normal Chronomatic Anomaly

Több
7 éve 3 hónapja #27264

Nighthold 2. boss, a Nightwell korul patrolozik. A boss kepessegei es a harc az ido manipulasara epulnek. A boss hol lelassitja, hol felgyorsitja az idot, ezzel egyutt valtozik a mozgas, a kasztolas, a dotok, a stackek es a cd-k sebessege is.

3 kulonbozo fazis:
- Normal sebesseg: ( Speed: Normal ) ez az alap es ezen kezdodik a harc.
- Lassu:  Speed: Slow  minden 30%-kal lassabb
- Gyors:  Speed: Fast  minden 30%-kal gyorsabb.

A fazisok ebben a sorrendben kovetik egymast (normalban es hc-ban.)
Normal - lassu - gyors - normal - gyors - lassu - normal - lassu.

Addok
Az addok leolese top prio a harc soran.

Waning Time Particle  
Nagy elemental. A Nightwellbol jon ki es nem mozgathato, de tankolhato. Ezt kasztolja:  Warp Nightwell  es mindenkeppen szakitani kell, mivel minden esetben amikor nincs szakitva 20%-kal no a spell sebzese, igy elobb-utobb belehalunk.  A gyors fazisban 1,5 masodpercenkent kasztolja, igy valszeg nehez lesz szakitani, a healereknek ilyenkorra kell cd-t tartogatni.

Miutan meghal a nagy add, 4 kis add jon ki belole:  Fragmented Time Particle . Ugyanazok a kepessegeik vannak, mint a nagynak, csak kisebbet sebez, de ugyanugy faj es ugye tobben vannak, szoval gyorsan le kell oket aoe-zni.

Szinten a nagy add halala utan, nem messze tole egy  Temporal Rift  fog megjelenni (fenylo gomb). A tankok jobb klikkel ki tudnak lootolni belole egy  Temporal Charge -ot es majd azzal kell megszakitaniuk a bosst. Ez a cucc egy dottal sebez amig nalad van, ezert csak tankok csinaljak.

Boss

 Power Overwhelming
Minden fazisban, kb egy perc utan a boss elkezdi channelezni a  Power Overwhelming  kepesseget ami kozben sebzi az egesz raidet, es meg stackkel is. Ezt kell a tankonak megszakitani a kilootolt Temporal Charge -dzsal. (Csak siman oda kell menni a bosshoz, a cucc automatikusan robban, felrepulsz a levegobe es megszakad a spell.)
Megszakitas utan 15 masodpecig a boss 30%-kal tobbet sebzodik. (dps)

 Time Bomb

Debuff, barkire rakhatja (kiveve tankok). nem sebez, de ha lejar robban. Ki kell futni vele messze, kb amikor 8 sec maradt hatra. Az idotartam a fazis sebessegetol fugg, normalon 20 masodperc, gyors fazsiban viszont csak 7-8, olyankor rogton futni kell.

 Burst of Time
Kitargetel 5 jatekost es rajuk lo egy energia gombot ami landolaskor robban. Ki kell mozogni belole, ill. nem szabad beleallni a runakba a foldon. Gyors fazisban csak 2 masodpercped lesz kimozogni. (sok sikert ;)

 Temporal Orb

Minden fazisban 1-2x kis kek pacak jonnek ki a Nightwellbol es sugar iranyban mozognak. Ki kell allni belole. Gyors fazisban nagyon gyorsan mozognak majd.


 Time Release
 
Healing absorbos debuff. Ha lejar akkor a fennmarado absorbot belesebzi a raidbe. Healereknek figyelni kell hogy eleget healeljenek ezeken az embereken. A debuff szine a maradek absorbtol fuggoen valtozik (piros-sarga-zold), arra kell torekedni hogy mindenki kikeruljon a pirosbol, nem arra hogy egy-egy ember zold legyen. A fazistol fuggoen valtozo hogy hanyan kapjak meg: normal-4, lassu-mindenki (kiveve tank), gyors -2.


 Chronometric Particles

Stackelos debuff a tankokon. 5-6 masodpercenkent tolja es 10-nel robban, ami kb wipe. Valtogatni kell a tankoknak. A fazis sebessegetol fugg hogy mikor. Normalban 20 masodpercig tart es 2 masodperckent tickkel, lassuban 60/6 (ez lesz a szivatos), gyorsban 10/1.
Amikor Power Overwhelming  van, akkor ezt nem kasztolja (huh).

Egyeb
A szivas akkor van, amikor a nagy add kesobb jelenik meg es a boss kozben mar kasztolja a Power Overwhelminget... Ilyenkor nagyon gyorsan le kell verni az addot, kiszedni a Temporal Charegot es megszakitani a bosst. Ilyen esetekre tartogassuk a BL-t is.
A healereknek meg az is huzos lesz, amikor elobb jon a nagy add, es a tanknak maganal kell tartania a Temporal Chargeot, ami folyamatosan sebzi, amig a boss el nem kezdi kasztolni a PO-t es el lehet hasznalni a TC-t.

Video
(Alfabol)


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Írta: Minsa.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Littleboy, Rickysultan, Caseryss, Yargoro, Luchen, Ybla

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 3 hónapja #27278

Köszi a fordítást :)
Volna egy pár meglátásom.
Time Release: A fennmaradó absorb az egész raidet sebzi, nem csak a játékost akin van, valszeg csak elírtad, de gondoltam szólok, mielőtt más félreérti.
Valamint amennyire én látom a tankoknak nem kell azonnal felvenni a Temporal Charge-ot, nem tűnik el, legalább is nem olyan hamar ha el is tűnne. Ha a healerek bírják még várhatunk is kicsit power overwhelming alatt, hogy a tank stackje leessen illetve, hogy a kis addok is meghaljanak. Így zavartalanul ki tudjuk használni a +30% damage takenjént a bossnak.
Ez a videó viszont 1 kicsit elavult képet ad a fightról, szóval inkább ezt javasolnám:


Taktika nincs hozzá, de látszódik rajta minden, ami lényeges. Minsa leírása alapján tökéletesen beazonosítható minden.
A vidi alapján a power overwhelming tickek kb 5-6 másodpercenként jönnek normal idő alatt. Ez nem tűnik valami vészesnek, ugyanis normalon 350-400k-s tickkel kezd. Gyorsabb idő múlásnál kb 1 másodperccel gyorsabban jönnek a tickek, de ekkor azért gyorsabban is hal az add, szóval probléma itt sem lesz vele.

Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Írta: Luchen.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Minsa, Caseryss

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 3 hónapja #27279

Koszi Luchen! Megneztem megint wowheaden, es ott azt irjak hogy csak az adott jatekost sebzi a Time Release shieldbol fennmarado absorb. Lehet hogy az teves info? Vagy lehet azert gondolod, mert a lassu fazisban az egesz raidre rak ilyen debuffot nem csak par emberre?


*Minsa=Asmi=Navan*

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 3 hónapja #27281

Skill leírás ezt mondja:
Applies a healing absorb to the victim. When the effect ends, Arcane damage is dealt to all enemies based on the amount of heal absorbtion remaining.
A fatbossok srácok is azt mondják, hogy mindenki megkapja, noha lehetséges, hogy ez azóta változott. Minden esetre ez a skill leírás az Encounter Journalba is benne van.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 3 hónapja #27282

Oke, koszi, javitottam :)


*Minsa=Asmi=Navan*
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Luchen

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 2 hónapja #27341

HC változások:

A Waning Time Particles Warp Nightwell castját 30% hp alatt nem lehet megszakítani. Ugyanakkor a Warp Nightwell stackje csak 5%-al növeli a sebzést. Ennek ellenére nagyobb raid sebzésre kell számítani.

A többi ugyanaz, mint normal, csak már jobban kell figyelni mindenre, mert többet sebeznek.

Videó (Shadow Priest PoV):

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Minsa, Ybla

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.133 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum