normal Skorpyron

Több
7 éve 3 hónapja #27263

Nighthold elso bossa, egy kicsi kor alaku teremben van, alapvetoen single-target fight, 20 masodpercenkenti add hullamokkal.
Boss-t a terem kozepen tankoljuk, a raid es az offtank a boss mogott all, de mindig a belso korgyurun belul.  Az egyik tank  a bosst tankolja, mig a masik az addokat veszi majd fel.

Boss:
A bosson sebzes csokkento pancel van ( Chitinous Exoskeleton ), amit le kell vernunk rola (25 stack -> 1% hp=1 stack), es utana 75%, 50% es 25%-nal lehet burstolni ( Exoskeletal Vulnerability ), ide tartogatjuk a cd-ket. Ez a fazis 15 masodpercig tart es a boss ilyenkor 45%-kal tobbet sebzodik. Az utolsonal, 25%-nal, a boss mar kb 20%-kal tobbet sebez ( Infused Exoskeleton ) ugyhogy ide kell a BL es legnagyobb CD-k.

A boss panceljabol minden -2.5% hp utan leszakad egy darab  Crystalline Fragments  es ezekbol egy shard keletkezik a raidben. A levalas sebzi az egesz raidet. Ezek a shardok nem okoznak LOS problemat, de ezek moge kell beallni, mikor a boss elkasztolja a   Shockwave -et. A burst fazis utan, tobb ilyen szilank fog levallni a bossrol (a hp-nak megfeleloen amit levertunk rola) igy a raid ilyenkor jobban fog sebzodni, erre kell tartogatni a healer CDket.


 Shockwave  
Nem halalos, de mivel hatra is dob, valszeg beesel az addok koze a kulso gyurube es behuzol jo parat, igy erdemes beallni a shardok moge es elkerulni. Shokwave-nel a tankok is a shard mogott allnak.

 
 Focused Blast
30 secenkent tolja egy adott emberre, de csak abbol lehet latni hogy merre megy, hogy arra nez a boss. Kb 3 masodperces cast, sebez es stunnol. A stun 3 masodperces, de stackel, tehat minel tobbszor kapod meg, annal tobb ideig fog tartani. Ki kell kerulni.


 Arcanoslash

Maga ele tolja 180 fokban. Csak a tank alljon elotte, masnak halalos. Harmas sorozatban nyomja es a sorozat vegen felkerul egy debuff  Arcane Tether , amit ugy tudnak a tankok leszedni magukrol, ha 10 yardra eltavolodnak a bosstol.  Az offtank se alljon a boss elott, hogy ne kapja meg a debuffot.

Addok:
A terem kulso gyurujeben alacsony hp-s kis skorpiok vannak ( Crystalline Scorpid ), amik alapbol inaktivak es nem targetelhetoek, viszont ha kozel mesz hozzajuk akkor aktivalodnak, igy a raid mindig a belso gyurun belul all. Igy az addok csak akkor jonnek majd amikor a boss hivja oket ( Call of the Scorpid ) kb 20 masodpercenkent a pancelveros fazisokban. Kb. 5-6 add jon egy hullamban.
Az addokat a boss melle kell osszehuzni es gyorsan aoe-zni, mert idovel egyre tobbet sebeznek ( Boon of the Scorpid  ).

Video
(sajnos csak alfabol, de arra jo hogy lassuk kb mi tortenik)


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Írta: Minsa.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Littleboy, Rickysultan, Caseryss, Yargoro, Ybla, Jynx

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 2 hónapja #27340

HC változások:

Infused Exoskeleton : Ez már 15%-ot növel a sebzésen stackenként

Új dolog, hogy a kis skorpiókkal együtt (a számuk változatlan) megjelenik egy nagy és piros is, a Volatile Scorpid . Annyit csinál, hogy egy idő után felbuffolja ( Scorpid Swarm )  a kicsiket, amik így 30% haste-et kapnak 100 yardon belül. Ezt kb. 15-20 sec után castolja, ami azt jelenti, hogy előtte sürgősen le kell ütni a kicsiket.
Amikor meghal a Volatile Scorpid, akkor felrobban és sebez mindenkit 15 yardon belül a Volatile Chitin képességgel.

Sokan úgy csinálják, hogy a kis addok és a piros is a bosson vannak tartva, hogy mehessen a cleave, aoe, de amikor halál közeli állapotba kerül a piros, akkor a tank kiviszi a meleeből legalább 15 yardra, így nem sebez mindenkit a robbanás és a ranged feladatata lesz - ideális esetben már low hp-ról - leverni. Ugyanakkor azt is meg lehet csinálni, ha királyak vagyunk, és bírják a healerek, hogy egyszerűen kihealelik.

Minden más ugyanolyan, mint normalban, szóval azt is olvassa át mindenki, hogy ne legyenek felesleges sebzések, stunok, skorpiók, stb.

Video (Shadow priest PoV):

Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja Írta: Jynx.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Minsa, Ybla, Ammarrath (Jenzul)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.126 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum