy tunik, hogy nezirnek 11.6 millio, a masik ket bossnak 6,87 millio hp-ja van.


HC videók

frost DK gyűjtögeti az addokat:


lock stunolgatja az addokat:

tripla pov, hunter nagyon pro módon használja a HS-t :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 3 hete #329

Legutóbbi első-kézből származó tapasztalatok alapján az látszik, hogy nem a jeges - addos között kell majd healert váltani, hanem a jeges - szeles között.
Ugyebár itt a szeles esetében is stackelődik egy debuff, +5% nature dmg taken, ami előbb v utóbb kb a pajzs alatt instant halált eredményez majd.
A pajzsra 2 DPS úgy-ahogy elég volt, valszeg később méginkább elég lesz, sokkal inkább aggasztó, hogy a DPS-eken is megy felfelé a stack, ergo 1 DPS fixen rogue, a második meg nemtom, mage IB-vel? Vagy azt is cserélgetjük? Nem tiszta még, hogy ezt hogyan kellene megoldani.
Az addozással kapcsolatban passzolom, hogy mire is jutottatok, amíg én ott voltam, addig elég stabilan silencebe voltunk, ide a DK kite + ranged lelövi felállás lenne talán majd a nyerő.
A jeges meg maradt a szokásos, annyi kitétellel, hogy a jégtócsában ha 2-3 ticknél többet állsz, akkor meszeltek, erre fokozottan figyelni kell majd. De kb ennyi.


Jégtócsa úgy 20K-kat tickel 1s vagy gyakrabban, azt tudom hogyha mozgás közben rakta alám, akkor is legalább 60K mínusszal jöttem ki belőle és ez még minimális frost damage debuff mellett volt, szóval ez a boss igazán barátságos lesz. Valszeg teljesen szóródva kell majd állni hogy csak 1 embert érjen ez a fos.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.134 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum