normal Trilliax

Több
7 éve 3 hónapja #27283

3. boss Nightholdban, 3 fazissal, amik folyamatosan valtjak egymast a harc soran ebben a sorrendben:

  The Cleaner  - 45 masodperc hosszu
  The Maniac
   - 40 masodperc
  The Caretaker
   - 12-13 masodperc

A bosst a terem szelen kell tankolni es korbe kiteolni mert az egesz harc soran Trilliax folyamatosan rakja majd ezt a szutykot:   
 Arcane Seepage
  . Kitargetel egy jatekost (elvileg tankokat nem) es utana megjelenik egy lila paca a foldon. Ezeket lehetoleg a terem szelen kell gyujteni, es terem kozepet uresen hagyni (senki ne alljon ott).

Mindket tanknak a boss elott kell allnia, mert ezt a kepesseget cleaveli 2 celpontra:   
  Arcane Slash
 , az aggro elsore pedig egy ugyanilyen nevu debuffot is rak, ami +35% sebzodes 30 secre. Az hogy ezt milyen gyorsan nyomja es hanyszor az fazisonkent valtozik, de 2 stack utan mindig valtani kell a tankoknak es a 2. utesre CD-ket hasznalni.

  The Cleaner
  fazis

Ebben a fazisban a boss ketszer fogja castolni a   
  Toxic Slice
 -t, ami azt csinalja hogy tortakat (igen, TORTAKAT! ;) idez  meg a terem szelen, amiket meg kell enni (siman atfutsz rajta). Egy jatekos 1-et egyen meg, mert elrontoja a gyom felrak egy debuffot:   
  Toxic Slice
. (akinek van eros sebzes csokkento cd-je az ehet 2-ot, de az a max.).

Lehetoleg az osszes tortat meg kell enni a teremben, mert a kovetkezo Cleaner fazisban, a megmaradt tortakat megsemmisiti a boss es belesebzi a raidbe   
  Cleansing Rage
 , kb 2-nel tobb torta automatikus wipe-ot jelent. (Az aktualis fazisban idezett tortakra ez nem vonatkozik, hanem mindig az elozo fazisbol megmaradtakra.) Ha nincs maradek torta, akkor ezt a kepesseget egyaltalan nem kasztolja boss.

  The Maniac
   fazis

Itt a boss folyamatosan sebzi majd a raidet a   
  Mana Rupture
 -rel. Ez a sebzes total random es a raid fele kapja meg. Ki kell healelni.
A masik kepesseg a   
  Arcing Bonds
 , amivel a boss osszekot 2 embert es ha nincsenek eleg kozel egymashoz sebzodnek. Abbol lehet latni hogy eleg kozel vagytok, hogy a bond kek szinrol atvalt pirosra (a piros a jo). Ez a cucc majdnem a fazis vegeig rajta marad a ket emberen, ugyh nekik vegig egyutt kell mozogniuk.

  Annihilation
Kb a fazis kozepen a boss beugrik a terem kozepere es elkezdi kasztolni az Annihilationt. A boss elejebol es hatabol kijon egy lezer sugar a terem szeleig es ezzel forog korbe kulonbozo iranyokba. Az egesz raidnek (tankoknak is) be kell gyorsan allni a boss oldalahoz es egyutt mozogni. Ha elkap a sugar az kb instant halal.
Az lila szutykot (  
  Arcane Seepage
 ) sajnos ilyenkor is rakja majd, de ilyenkor inkabb menj at egy-egy pacan, mint hogy elkapjon a sugar.

  The Caretaker
  fazis

Ez a fazis nagyon rovid, de nagyon fontos dolgok tortennek :)
A boss ebben a fazisban nem mozog es nem tamad, viszont a fazis vege elott nem sokkal megidez 5 takarito robotot (nem bantjuk oket) akik elkezdik felszedni a lila pacakat -   
  Scrubbing
  es ez tolti a manajukat: 1 lila paca = 20 mana toltes. Mikor a manajuk eleri a 100-at akkor onmegsemmisito modba kapcsolnak 
  Cleansing Destruction
  es felrobbanak. (nyugi, meg tudjuk akadalyozni)

A boss a fazis elejen megidez par   
  Succulent Feast
 -et amit ha megeszel felrak rad egy 3millio absorbos pajzsot (2 perces buff). Amikor a Scrubberek fel akarnak robbani akkor azok akiken ez a buff van jobb klikkel ra tudnak ugrani es felrobbantani (es elnyelni a sebzest). Akiken nincs ilyen buff azok inkabb ne probaljak, max. sebzescsokkento cd-kel.

Ennek a fazisnak a legvegen a boss felrak egy 40 seces debuffot (   
  Sterilize
  )  3 emberre . Ezzel ki kell menni raidbol, mert pulzal es sebez, es ra kell allni a Scrubberekre (ill. kergetni oket), mert a debuff leszivja a manajukat, plusz gyorsitja oket 70%-kal, igy sokkal tobb lila pacat tudnak felszivni es tobb helyunk lesz az uj   
  The Cleaner
 
 fazisban mozogni.
Az uj Cleaner fazisban ugyanugy jonnek majd a   
  Toxic Slice
 -ok, es ezektol muszaj tavoltartani a Scrubbereket, mert ha ramennek a tortara akkor azonnal robbannak. (ilyenkor a Sterilize debuffal el kell tavolodni toluk hogy lelassuljanak, plusz stunnolni is lehet oket.)

Egyeb
BL a fight legejelen megy, mert a legelso Cleaner fazis a legkonnyebb, utana mar tobbet kell mozogni.

Video
(Szinten alfabol)


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Írta: Minsa.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Rickysultan, Caseryss, Ybla

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 2 hónapja #27342

HC változások:

A figh elején célszerű kisebbeket mozogni a pool-ok miatt, hogy több helyünk maradjon. Tehát ha lerakja a tócsát, akkor nem messze kellene futni tőle, hanem csak a széléig.

Aki Toxic Slice -ot vesz fel, arra felkerül egy debuff, ( Stuffed ) ami meggátolja, hogy felvegyen még egy tortát 1 percig, valamint lassítja az illető mozgását 25%-kal.

Hasznos lehet 2 group-ot dedikálni arra, hogy kik veszik fel a tortákat, de ez nem kötelező, a lényeg, hogy lehetőség szerint minél gyorsabban fel legyenek szedve a torták, hogy hamarabb lejárjon a debuff.

A második adag tortát olyan embereknek kellene felvennie, akik tudnak gyorsan mozogni, mivel az Anhilation alatt is fent lesz a debuff.

Fontos változás, hogy aki eddig nem vette figyelembe az Arcing Bonds -ot annak most majd figyelnie kell mert 5x annyit sebez, ha nem állsz közel a másikhoz.

Eddig az Anhilation egy tickje még nem biztos, hogy megölte azt, aki benne maradt, de mostantól meg fogja. Tehát nem szabad benne maradni (hacsak nincs immunity). A tortás debuffal rendelkező embereknek még jobban kell rá figyelnie. A videók alapján az Anhilation iránya menet közben megváltozhat! Erre figyelni kell, nehogy valaki benne maradjon.

A Scubberek nem 20, hanem 25 manát kapnak a takarítások után, tehát fontos lenne a Sterilize debuffal rájuk állni, hogy elszívjuk a manájukat.

Ezek mellett mindenre jobban kell figyelni, mert jobban fájnak, mint normalban.

Videó (Shadow Priest PoV):

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Minsa, Ybla

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.184 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum