normal Retri Paladin 368

  • Gabrielo
  • Gabrielo profilkép Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
5 éve 1 hónapja #30076

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje:   worldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/arathor/Gabrielo

2. Mainspec/offspec: Main: DPS     Offspec: Tank

3. Mikortol raidelnel velunk ill be akarsz-e lepni a guildbe:  Onnantól raidelnék amikor úgy látjátok hogy alkalmas lennék rá. Igen szeretnék belépni a guildbe.

4. Miért választottad ezt a karaktert, és a speceit?  Amikor elkezdtem akkor ismerősöm guildjében voltam és oda ez kellett.

5. Total time played (level 110 és összesen külön): 2019.03.10. 12:00 óra szerint: 120-on töltött időm az : 12 nap, 19 óra 30 perc

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre: -

7. WoL/Warcraftlogs/AskMrRobot logs link egy raidre amiben szerepelsz:  www.wowprogress.com/guild/eu/arathor/Nosferatus/rating.tier22    <== azon belül pedig Uldir: H. Taloc alulról a 2.-ban vagyok Sparkky néven. Akkor még alliance-ban voltam ezen a néven.

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:  imgur.com/rtDqJmi


Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb:  Csonka Gábor vagyok 22 éves Faipari Technikus vagyok

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente:  Változó mivel külföldön dolgozom igy amikor raidelni tudok akkor általában itthon Mo. vagyok.

3. Gondot okoz a késői raid end? (alt. éjfél)  Általában nem de ha másnap munka van akkor előre szólok 1-2 nappal direkt.

4. Van működő mikrofonod, akadályoz bármi a használatában?  Van működő és semmi nem akadályoz a használatában.

5. Hány fps-ed van raid közben (20fős raid)? 50 fps

6. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed?  Jelenleg a Telecom.


Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet:  Keresek egy progress guildet akikkel tudok előre haladni gearben.

3. Hogy találtál rá a guildre:  Láttam egy magyar nevű karaktert és rá írtam hogy van-e tgf

4. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál?  LK eleje óta játszom folyamatosan. Kivittem már ICC, Onyxia, ToC, VOA,  Ulduar, BH, BWD, TBT, Firelands, DS, Mogu, Terrace, HoF, SoO, ToT,  Highmaul, Blackrock, Emerald Nightmare, ToV, Nighthold, ToS, Antorus, Uldir.   

Ui: Ezekből nem mindet eredetin ütöttem hanem egyéb privát szervereken is játszottam.

5. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért?  Best of: Pandaria kontent volt azért mert ott kezdtem el igazán jó csapattal játszani. 2014 óta csak keresgélek olyan guildet ami felér hozzá.

6. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le)  Eredetin: Nosferatus-ban voltam távozásom oka: Sok újoncot vettek fel ezért kavarodás volt a raideknél (nem volt mindenkinek hely) ezért több embertől megváltak köztük tőlem is.

7. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít) 
Ez privát szerveren történt: 2014-ben Alli oldalon 200 fős guildben Officerként / Raid Leaderként voltam jelen és egyszerre 5 raidet tudtunk pénteken indítani mindet sikeresen. Szombaton ugyan ez altokkal vagy mainekkel befejezni azt.

8. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 4

9. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? Mindenhol utána nézek ez általában több napos szokott lenni hogy megértsek mindent, effectek, szituációk felismerése.

10. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? Több weboldalon nézek szét, youtubeon is nézek videót több emberről és összevetve csinálom meg a saját talentem / stat priorom azaz tapasztalataimmal együtt véve.


Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
5 éve 1 hónapja #30077

Szia, köszönjük a jelentkezést.

Elég sok kérdés merült fel bennem.

1. Legfőbb kérdésem, hogyan akarsz raidelni velünk? Ez így kevés, hogy ha Magyarországon vagy, akkor majd jössz. Legalább 1 raid időpontot kell heti átlagban vállalni.

2. A logokat nem a wowprogress-en kell keresni. Pl. itt találtam rólad:
www.warcraftlogs.com/reports/T82LHtbpfMF...=34&type=damage-done
Illetve rankingot:
www.warcraftlogs.com/character/eu/aratho...zone=19&difficulty=4

3. Kíváncsi vagyok, miért jöttél át horda oldalra, Arathor-on az Ally oldalon van több guild és játékos? A Nosferatus-ból elküldésed sem hangzik életszerűnek. A log szerint tavaly szeptember 28-án hagytad el azt a guildet. Azóta nem voltál sehol?

4. Jelenleg fixen 2, néha 3 retri pala van a keretünkben, pala healer viszont egy sem. Az nem érdekelne? (pala tank is van)

5. Források: nem említettél semmi konkrétumot, hol tanulod a saját kasztodat és a raid taktikát? Icy-veins? Paladin discord? Fatboss?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
5 éve 1 hónapja #30078

368. csak wqbol kijon 3 reset alatt 370-375.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • Gabrielo
  • Gabrielo profilkép Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
5 éve 1 hónapja #30079

Válaszolok a kérdéseitekre.

@Naderb
1. Csapat 1. Hétfő, Szerda, Csutortok: 21:00-24:00-ig & Csapat 2 Hétfő, Szerda: 21:30-24:00-ig ezek az időpontok megfelelnek nekem és bármelyik napról lenne szó ezek a fix időpontok amik megvannak adva megfelelőek.

3. Szimplán mert itt akartam játszani mindig is hordás voltam. Alliban azért voltam mert ott volt ismerősöm semmi több. Az elküldésem nem kirúgás volt hanem én léptem ki saját akaratomból. Úgy voltam vele hogy ha nem vagyok hasznukra akkor inkább megyek máshova.
" tavaly szeptember 28-án hagytad el azt a guildet. Azóta nem voltál sehol? " Azt is irtam hogy privát szerveren játszottam szóval ez idő alatt ott voltam. Most pedig a zandalari troll miatt jöttem vissza.

4. Sok mindentől függ ha tankolnom kéne akkor inkább druiddal ha dps akkor retri paladin / warrior ha healelni akkor inkább sámi vagy pap.

5. Icy-veins szoktam nézni amit említettél.


@Faraleth
Most lesz a 2. resetem szóval igen megleszek 3 resetből még 380 is.

Utolsó szerkesztés: 5 éve 1 hónapja Írta: Gabrielo.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
5 éve 1 hónapja #30080

Köszi a válaszokat, nekem megfelelőek.

Gyere egyelőre retri palával, de ha lehet nyitva tartanám a kérdést (ha neked is megfelel), mert egy ranged dps-t, vagy healert könnyebben be tudnánk a csapatba illeszteni.

Ma este HC progressz lesz, oda lehet, hogy necces a geared, de kedden este szerintem tolunk pár m+-t, oda biztos beférsz, szerdán pedig új reset-ben az első 3 bossra tuti.

Írj rám, ha online vagy.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.072 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum