unanswered Krosus

Több
7 éve 2 hónapja #27294

Nightholdban a kozepso, opcionalis sorrendben olheto 5 boss egyike. A neve alapjan lehet tippelni a boss tipusara (= nagy, buta, csak derektol felfele latszo K betus orias.)

1 fazisu harc es 6 percunk van megolni.

A Boss-szal egy hidon harcolunk (ha leesel - meghalsz) amibol minden 90. masodpercben leszakit egy darabot, a negyedik ilyen utan elfogy a hid es mind meghalunk.

 Slam
A Boss 30 masodpercenkent lecsap okollel a hidra, de  olyan erosen, hogy a harmadik Slamnel leszakad a hidbol egy darab. Ahova csapni fog ott megjelenik egy-egy barna kor, abba a tankoknak kell beleallni, igy  ok felfogjak a sebzes nagyreszet es a raid kevesebbet sebzodik. Senki mas nem all ezekbe bele, mert meghal. Mivel minden 3. Slamnel szakad a hid, azt a tankok sem tudjak felvenni, viszont nem para, mert a sebzes olyan lesz a raiden, mintha felvettek volna. Ilyenkor mindenki hatrebb fut a hidon, hogy ne essen le.

 Burning Pitch

Minden leszakadas utan az 1. es 2. Slam kozott kasztolja a boss. Megjelennek a foldon sargas-zoldes orvenyek, amikbe beleallva sebzodsz, megis bele kell allni mindegyikbe, kulonben kis addok fognak kijonni belole (Burning Ember). Egy jatekos tobbet is felvehet es normalban mindig kevesebb orveny lesz, mint ahany ember.

 Fel Beam

Nagy nagy lezer, amit a boss barmikor nyomhat es sokat sebez. A boss felemeli vmelyik karjat es 4 masodperces kaszt utan lovi a hid vmelyik oldalara. At kell menni az ellentetes oldalra.

 Orb of Destruction

Rangedekre rakja. Megjelenik a fejed folott egy zold nyil, 5 masodperced van a hid legvegebe elfutni es ott megkapni az orbot, hogy a raid maradek resze ne sebzodjon. Az utolso hiddarabon  mar nagyon keves hely lesz erre, olyankor aki kapja a hid leghatso ellentetes sarkaba fut, mig a raid az elol all a masik sarokban, hogy minel nagyobb legyen a tavolsag. Ide kellenek majd heal cd-k.

 Searing Brand
 
Szokasos tank valtogatos mechanika. 8-10 stackenkent kell valtani a tankoknak.

 Isolated Rage

Vkinek mindig kell lennie melee rangeben. Ez olyankor trukkos, mikor leszakad a hidbol egy darab. Olyankor meg kell varnia a tanknak, hogy elkezdje castolni a boss Slam-et es csak utana hatra futni, aztan gyorsan vissza a hid (uj) szelere.

Egyeb
BL-t a fight legelejen toljuk.

Kill video
(Betabol)

 


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja Írta: Minsa.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Littleboy, Rickysultan, Caseryss, Luchen, Ybla

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.113 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum