× minden ami addon

sticky Battle.net Authenticator

Több
13 éve 2 hete #137


Derrewyn írta: Gondolom nincs mindenkinek BattleNet Authenticatora, abban szeretnék segíteni, hogy ez megváltozzon. A linkelt fájl egy tömörített mappa, amiben minden megvan ahhoz, hogy valaki egy működő mobile authenticator birtokába jusson. Azonban előbb pár tudnivaló:
- Ez egy java-s változat, bármilyen ezt futtatni képes telefonra telepíthető, azonban a kisebb felbontású kijelzős telefonokon nehéségekbe ütközhet az ember. (Nokia 3110c 128 pixel széles kijelzőjén pl. nem fér ki az azonosító utolsó számjegye, 10-et tippelhetsz. A nyolcjegyű kóddal már nincs gond.)
- Az első csatlakozásnál netkapcsolatra van szüksége az egyedi azonosító lekérdezéséhez és szinkronizáláshoz, ez valami minimális adatforgalommal jár.
- Nem féltétlenül szükséges telefon hozzá, mert egy emulátor is mellékelve van, annak segítsével is lehet futtatni, azonban szerintem jobb a telefon.
A telepítés rém egyszerű, vagy futtatod a könyvtárban lévő kis progit, vagy felmásolod a kijelzőméretnek megfelelően kiválasztott .jar fájlt a telefonodra, és telepíted.
BattleNet Authenticator

A fenti megoldással a Blizzard féle eredeti Mobile Authenticator alkalmazást futtatod a gépeden emulált környezetben.
Van több másik megoldás is, az egyik "legtisztább" az alábbi alkalmazás:

http://code.google.com/p/winauth/
Van forrása is, akit esetleg érdekel a technológia.
Generálhatsz vele EU és US kódot is és indulhat a windowsal együtt is, illetve van egy érdekes szolgáltatása: beállítodhatod, hogy automatikusan induljon a windowssal, beállíthatsz egy billentyűkombinációt amit megnyomva a wow login képernyőjén kitölti a mezőket a megfelelő kódokkal és már logolsz is be. (Lusták előnyben)

Utolsó szerkesztés: 13 éve 2 hete Írta: Littleboy.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.073 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum