unanswered Grand Magistrix Elisande

Több
7 éve 3 hónapja #27360

(Ezt mar csak becsuletbol es hogy meglegyen a 10/10.)

A 9. boss Nightholdban, csak azutan lehet olni hogy az elotte levo bossok meghaltak. 

3 fazisu harc. Pullkor a boss kijon a Nightwellbol es sebzi az egesz raidet 100 yardon belul ( Leave the Nightwell  ).  Miutan leverjuk 10%-ra visszamegy a Nightwellbe (minket bestunnol 7 secre) es maxra gyogyul, majd 10 sec utan megint visszajon (ugyanugy sebez) es ezt megcsinalja majd megegyszer.

Addok

Recursive Elementals 
Kek addok, nem mozognak es nem tankolhatoak, es egy 70%-os sebzescsokkento shieldet raknak a bossra. Ezt kasztoljak folyamatosan:  Blast , szakitani kell es gyorsan leverni oket. Miutan meghalnak egy   Slow Time  buborekot (kek) hagynak maguk utan, ami mindent lassit 30%-kal. Nekunk nem szabad beleallni, de a harc soran meg hasznos lesz.

Expediment Elementals
Rozsaszin addok, mozognak es tankolhatoak. Off tank veszi fel oket es odahuzzuk a bosshoz. Ezt kasztoljak:  Exothermic Release , ugyanugy szakitani kell. Miutan meghalnak egy   Fast Time  bubit hagynak maguk utan (rozsaszin). Ez 30%-kal gyorsit mindent, ami hasznos, de a debuffokat is gyorsitja, igy ovatosan hasznaljuk.

Az elementalok nagyjabol egyszerre jonnek majd es eloszor a keket oljuk. A bubikat ha tul sokat hasznaljuk egy ido utan elfogynak.

Boss - P1

 Cascadent Star  
Az egesz harc soran kasztolgatja, a vege fele mar kevesebb emberre pattan at.

Arcanetic Ring

30-40 seccel pull utan, a boss eltelepeortal egy random helyre es megidez egy osszefuggo gyurut ami terem szele felol indul. Ahogy a gyuru eleri a bubikat egy-egy resze lelassul/felgyorsul es igy egy nyilas kepzodik rajta, ezen keresztul tudunk kijonni belole.
Ugyanakkor amikor ezt kasztolja, a boss klonozza magat ( Echo of Elisande ). A klonok a kesobbi fazisokban ugyanugy ideznek majd ilyen gyuruket, ugyanakkor amikor boss, igy arra kell torekedni hogy minel kevesebb klon legyen, ergo az ezt a fazist nagyon gyorsan le kell tudni.

 Spanning Singularity
 
Idonkent rakja vkire, egy nagy  tocsa jelenik majd meg alatta, ami sebez. Ezeket a tocsakat fel kell szivni sebzescsokkento cd-kel. A tocsak a tobbi fazisban visszajonnek majd ugyanott es ugyanakkor. (ha 20 sec-kel a fazis kezdete utan kasztolta, akkor p2-ben ugyanugy 20 sec utan fog megjelenni.) Azokban a fazisokban mar csak akkor kell felszivni, ha utban vannak.

 Ablation

Tankokra rakja, 3-4 stackenkent kell valtani.


Phase 2
Ugyanaz mint p1, plusz uj kepessegei is vannak a bossnak:

 Epocheric Orb
P2-tol rakja. Lila gombok jelenennek meg magasan es szep lassan ereszkednek a fold fele. Ha leesnek sokat sebeznek. Bele kell allni a foldon a lila orvenyekbe es el kell kapni oket. Egyszerre 3 gomb jon es egy-egy embernek kell felvenni.

 Delphuric Beam
 
A boss kijelol par embert akikre ra fog loni. Egy kek szem jelzi a fejed felett ha celpont vagy, es a bossbol kijovo nyilak mutatjak merre fog loni. 4 masodperccel kesobb tobb masik emberre is ellovi ugyanezt. Akiket kijelol azoknak kozel kell menni a bosshoz, hogy masokat ne talaljon el.

 Ablating Explosion

Az egyik tankra rakja, ennek a tanknak ki kell futnia messze a raidtol, hogy minel kevesebbet sebezzen amikor robban.


Phase 3
Ugyanaz mint p1+p2 plusz meg ujabb kepessegek. Itt mar nagyon sokat sebzodunk, healereknek itt kell cd-zni.

 Conflexive Burst
 
2-3 ember kapja meg egyszerre, nem sebez, de robban amikor lejar. Szet kell huzni idoben a robbanasokat, a bubik hasznalataval, hogy ne egyszerre robbanjanak fel.

 Permeliative Torment
 
Egyszerre 4 emberre rakja es 10 masodpercig tikkel rajtuk. Nem szabad a gyors (rozsaszin) bubit hasznalni vele, mert tul sokat fog sebezni, ha mar van rajtad gyorsito bubi, akkor bele kell allnod a lassuba.

 Ablative Pulse
 
Tankokra rakja, sokat sebez es felrak egy 10 perces debuffot. Meg kell szakitani.

Egyeb:
BL-t a fight legelejen toljuk.

Video (Alfa)


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Írta: Minsa.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Rickysultan, Ybla

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.174 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum