normal Star Augur Etraeus

Több
7 éve 2 hónapja #27297

Star Augur Etraeus egy négy fázisú boss, akinél a megfelelő pozicionálás elengedhetetlen.

I. Fázis

Starburst - Ezt a képességét a tankokon castolja el jelentős arcane sebzés formájában.

Coronal Ejection - Itt a boss csinál egy Energyballt, ami néhány mp után felrobban, és a legközelebbi 4 játékost sebzi egyszer kezdetlegesen, utána pedig DoT formájában. A DoT 8 mp-ig aktív, és minden 2 másodpercben sebez.

II. Fázis
- Ez a fázis akkor kezdődik, amikor a boss élete elérte a 90%-ot.

Iceburst - Ezt a boss az aktuális tankra és annak 6 yardos környezetére castolja a boss, jelentős sebzést okozva.

Gravitational Pull - Ezt a boss 30 másodpercenként castolja el az aktuális tankon, egy 10 mp-es debuffot eredményezve. Amikor a debuff lejár, a tankra és annak 5 yardos környezetére egy Comet Impact nevezetű képességet bocsájt a boss, ami nagy sebzést okoz és  az összes eltalált játékos egy Absolute Zero nevezetű debufft kap. Az Absolute Zero minden 2 másodpercben jelentős mennyiségű sebzést okoz. Dispellelni csak úgy lehet, hogy 3 másik játékos beleáll az Absolute Zero debuffal rendelkező játékos 5 yardos környezetébe. Azonban azok, akik egyszer már segítettek a debuff leszedésében, egy Chilled nevezetű debuffal lesznek gazdagabbak. A Chilled debuff egy 12 másodpercig tartó prevencióként funkciónál, ami lefagyasztja azokat, akiken rajta van és mégis segíteni próbálnak egy Absolute Zero debuffal rendelkező játékosnak. A Gravitational Pull debuff refreshel a tankon mindaddig, amíg az előbb említett "körforgás" vagy rotáció háromszor végig nem megy.

Icy Ejection - A boss castol egy frostboltot, ami felrobban pár mp után egy kezdetleges sebzést és egy 10 másodperces DoT-ot maga után hagyva, ami 2 másodpercenként sebez. A DoT alatt a játékos sebessége fokozatosan csökken, mígnem a 10 másodperc lejártával egy Shatter nevezetű spell aktiválódik a játékoson jelentős sebzést okozva neki és 8 yardos környezetének.

Frigid Nova - Irgalmatlan nagy sebzés az egész raidre. Redukálni úgy lehet a sebzést, hogy a játékosok 4-es csapatokba rendeződnek 5 yardon belül csapatonként. Ezt legcélszerűbb úgy kivitelezni, hogy a heal és ranged stackelődik a meleen és a tankokon.

III. Fázis
- Ez a fázis akkor kezdődik, amikor a boss élete elérte a 60%-ot.

Felburst - Ezt a boss az aktuális tankra castolja, jelentős kezdetleges sebzést és egy 7.5 mp-ig tartó DoT-ot maga után hagyva, ami minden 1.5 másodpercben sebez.

Gravitational Pull  - Ezt a debuffot ugyancsak 30 másodpercenként castolja az aktuális tankra, mint a második fázisban, viszont itt a debuff 5 másodperc után lejár. Miután lejárt, egy Fel Impact nevezetű spell (meteorit-szerűség) jelentős sebzést okoz az aktuális tanknak és 5 méteres környezetének. Továbbá, elpusztítja a Felflame nevezetű spell azon pooljait, amelyekkel érintkezett (kis zöld trutymó a földön --> értsd, ha egy nagy meteor beleesik a medencébe, kifolyik az összes víz :D).
A Gravitational Pull debuff refreshel a tankon mindaddig, amíg az előbb említett "körforgás" vagy rotáció háromszor végig nem megy.

Fel Ejection - A boss castol egy fel energy boltot, ami felrobbán pár mp után egy kezdetleges sebzést és egy 8 másodperces DoT-ot maga után hagyva, ami 2 másodpercenként sebez. Minden DoT sebzés után, a játékos egy pool of Felflame nevezetű kis zöld trutyit fog maga után hagyni (összesen tehát 4-et).

Fel Nova - Irgalmatlan nagy sebzés az egész raidre. Minél távolabb vagyunk a bosstól, annál kevesebbet sebez.

IV. Fázis

Voidburst - Ezt a képességét a tankokon és azok 5 yardos környezetén castolja el jelentős, 6 másodpercig tartó DoT sebzés formájában. A DoT minden 2 másodpercben sebez és stackelődik. Amikor a DoT lejár egy adott játékoson, akkor a játékosról továbbszáll 2 másik játékosra, úgy, hogy utóbbiak DoTján lévő stack fele lesz annak, mint ami az előző target DoT-ján volt. (értsd: ha a tankon 4 stackel volt rajta a DoT, a következő két játékoson 2-2 stackel lesz rajta, plusz még ugye a saját stackjük, amit ők rápakolnak, amíg a DoT rajtuk van. Ez hosszú idő elteltével nyílvánvalóan jelentős sebzést okozhat a raid egyes tagjainak.

Gravitational Pull - Ezt a debuffot 65 másodpercenként castolja az aktuális tankra. Amikor a Debuff 10 mp után lejár, egy Void Impact nevezetű spell (meteroit-szerűség újfent) jelentős sebzést okoz az aktuális tanknak és annak 5 yardos környezetének. Továbbá, spawnol egy Thing That Should Not Be nevezetű addot oda, ahova érkezett a meteorit. Ha ez az add túl közel van a bosshoz, A Void Shift nevezetű spellel 99%-ban csökkent minden kapott sebzést mind magán, mind pedig a bosson. Továbbá, ez az add bizonyos időközönként castol egy Witness the Void nevezetű spellt, ami sebzi az egész raidet és 8 másodpercig feareli mindazokat, akik ránéznek az addra a castolás befejeztével. (ergo a sebzést mindenképpen bekapja a raid, de a fear elkerülhető, ha nem nézünk rá az addra közben).
A Gravitational Pull debuff NEM refreshelődik a harmadik fázisban!

Void Ejection - Jelentős mennyiségű kezdetleges sebzést okoz két random játékoson, továbbá ezekre a játékosokra rákerül egy debuff, ami 8 másodperc elteltével ugyan akkora sebzést okoz, mint a kezdetleges sebzés. Továbbá, a debuff lejártával 2-3 Voidling nevezetű add fog spawnolni, akik a Bursting Void segítségével növelik a stackeket a Void burst nevezetű debuffon.

Void Nova - Elhanyagolható sebzést okoz az egész raidnek, de növeli az összes aktív Voidburst stacket 1-el.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Minsa, Littleboy, Rickysultan, Caseryss, Luchen, Ybla

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 2 hónapja #27310

Itt van egy video alfabol:



Mellesleg sztem ez a legjobb add nev ever a jatekban. ( Thing That Should Not Be )


*Minsa=Asmi=Navan*
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Terembura

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 2 hónapja #27311

Kis kiegészítés: A Frigid Nova/Fel Nova/Void Nova nevezetű képességek normal nehézségi szinten nem lesznek.

Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja Írta: Luchen.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Terembura

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.164 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum