normal Valiona és Theralion

Több
13 éve 2 hete #316

HCben kb. 48 millio hp-juk van a sárkányoknak.
A harc menete gyk. teljesen megegyezik a normál verzióval, pár különbség van csak.

P1ben fokozottan fontos a 10 yardos szóródás a twilight blast miatt. Mindenkinek legyen egy állandó helye, amit mindig felvesz minden P1-ben. A lehelletek után ugyanoda kell visszamennie mindenkinek. A blastokat fölösleges kerülgetni, mindenki áll a helyén, a healerek pedig kihealelik.
A blackout jelenleg nem dispellezhető, ha 50k healt kap a debuffos ember, akkor leesik róla, és ekkor sebez a környéken állókba. (4.1-ben már működni fog a dispel.) A blackout absorbolja ezt az 50k healt, ha alacsony hp-n van, aki megkapja, akkor jó eséllyel meghal a robbanásban. Blackout előtt tehát fokozottan kell figyelni arra, hogy maxra legyen healelve mindenki.
Egyébként a tankra futunk vele, odarohan az egész raid lehetőség szerint, majd felrobbanjuk, ezután rögtön mindenki visszamegy a helyére.
A tankra 20 secenként rak egy stackelődő debuffot, ha ez felmegy ötre, akkor a tank (és mindenki aki kb. 5 yardon belül áll), lekerül a shadow realmbe. A tankot ilyenkor is követi és üti, viszont a healerek ilyenkor nem látják a tankot. Lehet menni 2 tankkal, vagy amíg a tank visszajön a normál realmbe, egy plate dps tauntolhatja a bosst 5-10 secre.
Emellett a shadow realben vannak addok, amiket le kell verni. Sub rugó, shadow priest, moonkin, frost mage, stb jó erre. A lehető leggyorsabban le kell verni 2-4 addot, majd visszajönni a normál realmbe még mielőtt meghalna a dps lent az állandó sebződésben. A shadow realmbe le lehet jutni a tankkal (nincs sebződés), illetve a fázis váltásoknál a speckó képességekkel, pl örvények (sok sebződés).
P2ben két engulfing magic van egyszerre, emellett legalább három embernek kell kint állnia, hogy ne dobja be a meleebe a void zone-okat. Emiatt nagyon fontos, hogy aki berohant a meleebe a meteor miatt, rögtön kimenjen, ha már nincs rajta.

Kritikus szakaszok:
- második p1 eleje a blackouttal. Ilyenkor még két ember kint áll engulfinggal, ha közben nem kezdenek el közeledni a raidhez, illetve a raid nem áll össze időben a lehelletek után, akkor az kellemetlen tud lenni. Időben közel kell futni egymáshoz, az engulfingos emberek olyan közel mennek, amennyire csak lehet, ha kint van a debuff, akkor jó eséllyel az EM-es emberek is még pont be tudnak érni a sebződésbe.
- második p1 vége a blackouttal. Ez már akkor lesz kint, mire lementek az örvények a fázis váltással, tehát jó eséllyel az addozó emberke lent lesz a shadow realmben. Emiatt eleve kevesebb ember között oszlik szét a sebzés, valamint nehezebb összeállni időben.
Ezekre mindenképp kell valamilyen raid CD, de nem árt, ha mindegyik blackoutra van.

Twilight realmhez: 90 resis elixir , 50 resis flask

Utolsó szerkesztés: 13 éve 2 hete Írta: Minsa.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 2 hete #334

Nézegettem a logjainkat, hogy mi van ezzel a Twilight Realmmel. Aztán rájöttem hogy azért nem látom a belőle származó sebződést mert az külön sík és csak az látja az ott történő combatlog eseményeket aki ott van. És mivel a logok tőlem vannak és én nem mentem le, nincsenek meg. Csak 1-2 try volt ahol véletlen lementem, ott azt láttam hogy 4-5K körüli tickekkel indul, 2 secenként tickel és stackel is. (a tooltip szerint átlag 7500 egy tick alapban, de hotfixben nerfelve lett és a tooltip régi már) Resist és persze egyéb hatások csökkentik. Sajnos a rift blast itt is megy úgy látom. Aki nem sub rugó az egyedül itt nem fog lentmaradni 30-40 másodpercnél tovább sehogy sem, szóval vagy healer+ranged pár megy le vagy 2 ütésállóbb ranged (nem egyszerre, hanem felváltva). 2 percig van fent a twilight debuff ami növeli a sebződést, ezért kell több realm járó ember. Ezt még ki kell tapasztalni.

Utolsó szerkesztés: 13 éve 2 hete Írta: Khetana.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.163 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum